Phone Custom Custom

Ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών – 3D lip Shading

Όταν μιλάμε και χαμογελάμε τα χείλη μας τραβούν την προσοχή. Κάνοντας ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών, θα έχετε όμορφα και καλοσχηματισμένα χείλη, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να ανησυχείτε αν έφυγε το κραγιόν σας. 

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών είναι ανθεκτικό στο νερό, όταν τρώτε ή πίνετε, και όταν κολυμπάτε στην θάλασσα ή πηγαίνετε στο γυμναστήριο δεν θα σβηστεί.

Τώρα με την σύγχρονη τεχνική νάνο – σπρέι, τα χείλη σας θα δείχνουν πιο σαρκώδη και εκθαμβωτικά.

Το μηχάνημα νανοτεχνολογίας που χρησιμοποιω στο κέντρο μου, μας δίνει την δυνατότητα να διορθώσουμε το σχήμα των χειλιών σας (όταν υπάρχουν ασυμμετρίες) και να τονίσουμε το φυσικό χρώμα των χειλιών σας.

Εναλλακτικά βέβαια αν θέλετε μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάποια συγκεκριμένη απόχρωση πιο έντονη στην επιλογή σας. Με το ημιμόνιμο μακιγιάζ – σκίαση χειλιών με τεχνική νάνο – σπρέι, θα φαίνονται πιο μεγάλα και σαρκώδη. Έτσι, βάζοντας απλά lip gloss, θα έχετε καλοσχηματισμένα και «γεμάτα» χείλη. Το ημιμόνιμο χειλιών διορθώνει ελαττωματικές, στραβές ή σβησμένες γραμμές.  

Απευθύνεται σε εσάς αν:

  • Θέλετε να αποκτήσετε ένα φυσικό τονισμένο σχήμα.
  • Έχετε μικρά και άτονα χείλη.
  • Δεν έχετε καλό περίγραμμα.
  • Υπάρχουν κάποιες ατέλειες.
  • Δεν έχετε καλό σχήμα και χρώμα.
  • Θέλετε να τα τονίσετε τα χείλη σας.

Αγαπάω πολύ αυτό που κάνω, το κάνω με άψογη επαγγελματικότητα και την ψυχή μου.
Αν μπορώ να σας βοηθήσω καλέστε με. Θα χαρώ να λύσω κάθε απορία σας!
Σας περιμένω στο ινστιτούτο μου με αγάπη.

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Χειλιών
ημιμονιμο μακιγιαζ χειλιων 34

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών – σκίαση χειλιών με νάνο σπρέι, είναι η πιο αποτελεσματική λύση για να δώσετε σχήμα και χρώμα στα χείλη σας. Το ημιμόνιμο χειλιών, μην μπερδευόμαστε, δεν φουσκώνει τα χείλη σαν ενέσεις με υαλουρονικό οξύ, αλλά δίνει χρώμα και φτιάχνει λίγο το σχήμα.

“Υπάρχουν πολλές διαφορετικές τεχνικές και ονομάζονται διαφορετικά. Για να μη σας μπερδεύω εδώ με τα ονόματα τους, αυτό θα συζητήσουμε από κοντά ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε. 

Με την συγκεκριμένη τεχνική μπορούμε να αποκτήσουμε 100 στα 100 φυσικό αποτέλεσμα. Το περίγραμμα δεν θα φαίνεται έντονα, διότι σβήνεται με την σκίαση σταδιακά, προς το κέντρο των χειλιών – έτσι καλύπτει με την ελαφρύ (σκίαση) όλη την επιφάνεια των χειλιών .

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ ή αλλιώς μικροχρωμάτωση είναι μια επαγγελματική τεχνική. Κατά την εφαρμογή χρησιμοποιούμε ειδικά μηχανήματα τα οποία μέσω μιας πολύ λεπτής βελόνας εισάγουν τη χρωστική ουσία κάτω απ’ το δέρμα, σε έσω-επιδερμικό επίπεδο.

Το μηχάνημα που χρησιμοποιώ και με το όποιο γίνεται η μικροχρωμάτωση (ημιμόνιμο μακιγιάζ) είναι τελευταίας νάνο-τεχνολογίας και μάλιστα από τα καλύτερα του κόσμου, της κορυφαίας Ιταλικής μάρκας ‘BIOTEK’.

Οι βελόνες που χρησιμοποιούνται είναι μιας χρήσης, αποστειρωμένες, σε ειδικά σφραγισμένη συσκευασία.
Η ποιότητα των προϊόντων επηρεάζει προφανώς την τιμή.

Φθηνά μηχανήματα, αμφίβολης ποιότητας και προέλευσης, ενέχουν κινδύνους για την υγεία σας (μετάδοση ηπατίτιδας, AIDS κλπ). Τα μηχανήματα αυτά έρχονται σε άμεση επαφή με τη βελόνα και μια απλή απολύμανση δεν είναι αρκετή να αποσοβήσει τους παραπάνω κινδύνους!

