Ανδρικό ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών – ματιών

Το ανδρικό ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών – ματιών ή το scalp pigmentation, είναι ιδανικό για τους άνδρες που θέλουν απλά να τονίσουν τα φρύδια τους. Είναι μία λύση για όσους το τρίχωμα των φρυδιών ή της κεφαλής έχει αραιώσει ή εξαφανιστεί πλήρως λόγω αλωπεκίας.

Επίσης όσοι έχουν πολύ λεπτή τρίχα, μπορούν να συμπληρώσουν τα τμήματα που λείπουν ή που έχουν ουλές.
Όσοι έχουν χάσει τα φρύδια τους λόγω κάποιου σοβαρού προβλήματος υγείας, τότε τα φρύδια σχεδιάζονται και δημιουργούνται από την αρχή.

Το πάνω απ’ όλα στο ανδρικό ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών ή ματιών, είναι, το αποτέλεσμα να είναι ΦΥΣΙΚΟ! Όταν ένας άνδρας αποφασίσει να κάνει εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ στο πρόσωπο, κανείς δεν πρέπει να καταλάβει οτι έκανε την εφαρμογή.

Τα φρύδια είναι βασικό στοιχείο του προσώπου! Τα υπογραμμισμένα φρύδια, με ωραίο σχήμα και ωραίο χρώμα μπορούν να αλλάξουν τελείως την έκφραση του προσώπου και του στυλ σας!

Η εφαρμογή γίνετε με το νάνο-μηχάνημα, το οποίο μας επιτρέπει να ζωγραφίσουμε παρά πολύ λεπτές τριχούλες που δεν θα ξεχωρίσουν από τις φυσικές σας. Το αποτέλεσμα φαίνεται ρεαλιστικό ακόμη και σε κοντινή εξέταση.

Όταν κάνουμε ανδρικό ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών συνήθως προτείνουμε την τεχνική τρίχα-τρίχα ή τρίχα-τρίχα και σκίαση μαζί. Το χρώμα πρέπει να είναι αρκετά απαλό και φυσικό. 

Το μηχάνημα που χρησιμοποιώ και με το όποιο γίνεται η μικροχρωμάτωση (ημιμόνιμο μακιγιάζ) είναι τελευταίας νάνο-τεχνολογίας και μάλιστα από τα καλύτερα του κόσμου, της κορυφαίας Ιταλικής μάρκας ‘BIOTEK’.

Οι βελόνες που χρησιμοποιούνται είναι μιας χρήσης, αποστειρωμένες, σε ειδικά σφραγισμένη συσκευασία.
Η ποιότητα των προϊόντων επηρεάζει προφανώς την τιμή.

Φθηνά μηχανήματα, αμφίβολης ποιότητας και προέλευσης, ενέχουν κινδύνους για την υγεία σας (μετάδοση ηπατίτιδας, AIDS κλπ). Τα μηχανήματα αυτά έρχονται σε άμεση επαφή με τη βελόνα και μια απλή απολύμανση δεν είναι αρκετή να αποσοβήσει τους παραπάνω κινδύνους!

Τα μηχανήματα που χρησιμοποιώ στο κέντρο μου δεν έχουν επαφή με τις βελόνες μιας χρήσεως και για αυτό εξαλείφεται η οποιαδήποτε πιθανότητα μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών. Προσοχή λοιπόν, διότι η πολύ χαμηλή τιμή του ημιμόνιμου μακιγιάζ σημαίνει φθηνό μηχάνημα, φθηνές χρωστικές, με όλα τα αρνητικά συνεπακόλουθα.

Στο κέντρο μου συνδυάζω κορυφαία ποιότητα και φιλικές τιμές!

Ρωτήστε με!

Η τιμή θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη!

Όχι! Η εφαρμογή του ημιμόνιμο μακιγιάζ τρίχα-τρίχα δεν επηρεάζει την φυσική σας τρίχα! Η χρωστική ουσία, εμφυτεύεται στο μεσαίο στρώμα του δέρματος (χόριο), για αυτό δεν επηρεάζεται τους θύλακες των τριχών και είναι εντελώς ακίνδυνο.
Οι φυσικές σας τριχούλες θα παραμένουν στα φρύδια σας και πολλές φορές φυτρώνουν μέσα στο σχήμα.

Είναι πολύ σημαντικό με ποια χρωστική σας κάνουν το ημιμόνιμο μακιγιάζ. Η χρωστική καλής ποιότητας ποτέ δεν θα αλλάξει χρώμα, όσος χρόνος και αν περάσει. Στο ινστιτούτο μου χρησιμοποιώ ΕCO χρωστικές- υποαλλεργικές, υψηλής ποιότητας, δεν έχουν καμία σχέση με κλασσικές χρωστικές σώματος ή το κλασσικό τατουάζ. Ειναι οργανικές, ημιμόνιμες, απο Ευρωπαϊκες εταιρίες και παράγονται με αυστηρούς κανόνες της ευρωπαϊκής νομοθεσίας (Eco Color, Biotek, Swiss Color, Nouveau Contour).

