Ποιά είμαι

Ποιά είμαι;

Γεια σας αγαπητοί επισκέπτες της ιστοσελίδας μου!

Επιτρέψτε μου να συστήσω τον εαυτό μου, το όνομά μου είναι Μαρίνα Παρχομένκο, είμαι πιστοποιημένη διεθνής ειδικός στο ιατρικό τατουαζ και ημιμόνιμο μακιγιάζ, αισθητικός, micropigmentologist, μέλος της Διεθνούς Ένωσης μόνιμων επαγγελματιών μακιγιάζ, ιδρυτής του στούντιο Secret Makeup, με εργασιακή εμπειρία στη Σιγκαπούρη, Ρωσία, Ουκρανία και την Ελλάδα. 

Η εμπειρία μου σε αυτό το επάγγελμα ξεκινά από το 2014. Έχω εκπαιδευτεί από τους καλύτερους δασκάλους της βιομηχανίας ομορφιάς. Συνεχίζω και βελτιώνω τακτικά τις γνώσεις μου και το επαγγελματικό μου επίπεδο. Ακονίζω την τεχνική μου μέσω σεμιναρίων, συνεδρίων και προσωπικών επαφών με τους γκουρού της βιομηχανίας μας.

Έχω αποφοιτήσει από τις καλύτερες και μεγαλύτερες σχολές παγκοσμίως (Biootek Academy Moschow, Brow Master International Academy of Singapore και Beauty Recipe School in Singapore, Nouveau Contour Ukraine, PMU by Elena Nechayua Moscow and AcademyS by Svitoslav Otchenash Ukraine).

Σχετικά με το ημιμόνιμο μακιγιάζ

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι μια σύγχρονη τεχνική, με την οποία μπορείτε να τονίσετε τα φυσικά σας χαρακτηριστικά και την φυσική σας ομορφιά.

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι ένα είδος καθημερινού μακιγιάζ, η μόνη διαφορά είναι, ότι αυτό το είδος μακιγιάζ εφαρμόζεται στο πρόσωπο μία φορά στο χρόνο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στην ουσία είναι είδος του τατουάζ απλά είναι πολύ πιο ελαφρύ. Η διάρκεια τέτοιου είδους μακιγιάζ είναι ενα με δύο χρόνια ανάλογα με την επιδερμίδα σας.

Είναι η καλύτερη ανταλλκακτική λύση στο καθημερινό μακιγιάζ. Στο ινστιτούτο μου, θα σας προτείνω το κατάλληλο σχήμα κάνοντας όλες τις απαραίτητες μετρήσεις με βάση την ανατομία του προσώπου σας, επίσης το χρώμα που θα επιλεχθεί, σε συνδιασμό με το σχήμα θα αποτελούν μια αρμονονικό αποτέλεσμα. Αυτό είναι αδύνατον να επιτευχθεί στο σπίτι σε καθημερινή βάση.

Τα στάνταρ της δουλείας μου

Κατά την εκτέλεση της διαδικασίας του ημόνιμου μακιγιάζ στην περιοχή του προσώπου, χρησιμοποιώ εξοπλισμό κορυφαίας ποιότητας Biotek, πιστοποιημένες χρωστικές απο Ευρωπαϊκες εταιρίες που παράγονται με αυστηρούς κανόνες της ευρωπαϊκής νομοθεσίας (Eco Color, Biotek, Swiss Color, Nouveau Contour).

Σήμερα μπορώ να σας προσφέρω υπηρεσίες ομορφιάς όπως:

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου, ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας, θα χαρώ να λύσω κάθε απορία σας.

el