Phone Custom Custom

Καμουφλάζ ουλών

Ιατρική αισθητική – Medical tattoo – Καμουφλάζ ουλών

Το ιατρικό τατουάζ ( ημιμόνιμο ), στην αισθητική κοσμετολογία είναι μία επαγγελματική μέθοδος για κάλυψη ουλών στο στήθος και όλο το σώμα. Η υπηρεσία διαφέρει σε χαμηλό επίπεδο τραύματος, έλλειψη μακροχρόνιας αποκατάστασης και άμεσα αποτελέσματα.
Το ημιμόνιμο μακιγιάζ δεν αφαιρεί τις ουλές, αλλά τις καλύπτει τόσο καλά ώστε η παρουσία τους είναι πολύ δύσκολο να ανιχνευθεί οπτικά.
Ο σύγχρονος εξοπλισμός και τα υλικά, μας επιτρέπουν να καλύψουμε την ουλή με αποτέλεσμα οπτικής επιδράσεις και απαλότητας. Χωρίς χειρουργική επέμβαση και επανεμφάνιση λέιζερ.
Η κάλυψη της προβληματικής περιοχής γίνετε αλλάζοντας χρώμα της κατεστραμμένης περιοχής, με ειδικές χρωστικές ουσίες, χρώμα του δέρματος. Υποαλλεργικές χρωστικές ουσίες εισέρχονται στο δέρμα, με την βοήθεια μικρών ανεπαισθήτων βελόνων.
Μετά από αυτό, η ουλή στο στήθος, στο πρόσωπο ή οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος, δεν θα ξεχωρίζει πλέον και δεν θα προσελκύσει την προσοχή.

  • Κάλυψη ούλων:
    Μετά από πλαστική
    χειρουργική (σαν ανόρθωση στήθους) ή οποιοσδήποτε άλλες χειρουργικές επεμβάσεις
  • Σε ανοιχτά μέρη του σώματος και προσώπου από ακμή, ανεμοβλογιά, κοψίματα
  • Κάλυψη λευκές κηλίδες (μικρές επιφάνειες), για ανθρώπους με λεύκη (vitiligo).

Στο κλασσικό τατουάζ χρησιμοποιούν μην οργανικές, χημικές ουσίες οι οποίες μένουν για πάντα στο σώμα και τις οποίες πρέπει να αποφεύγεται στην περίπτωση χειρουργικής επέμβασης λόγω καρκίνου μαστού. Στο ιατρικό τατουάζ η χρωστικές ουσίες είναι φτιαγμένες από οξείδιο του σιδήρου και δημιουργούνται στην Ευρώπη, με αυστηρους κανόνες της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Το ιατρικό τατουάζ σε μερικά χρόνια δεν θα είναι ορατό οπότε μία γυναίκα αν δεν το θέλει πια δε χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη διαδικασία για να απαλλαγεί από αυτό, σε αντίθεση με το κλασσικό τατουάζ που η αφαίρεση του γίνεται μόνο με λέιζερ.

Για να γίνει η μικροχρωματοση στην ουλή, πρώτον απ’ όλα πρέπει να πάρετε την άδεια από τον γιατρό σας. Ο ιατρός θα σας επιτρέψει να κάνετε εφαρμογή του ιατρικού τατουάζ στην συγκεκριμένη περιοχή, επίσης θα πρέπει να επιβεβαιώσει ότι ο οργανισμός σας δεν έχει τάση να σχηματήσει χηλοειδή. Μόλις έχετε την άδεια στα χέρια σας, κλείνετε ένα ενημερωτικό ραντεβού μαζί μου. Κατά τη διάρκεια του ραντεβού μας, θα συζητήσουμε κάθε λεπτομέρεια. Θα σας εξηγήσω πλήρως τη θεραπεία και θα απαντήσω σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε. Είναι σημαντικό να νιώθετε άνετα, πριν κάνετε οποιαδήποτε θεραπεία.

