Χημειοθεραπεία και Ημιμόνιμο Μακιγιάζ

Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε παρακάτω: 

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ / γιατρικό τατουάζ, δεν εφαρμόζεται μόνο και μόνο για να γίνουμε πιο όμορφες αλλά και σε δύσκολες στιγμές της ζωής. Για παράδειγμα, για τους ασθενείς που διαπιστώνουν ότι έχουν καρκίνο και πιθανόν θα χάσουν τις τρίχες τους. Αυτοί οι άνθρωποι, έχουν πραγματική ανάγκη από το ημιμόνιμο μακιγιαζ. Η συγκεκριμένη υπηρεσία, βοηθάει έστω και λίγο, να ανέβουν ψυχολογικά.

Μια γυναίκα πάντα θέλει να είναι όμορφη, παίζει μεγάλο ρόλο για μας το τι βλέπουμε στον καθρέφτη. Είναι πολύ σημαντικό, όταν μια γυναίκα γίνεται ασθενής, όταν διαπιστώνει ότι έχει καρκίνο και θα πρέπει να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία (που είναι απαραίτητη για την επιστροφή της υγείας της), να ξέρει ότι υπάρχει λύση για να μην χάσει την εξωτερική της εμφάνιση την οποία έχει συνηθίσει.

Με την βοήθεια του ημιμόνιμο μακιγιάζ ( microblending, τρίχα τρίχα, σκίαση φρυδιών, αϊλάινέρ ), έχουμε την δυνατότητα, να διορθώσουμε οπτικά τις προβληματικές περιοχές που προκαλούνται από ορισμένες ασθένειες. Συνήθως μετά τη χημειοθεραπεία οι ασθενείς, χάνουν τις τρίχες στις περιοχές των φρυδιών και των βλεφάρων.

Με την εμπειρία μου και της γνώσεις μου, με την αγάπη για το επάγγελμα μου και απόλυτη κατανόηση το πως νιώθει μία γυναίκα οταν χάνονται τα φρύδια της, μπορώ να βοηθήσω αυτούς τους ανθρώπους, να βρουν την ψυχολογική άνεση που απαιτείται για την καταπολέμηση της νόσου. Μετά από όλα, μεταξύ άλλων, υπάρχουν και συναισθηματικές ανάγκες, για μια γυναίκα. Ως εκ τούτου, μια ψυχολογική στάση έχει μεγάλη σημασία για την ανάκαμψη.

Οι ασθενής μετά τις χημειοθεραπείες, εν αναμονή, θα πρέπει να ζωγραφίζουν συνεχώς τα φρύδια και τα μάτια τους με μολύβι. Αυτό προκαλεί επιπλέον ταλαιπωρία. Κάποιοι προτιμούν να μην καταφεύγουν σε οποιαδήποτε τεχνάσματα και αντιλαμβάνονται νέα εμφάνισή τους ως σύμβολο του αγώνα και τη νίκη επί της νόσου. Η επιλογή μπορεί να είναι οποιαδήποτε. Κάποιοι, δεν μπορούν να δεχτούν την καινούργια τους εμφάνιση και για αυτούς λοιπόν, υπάρχει λύση.

Με τη βοήθεια του ημιμόνιμου μακιγιάζ ( microblending, τρίχα τρίχα, σκίαση φρυδιών, αϊλάινέρ ), είναι δυνατόν να ανακατασκευάστουν τα χαμένα φρύδια,  να τονιστεί η γραμμή της ανάπτυξης των βλεφαρίδων, η οποία θα κάνει τα μάτια φωτεινότερα. Αυτό θα υποστηρίξει την ψυχολογική σας κατάσταση, πιθανόν να νιώσετε καλύτερα και να αισθάνθείτε ελκυστικές και πάλι.
Λαμβάνοντας υπόψη το στάδιο της ογκολογικής νόσου, η διαδικασία ημιμόνιμου μακιγιάζ μπορεί να γίνει μόνο με την άδεια από τον γιατρό σας.

Οι χρωστικές ουσίες που χρησιμοποιούνται για το ημιμόνιμο μακιγιάζ ή το γιατρικό τατουάζ, δεν περιέχουν απαγορευμένα συστατικά. Για παράδειγμα, οι haloorganic ενώσεις δεν είναι επιβλαβείς για το ανθρώπινο σώμα.

Τι χρωστικές χρησιμοποιώ;

Στο ινστιτούτο μου χρησιμοποιώ ΕCO χρωστικές- υποαλλεργικές, υψηλής ποιότητας, που δεν έχουν καμία σχέση με κλασσικές χρωστικές σώματος ή το κλασσικό τατουάζ. Ειναι οργανικές, ημιμόνιμες, απο Ευρωπαϊκες εταιρίες και παράγονται με αυστηρούς κανόνες της ευρωπαϊκής νομοθεσίας (Eco Color, Biotek, Swiss Color, Nouveau Contour).

Τι υπηρεσίες μπορούν να επιλέξουν οι ασθενείς πριν ή μετά την χημειοθεραπεία:

Αϊλάινέρ – άκρο βλέφαρο είναι μία λεπτή γραμμή η οποία ακολουθεί το μάτι. Η χρωστική ουσία τοποθετείται ακριβώς στι ρίζα της βλεφαρίδας. Είναι πάρα πολύ διακριτικό, λεπτό αϊλάινερ, το οποίο ίσα-ίσα να τονίσει το βλέμμα σας. Επίσης μπορείτε να προτιμήσετε το κλασικό αϊλάινέρ. Η γραμμούλα θα είναι λίγο πιο παχιά με τιν μυτούλα.

Το Τατουάζ / Ημιμόνιμο μακιγιάζ – φρυδιών εκτελείται σε μία από τις ακόλουθες τεχνικές:

Σκίαση φρυδιών ( shading brows / Nano spray / Powder brows), γεμίζοντας όλη την επιφάνεια των φρυδιών με την επιθυμητή απόχρωση, αποκτάμε πολύ φυσικό αποτέλεσμα, σαν όταν ζωγραφίζετέ τα φρύδια σας με μολυβάκι ή με σκιά.

Τρίχα – τρίχα ( Microblading ) (απομίμηση των φυσικών τρίχες).

Από το τατουάζ χειλιών, καλύτερα να απέχουν.

Δεδομένου ότι αυτή η διαδικασία, προκαλεί έρπητα ιό, η οποία πολύ θα επιδεινώσει την κατάσταση του ασθενούς κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας ή θεραπείας ακτινοβολίας.

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών Σκίαση
ημιμονιμο μακιγιαζ φρυδιων τριχα τριχα 1
ημιμονιμο μακιγιαζ microblading 11
Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών Σκίαση
Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών Σκίαση
Αντρικό Ημιμόνιμο Μακιγιάζ
Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών Σκίαση
Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών Σκίαση
Αντρικό Ημιμόνιμο Μακιγιάζ
Αντρικό Ημιμόνιμο Μακιγιάζ
Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών Σκίαση