Τα μηχανήματα που χρησιμοποιώ στο κέντρο μου δεν έχουν επαφή με τις βελόνες μιας χρήσεως και για αυτό εξαλείφεται η οποιαδήποτε πιθανότητα μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών. Προσοχή λοιπόν, διότι η πολύ χαμηλή τιμή του ημιμόνιμου μακιγιάζ σημαίνει φθηνό μηχάνημα, φθηνές χρωστικές, με όλα τα αρνητικά συνεπακόλουθα.

Ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών Τιμή :

Στο κέντρο μου συνδυάζω κορυφαία ποιότητα και φιλικές τιμές!

Ρωτήστε με!
Η τιμή θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη.

Δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία απο εσας, όμως αν έχετε βγάλει ποτέ έρπη στα χείλη ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματος, θα πρέπει να πάρετε τα χάπια για τον έρπη από το φαρμακείο. Δύο μέρες πριν την εφαρμογή και θα συνεχίσετε για επόμενες τρεις μέρες.  

Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, η βελόνα αγγίζει νευρικά κύτταρα που ερεθίζουν τον ιό. Ως αποτέλεσμα, ενεργοποιείται και εκδηλώνεται με τη μορφή πληγών στα χείλη. Αν θα προλάβει να βγει σε εκείνο το σημείο, το χρώμα δεν θα κρατήσει. Για να μη συμβεί αυτό, παίρνουμε τα χάπια. 

Πρώτον θα συζητήσουμε, θα μου πείτε τι θέλετε να αλλάξετε στα χείλη σας. 
Στην συνέχεια θα σας προτείνω και θα σχεδιάσω το σχήμα των χειλιών σας με ένα μολύβι (φυσικά λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες σας).

Μόλις το σχέδιο είναι έτοιμο και εσείς είστε ικανοποιημένοι με αυτό, θα ξεκινήσω την εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ χειλιών.

Το δέρμα στα χείλη είναι πολύ λεπτό και ευαίσθητο, μπορεί να νιώσετε μια ενόχληση κατά την διάρκεια της εφαρμογής. Βέβαια χρησιμοποιώ επιφανειακή αναισθησία σε μορφή κρέμας η οποία βοηθάει πολύ.

Είναι πολύ σημαντικό με ποια χρωστική σας κάνουν το ημιμόνιμο μακιγιάζ. 
Στο ινστιτούτο μου χρησιμοποιώ ΕCO χρωστικές- υποαλλεργικές, υψηλής ποιότητας. Είναι οργανικές, ημιμόνιμες – από σοβαρές Ευρωπαϊκες εταιρείες και παράγονται με αυστηρούς κανόνες της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας (Biotek, Swiss Color, Nouveau Contour).

Για να σχηματίσουμε το σχήμα με το μολύβι και να γίνει η εφαρμογή, η διαδικασία αυτή θέλει περίπου 2 ώρες.

Μπορεί να χρειαστεί δύο με τρείς συνεδρίες. Αυτό δεν μπορούμε να γνωρίζουμε σίγουρα. 
Κάθε συνεδρία γίνεται σε διάστημα ενός μηνός. Γιατί; Γιατί το επουλωμένο χρωματικό αποτέλεσμα ισούται με την απόχρωση της χρωστικής ουσίας που χρησιμοποιήθηκε σε συνδυασμό με το φυσικό χρώμα των χειλιών σας. 
Μετά από τρεις εβδομάδες θα έχουμε ένα καθαρό αποτέλεσμα, τότε κλείνουμε το επόμενο ραντεβού. 

Κάθε επίσκεψη όμως, το χρώμα βελτιώνεται και το αποτέλεσμα γίνετε πιο όμορφο. 

Το ίδιο αφορά και το πόσο θα κρατήσει το αποτέλεσμα, μπορεί να κρατήσει ένα με δύο χρόνια. Αυτό  εξαρτάται από την επιδερμίδα, τις ορμόνες και την ηλικία σας.

Κάθε χρόνο, σας προτείνω να κάνετε ένα ρετούς, για να φρεσκάρει το χρώμα.

Ναι, μετά την εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ, τα χείλη σας θα πρηστούν και θα παραμένουν πρησμένα για ενα 24ωρο. Αυτό εξαρτάται από τον οργανισμό σας. 
Θα βάζετε την κρεμούλα, την οποία θα σας προτείνω εγώ, για 10 μέρες. Για πρώτες μέρες μετά την εφαρμογή θα αποφεύγετε τα ζεστά / καυτά φαγητά και ροφήματα και θα προσπαθείτε να μην τα βρέχετε πολύ. 

Επίσης απαγορεύονται τα φιλιά για 5 μέρες, λόγω μόλυνσης.

Στην περιοχή τις εφαρμογής δημιουργούνται εσχάρες επούλωσης όπως σε μια πληγή που έχει κλείσει, η κρούστα αυτή θα πέσει μόνη της σε 4-5 μέρες.

Σημαντικό είναι να μην πειράζετε την κρούστα και να την αφήσετε να πέσει μόνη.

Αν κάνετε αποτρίχωση με laser στα « μουστάκια» να προσέχετε, γιατί μπορεί να αλλάξει το χρώμα της χρωστικής, και αυτό δεν θα μπορεί να διορθωθεί.

el