Δυστυχώς ακόμα και τώρα μπορούμε να δούμε μαύρα φρύδια με μπλε η πράσινη απόχρωση.
Όπως το κάνανε παλιά, δηλαδή το κανονικό, κλασσικό τατουάζ. Τέτοιες δουλειές έχουν γίνει όχι από επαγγελματία και μάλιστα με τους χρωστικές σώματος. Η χρωστική σώματος περιέχει ένα ειδικό οξύ το οποιό απαγορεύεται να χρησιμοποιούμε στο πρόσωπο.

Μία με δύο ώρες. Κατά την διάρκεια της εφαρμογής θα είστε ξαπλωμένος, σε άνετο επαγγελματικό εξοπλισμό με συνοδεία μουσικής.

Δεν πονάει, διότι στο κέντρο μου χρησιμοποιώ επιφανειακή αναισθησία σε μορφή κρέμας, η οποία μουδιάζει τελείως την περιοχή όπου γίνετε η εφαρμογή.

Ναι, όλα κανονικά. Η συγκεκριμένη τεχνική είναι αρκετά απαλή και δεν τραυματίζει το δέρμα σας, γι’ αυτό και η επούλωση γίνεται πολύ γρήγορα (σε 6-8 ημέρες). Δεν θα μπορέσετε να πάτε στην παραλία μέσα στην πρώτη βδομάδα. Σε αυτό το χρονικό διάστημα τα φρύδια σας θα παραμένουν λίγο πιο σκούρα αλλά μην ανησυχείτε, γιατί μόλις πέσει η κρουστά το χρώμα θα ανοίξει και θα γίνει φυσικό!

Η περιποίηση είναι πολύ απλή! Τις πρώτες μέρες θα αποφεύγετε την επαφή με το νερό και θα χρησιμοποιείτε την ειδική κρέμα που θα σας προτείνω.

Η διαδικασία της εφαρμογής για το ανδρικό ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών ολοκληρώνεται πάντα σε 2-3 συνεδρίες μέσα σε 30- 45 μέρες.
Το αποτέλεσμα κρατάει ένα με δύο χρόνια, ανάλογα με την επιδερμίδα σας, ορμόνες σας και την ηλικία σας. Για να κρατήσετε το χρώμα φρέσκο, συνήθως σε ένα χρόνο σας προτείνω να κάνετε ένα ρετούς.

Η τεχνολογία της εφαρμογής του ημιμόνιμου μακιγιάζ με τεχνική τρίχα-τρίχα, δεν εξαρτάται από την εποχή σε αντίθεση από τις απαιτήσεις φροντίδες. Αν κάνατε ανδρικό ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών το καλοκαίρι, τουλάχιστον για 10 μέρες θα πρέπει να αποφεύγετε την θάλασσα και τον ήλιο, έτσι ώστε να μην επηρεάζεται η κρούστα και να μην χαλάσει το αποτέλεσμα.

Αν πηγαίνετε για μπάνιο συχνά, σας προτείνω να φοράτε ένα καπέλο προστατεύοντας έτσι την περιοχή των φρυδιών σας από το ηλιακό φως, για τις επόμενες τρεις εβδομάδες μετά την εφαρμογή.

Λοιπόν, αν θέλετε να πάτε στις διακοπές, θα πρέπει να προγραμματίσετε τη διαδικασία για τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν από την αναχώρηση. Να θυμάστε ότι το ημιμόνιμο μακιγιάζ πρέπει να προστατεύονται από τις υπεριώδεις ακτίνες!

Έτσι, η χρήση της αντηλιακής κρέμας δεν πρέπει να είναι λιγότερα από SPF 30.

  • Η τάση του οργανισμού να σχηματίζει χηλοειδή 
  • Καρδιακές παθήσεις
  • Επιληψία
  • AIDS
  • Δερματικές παθήσεις σε έξαρση 
  • Σακχαρώδης διαβήτης (μόνο με την άδεια από τον γιατρό σας)
  • Λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος
  • Κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας και της ακτινοθεραπείας 
  • Εγκυμοσύνη

Αγαπάω πολύ αυτό που κάνω, το κάνω με άψογη επαγγελματικότητα και την ψυχή μου.
Αν μπορώ να σας βοηθήσω καλέστε με. Θα χαρώ να λύσω κάθε απορία σας!
Σας περιμένω στο ινστιτούτο μου με αγάπη.

el