Εκπαίδευση – Master Class

Έχετε ολοκληρώσει την εκπαίδευση στο ημόνιμο μακιγιάζ αλλά σας λυπούν οι πληροφορίες;  Έχετε αρχίσει να εργάζεστε, αλλά συνειδητοποιείτε ότι κάνετε λάθη; Οι πελάτες σας δεν είναι ευχαριστημένοι και ακούτε μόνο παράπονα; Το σχήμα δεν είναι συμμετρικό ή το χρώμα δεν έχει μείνει καθόλου, ή είναι πολύ σκούρο?

Φρύδια – χείλη με στίγματα, κάπου πιο ανοιχτά και κάπου πιο σκούρα; Κατά τη διαδικασία της εφαρμογής οι πελάτισσες πονάνε; Αλλά δεν πρέπει να είναι έτσι, μάλλον κάτι κάνετε λάθος.

Εκπαιδευτήκατε, αλλά καταλαβαίνετε ότι δεν υπάρχει αρκετή γνώση και δεν μπορείτε να καταλάβετε ποια είναι τα λάθη σας;

Μετά την παρακολούθηση του personal master class μαζί μου, σας υπόσχομαι, ότι δεν θα έχετε ερωτήσεις, θα αναλύσουμε όλα τα λάθη σας και από τους πελάτες σας, θα ακούτε μόνο σχόλια ευγνωμοσύνης και όχι παράπονα. Θα σας εξηγήσω βήμα – βήμα γιατί και τι αποτυγχάνετε να κάνετε και τι πρέπει να αλλάξετε για να πετύχετε.

Θα τα αναλύσουμε όλα και θα τα διορθώσουμε. Ναι, δεν είναι φθηνό, αλλά αξίζει τον κόπο. Αφού ολοκληρώσετε ένα master class μαζί μου, θα μάθετε να κάνετε πολλά χρήματα και αυτό το ποσό θα αποπληρωθεί πολύ γρήγορα.

Το επάγγελμά μας είναι ακριβό, περιλαμβάνει οσο μεγάλες επενδύσεις έτσι και μεγάλα κέρδη. Και είναι αδύνατο να γίνεις επαγγελματίας χωρίς να επενδύσεις χρόνο και λεφτά.

Κάντε τη σωστή επιλογή, επενδύστε στον εαυτό σας για να ανοίξετε τις πόρτες στο μέλλον σας!

Καλέστε με, ρωτήστε με, θα χαρώ να λύσω οποιαδήποτε απορία έχετε!