Τεχνική Νάνο Σπρέι – Σκίαση Φρυδιών – Nano Spray Technique- Powder Brows

ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΑΖ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Πρόκειται για μια πραγματικά μοναδική τεχνική, ο πόνος, το αίμα και oi ουλές, ανήκουν στο παρελθόν!

Με λένε Μαρίνα Παρχομενκο , είμαι ειδικός εφαρμογών ημιμόνιμου μακιγιάζ και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τα μυστικά για ένα πετυχημένο ημιμόνιμο μακιγιάζ- τατουάζ.

Καταρχήν η μέθοδος εισαγωγής χρωστικών κάτω από το δέρμα είναι εντελώς διαφορετική από το κλασικό τατουάζ.

Το συγκεκριμένο μηχάνημα σχεδιασμένο με την τελευταία νανοτεχνολογία του 21ου αιώνα, της ιταλικής εταιρείας BIOTEK Milano Θεωρείται ένα από τα καλύτερα στο κόσμο και είναι φτιαγμένο ειδικά για το πρόσωπο.

Για τους λόγους αυτούς το επέλεξα και το χρησιμοποιώ στο μαγαζί μου «Secret MakeUp.»

Σήμερα εξελιγμένη νάνο τεχνολογία μας επιτρέπει να πετύχουμε :

  • Απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα καθώς και την επίδραση όμπρε.
  • Γρήγορη ανάρρωση.

Επιγραμματικά τα πλεονεκτήματα της νέας αυτή τεχνικής συνοψίζονται στα εξής:

  • Με το κλασικό τατουάζ τα φρύδια ήταν σκούρα και αφύσικα ενώ ταυτόχρονα υπήρχε μεγάλη πιθανότητα σχηματισμού ουλών
  • Λόγω της επιφανειακής διείσδυσης της βελόνας στο το δέρμα, η διαδικασία της επούλωσης των φρυδιών γίνεται πολύ πιο γρήγορα από ο,τι με ένα κλασικό τατουάζ ή με microblanding, όπου ο θύλακας της τρίχας τραυματίζεται και έτσι οι τρίχες σταματούν να αναπτύσσονται
  • Η επούλωση κατά μέσο όρο παίρνει από 3 έως 7 ημέρες, ανάλογα με τον τύπο του δέρματος, ηλικίας ,ορμόνες κτλ. Σε αντίθεση κλασικό τατουάζ όχι μόνο δεν τα τραυματίζει αλλά δημιουργεί ένα ευνοϊκό περιβάλλον για την μετέπειτα ανάπτυξη της τρίχας.
  • Το μηχάνημα αυτό  μας επιτρέπει να εισαγάγουμε τη χρωστική ουσία στο ανώτερο στρώμα της επιδερμίδας και χωρίς πυκνή γέμιση. Όταν εφαρμόζεται η χρωστική ουσία δεν δημιουργείται βαθιά ή σοβαρή βλάβη στο δέρμα και συνεπώς αποφεύγουμε τον κίνδυνο να σχηματιστούν οι ουλές.
  • Η υψηλής ποιότητας χρωστική ουσία , η οποία εφαρμόζεται με το ειδικό μηχάνημα κάτω από το δέρμα , δεν αλλάζει χρώμα με το καιρό όπως γίνεται στο κανονικό τατουάζ όπου το χρώμα μπορεί να γίνει μπλε, σκούρο ή πράσινο
  • Στην διαδικασία ανανέωσης κυττάρων η χρωστική σιγά-σιγά χάνει το χρώμα της και γίνεται ημιδιαφανής. Αυτό λέγετε Nano Spray Technique – Σκίαση Φρυδιών -Powder Brows
  • Με αυτό το μηχάνημα γίνεται η τεχνική τρίχα – τρίχα η οποία μας επιτρέπει να ζωγραφίσουμε πάρα πολύ λεπτές τριχούλες χωρίς να τραυματιστεί το δέρμα.

Θα χαρώ επικοινωνήσετε μαζί μου ή να με επισκεφθείτε στον χώρο μου για να σας λύσω κάθε απορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *