Τι πρέπει να προσέχεις πριν κάνεις το ημιμόνιμο μακιγιάζ, πώς να επιλέξεις σωστά τον ειδικό ;

Εξώφυλλο Ημιμόνιμου Μακιγιάζ

Τα έργα του ειδικού . Το Portfolio του, δηλαδή φωτογραφίες των έργων του permanent makeup artist όποιον θα επιλέξετε . Μη διστάσεις να ρωτήσεις! Ζήτηση στο τέλος! Αυτό είναι το πρόσωπο σας! Πληρώνετε χρήματα για την ομορφιά που σας υποσχέθηκαν. Και αφήστε τους να σας δείξουν, αλλά! … όχι αποκόμματα από γυαλιστερά περιοδικά, ή ρετουσάρισμα φωτογραφιών κάποιου άλλου, αλλά πραγματικές φωτογραφίες πελατών “πριν” και “μετά” τη διαδικασία του ημιμόνιμο μακιγιάζ -τατουάζ. Δείτε πότε έγινε, πού και σε ποιο μέρος, ώστε να μην είναι ψεύτικο ή να αντιγραφεί από άλλα έργα από το Διαδίκτυο. Ακούστε τη διαίσθησή σας! Κάθε σεβασμός ειδικός, πρέπει να έχει τις δικές του φωτογραφίες των έργων του! Εάν δεν βλέπετε τέτοιες φωτογραφίες, σας συμβουλεύω ,να επιλέξετε έναν άλλο ειδικό. Επίσης μη βαριέστε να ψάχνετε λίγο, μπείτε στην σελίδα του ινστιτούτου που επιλέξατε στο facebook ,διαβάστε τα σχόλια . Δώστε μεγάλη σημασία σε αυτό το κομμάτι . Επίσης ψάξτε λίγο στο Google ! διαβάστε τα σχόλια του συγκεκριμένου website ,αν τα σχολεία είναι μπλοκαρισμένα, ή δεν υπάρχουν σχόλια, κάτι δεν πάει καλά.

Συχνά συμβαίνει οτι κάνουν ημιμόνιμο μακιγιάζ – τατουάζ , σε ορισμένα ιατρικά κέντρα και στα στούντιο νυχιών … και οι κοσμηματολόγοι-δερματολόγοι-κομμωτές-μάστερ μανικιούρ ασχολούνται με ημιμόνιμο μακιγιάζ -τατουάζ … Αυτοί οι άνθρωποι, εξ ορισμού, δεν έχουν το δικαίωμα να κάνουν αυτό, επειδή όλη τη ζωή τους έχουν θεραπεύσει το δέρμα, εφαρμόζουν μάσκες, κόβουν τα μαλλιά και ζωγραφίζουν τα νύχια … Το Τατουαζ -ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι μια εντελώς διαφορετικό τομέα! Απευθύνω έκκληση στους κοσμετολόγους – δερματολόγους – και ούτω καθεξής … Κυρίες και κύριοι! .. Σίγουρα είστε θαυμάσιοι ειδικοί στα επαγγέλματά σας, αλλά για να κάνετε μόνιμο μακιγιάζ υψηλής ποιότητας, αυτό δεν αρκεί. Είναι απαραίτητο να γνωρίζετε το μακιγιάζ, το χρώμα, τη χρωστική, την ανατομία του προσώπου, να έχετε μια εξαιρετική αίσθηση στιλ , μια αίσθηση ορίου! Πρέπει να παρακολουθείτε τακτικά προχωρημένη εκπαίδευση! Δεν μπορείς να πατάς σε δύο βάρκες. Αν τελικά, οι άνθρωποι των παραπάνω σπεσιαλιτέ έχουν μια αίσθηση ομορφιάς και στιλ – τον σεβασμό μου! Αλλά στο τομέα -τατουάζ ημιμόνιμο μακιγιάζ , δεν έχω γνωρίσει τέτοια άτομα, δυστυχώς … ίσως, με σπάνιες εξαιρέσεις. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ασχολούνται με ημιμόνιμο μακιγιάζ -τατουάζ και υπάρχουν μόνο λίγοι επαγγελματίες. Αυτοί που κάνουν τατουάζ- ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι πολλοί, οι πραγματικοί επαγγελματίες είναι λίγοι! Εάν έχετε αποφασίσει να κάνετε το ημιμόνιμο μακιγιάζ- τατουάζ στο πρόσωπο ψάξτε πολύ, πριν αποφασίσετε το που θα κάνετε. Κλείστε ένα ενημερωτικό ραντεβού ,αν κάτι ξαφνικά σας μπερδέψει σε μια τηλεφωνική συνομιλία, πριν εμπιστευτείτε στον ειδικό σας.

Ρωτήστε ότι σας ενδιαφέρει,ότι σας απασχολεί ακόμα και αν σας έχει συστήσει η καλύτερη σας φίλη! Κάντε εκατοντάδες ερωτήσεις, ακόμη και ανόητες. Οι ερωτήσεις σας δεν θα βάλουν έναν ικανό επαγγελματία σε αδιέξοδο . Γιατί ,όπως γνωρίζετε, δεν υπάρχουν ανόητες ερωτήσεις, αλλά απαντήσεις σε αυτές. Μη διστάσετε να ρωτήσετε κάθε παραμικρό. Αυτό δεν είναι τόσο τρομακτικό όσο οι συνέπειες των παραλείψεων και των παρεξηγήσεων . Κάντε μια έρευνα, αναλύστε το, ώστε να μην χρειάζεται να μετανιώσετε αργότερα !!! Για να γράψω μια τέτοια έκκληση, με ενθάρρυνε ένας αυξανόμενος αριθμός πελατών που έρχονται για την διόρθωση κακής ποιότητας τατουαζ .

One thought on “Τι πρέπει να προσέχεις πριν κάνεις το ημιμόνιμο μακιγιάζ, πώς να επιλέξεις σωστά τον ειδικό ;

  1. Mαιρη says:

    Θα ήθελα να κάνω lip tattoo φυσικο θα μπορούσατε να μου στειλετε στο email καποιες δουλειες σας με το πριν και το μετα;;

Comments are closed.