Διόρθωση και αφαίρεση ημιμόνιμου μακιγιάζ – τατουάζ

Αφαιρείσαι αποτυχημένο τατουάζ φρυδιών – χειλιων – ματιών / αιλαινερ

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με αποτυχημένα τατουάζ στα φρύδια, τα χείλη ή τα μάτια και αναζητάτε λύσεις για την αφαίρεσή τους ή τη διόρθωσή τους, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Το Nano Remover αποτελεί μια καινοτόμος μέθοδος αφαίρεσης τατουάζ, προσφέροντας αποτελέσματα που κάνουν θαύματα.

Με το Nano Remover, απομακρύνονται ακόμη και τα χρώματα που δυσκολεύει να αντιμετωπίσει το laser, όπως τα ανοιχτά χρώματα (κίτρινα, πράσινα και μπες). 

Αφαιρεί με μεγάλη επιτυχία τα γκρίζα και τα μαύρα φρύδια. 

Έχει επιτυχία στο να αλλάζει το χρώμα των φρυδιών και των χειλιών, καθαρίζοντας τα από το μωβ και κάθε άλλο ανεπιθύμητο χρώμα.

Η διαδικασία αφαίρεσης είναι απόλυτα ανώδυνη, μη τραυματική με διάρκεια μόνο 20 λεπτών.

Μετά τη διαδικασία, το αποτέλεσμα είναι άμεσο. Αμέσως μετά την διαδικασία μπορείτε να επιστρέψετε στις δραστηριότητες σας.

Τις πρώτες τρεις ημέρες μετά τη διαδικασία, συνιστάται να αποφεύγεται επαφή με το νερό στην περιοχή που έγινε η αφαίρεση και να φοράτε καπέλο για να το προστατεύετε από τις ακτίνες του ήλιου.

Η διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί σε κάθε εποχή του χρόνου, ακόμα και το καλοκαίρι.

Το ανεπιθύμητο χρώμα μπορεί να φύγει από την πρώτη φορά ή μπορεί να χρειαστεί να κάνετε δύο με τρεις αφαιρέσεις με το remover, ανάλογα με το πόσο έντονο είναι το χρώμα που αφαιρούμε.

Η διαδικασία μπορεί να επαναλαμβάνεται κάθε 30 ημέρες.

Σε μερικές περίπτωσεις δε χρειάζεται αφαίρεση και μπορεί να γίνει διόρθωση με επικάλυψη χρώματος ή αλλαγή σχήματος και διόρθωση συμμετρικότητάς, ειδικά σε περιπτώσεις αποτυχημένου eyeliner.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ένα ενημερωτικό ραντεβού, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα.

el