Γιατί το επουλωμένο χρωματικό αποτέλεσμα ισούται με την απόχρωση της χρωστικής ουσίας που χρησιμοποιήθηκε σε συνδυασμό με το χρώμα του ιδίου του δέρματός σας. Μετά από τρεις εβδομάδες που θα έχουμε ενα καθαρό αποτέλεσμα, θα κλείσουμε ένα ραντεβού για την εφαρμογή του ιατρικού τατουάζ.

Το ιατρικό τατουάζ μπορεί να εφαρμοστεί αφότου περάσει τουλάχιστον 1 χρόνο μετά την επέμβαση σας.

Στο ιατρικό τατουάζ χρησιμοποιούμε ειδικές χρωστικές, είναι οργανικές – ημιμόνιμες, υψηλής ποιότητας από σοβαρές ευρωπαϊκες εταιρείες και παράγονται με αυστηρούς κανόνες της ευρωπαϊκής νομοθεσίας (Biotek, Swiss Color, Nouveau Contour). 

Η μικροχρωμάτωση είναι μια επαγγελματική τεχνική. Κατά την εφαρμογή χρησιμοποιούνται ειδικά μηχανήματα τα οποία μέσω μιας πολύ λεπτής βελόνας εισάγουν τη χρωστική ουσία κάτω απ’ το δέρμα, σε έσω-επιδερμικό επίπεδο.

Το μηχάνημα που διαθέτουμε και με το όποιο γίνεται η εφαρμογή του ιατρικού τατουάζ είναι τελευταίας νάνο-τεχνολογίας και μάλιστα από τα καλύτερα του κόσμου, της κορυφαίας Ιταλικής μάρκας ‘BIOTEK’.

Οι βελόνες που χρησιμοποιούνται είναι μιας χρήσης, αποστειρωμένες, σε ειδικά σφραγισμένη συσκευασία.

Ανάλογα με το μέγεθος της ουλής η μία εφαρμογή, θέλει μία με δύο ώρες

Το καμουφλάζ είναι μια επίπονη διαδικασία και όχι μια εφάπαξ διαδικασία. Ο αριθμός τους συνεδρίες καθορίζεται ξεχωριστά, ανάλογα με της ατομικές διάφορες του οργανισμού και των ιστών.
Συνήθως αποτελείται από 2-3 συνεδρίες που εκτελούνται σε διαστήματα 20 – 30 ημερών.
Αυτά εξαρτόνται απο την επιδερμίδα, τις ορμόνες και την ηλικία σας. Το αποτέλεσμα κρατάει ένα με τέσσερα χρόνια.
Καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, είναι επιτακτική ανάγκη να προστατευθεί η περιοχή που αντιμετωπίζεται από τις ακτίνες του ήλιου χρησιμοποιώντας αντηλιακό.

Κατά την διάρκεια της εφαρμογής χρησιμοποιούμε επιφανειακή αναισθησία σε μορφή κρέμας η οποία μουδιάζει την περιοχή όπου γίνετε η εφαρμογή και βοηθάει στο να μην πονέσετε. Στην περιοχή της ουλής, το δέρμα δεν είναι τόσο ευαίσθητο, είναι ποιο σκληρό – επομένως, η διαδικασία είναι γενικά ανώδυνη.

Για μία βδομάδα θα προσπαθείτε να αποφύγετε επαφή με το νερό στην περιοχή που έχει γίνει η εφαρμογή. 
Επίσης θα χρειαστεί θα βάζετε μία ειδική κρέμα από το φαρμακείο, την οποία σας προτείνω εγώ, για τις επόμενες 10 μέρες. Στην περιοχή τις εφαρμογής δημιουργούνται εσχάρες επούλωσης όπως σε μια πληγή που έχει κλείσει, η κρούστα αυτή σε 8 μέρες το πολύ, θα πέσει μόνη της. Στην αρχή το χρώμα θα είναι λίγο πιο έντονο, το χρώμα θα ανοίξει και θα γίνει φυσικό μόλις θα επουλώνει. Η επούλωση γίνεται τέσσερεις με έξι εβδομαδες. Δεν θα μπορέσετε επίσης να πάτε στην παραλία, στο σολάριουμ για τις επόμενες 14 μέρες. 

el