Ιατρικό τατουάζ – Ημιμόνιμο μακιγιάζ για ανθρώπους με αλωπεκία

Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε παρακάτω: 

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ- μικροχρωματισμός, είναι μια λύση για όσους πάσχουν από αλωπεκία.
Είναι γεγονός ότι, δυστυχώς, οι γιατροί δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν πλήρως την αλωπεκία. Μερικές φορές, παρόλα αυτά, οι γιατροί είναι σε θέση να υποστηρίξουν τον ασθενή σε ένα ορισμένο στάδιο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συχνά όμως, η τριχόπτωση δεν μπορεί να σταματήσει. Αλλά ένα άτομο – δεν έχει σημασία αν είναι άντρας ή γυναίκα, μένει με το πρόβλημα του, να το αντιμετωπίζει μόνος του.
Αυτό δεν τον κάνει λιγότερο πολύτιμο από το αν είναι με πυκνά και δυνατά μαλλιά, αλλά η αυτοεκτίμηση του μπορεί να αλλάξει δραματικά. Και η κοινωνία μας, δυστυχώς, δεν είναι έτοιμη να αποδεχτεί με ανθρώπους που διαφέρουν από την πλειοψηφία.

Το ιατρικό τατουάζ – ημιμόνιμο μακιγιάζ για ανθρώπους με αλωπεκία βοηθά να αλλάξετε όχι μόνο το πρόσωπο, αλλά και την ψυχολογία σας. Το micropigmentation μας δίνει την δυνατότητα, να καλύψουμε τα σημεία που έχουν έλλειψη μαλλιών. Επίσης να σχηματίσουμε και να δημιουργήσουμε καινούργια φρύδια ή τρίχες στο τριχωτό της κεφαλής στους άνδρες και στις γυναίκες. Το αποτέλεσμα θα είναι τόσο ρεαλιστικό που κάνεις δεν θα καταλάβει ότι έχετε κάνει γιατρικό τατουάζ- ημιμόνιμο μακιγιάζ.
Επίσης μπορείτε να κάνετε το ακροβλέφαρο. Είναι μια πολύ λεπτή γραμμή η οποία ακολουθεί το μάτι, με ένα φυσικό σκούρο χρώμα, ώστε να καλύψουμε την έλλειψη των βλεφαρίδων.

Η αλωπεκία γνωστή και ως ουλωτική τριχόπτωση, είναι μια ασθένεια, που προκαλεί ολική ή μερική απώλεια μαλλιών ή αραίωση σε ορισμένες περιοχές της κεφαλής ή του κορμού. Αυτή η ασθένεια μπορεί να ξεκινήσει οπουδήποτε στο σώμα και χαρακτηρίζεται από σοβαρή τριχόπτωση.

Η αλωπεκία είναι χαρακτηριστική τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών, αν και συνήθως εκδηλώνεται με διαφορετικούς τρόπους: εάν οι άνδρες συχνά αντιμετωπίζουν ολική απώλεια μαλλιών, τότε οι γυναίκες χαρακτηρίζονται περισσότερο από αραίωση.

Αιτίες της αλωπεκίας:

•Ορμονικές διαταραχές στο σώμα (παθολογία του θυρεοειδούς, κλιμακτηρικό σύνδρομο, εγκυμοσύνη, μυκητιασικές λοιμώξεις).
•Τραυματισμοί στο δέρμα (μηχανικοί, ακτινοβολίες, χημικά, εγκαύματα).
•Γενετική προδιάθεση.
•Παράγεται πάρα πολύ τεστοστερόνη.
•Νευρικές βλάβες, ένταση, κατάθλιψη, άγχος.
•Κακές συνήθειες και ανθυγιεινή διατροφή.
•Η αυτοάνοση απόκριση του σώματος. Επιπλέον, σε αυτήν την περίπτωση, ο λόγος για αυτήν την κατάσταση είναι ασαφής.
•Ένα έντονο αισθητικό ελάττωμα ή ένα σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα.

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ – ιατρικό τατουάζ σε περίπτωση της αλωπεκίας, βοηθά αυτούς τους ανθρώπους να μην αισθάνονται διαφορετικοί.

Το ιατρικό τατουάζ – ημιμόνιμο μακιγιάζ για ανθρώπους με αλωπεκία δεν μπορεί να σταματήσει την τριχόπτωση μαλλιών ή των βλεφαρίδων, αλλά μπορεί να βοηθήσει στην κάλυψη του προβλήματος!

Στην περίπτωση μιας γυναίκας, κάνοντας ημιμόνιμο μακιγιάζ- ιατρικό τατουάζ, δεν θα έχει πλέον ανάγκη να ζωγραφίζει τα φρύδια της κάθε μέρα ή να ανησυχεί για την εμφάνιση της, εφόσον πάσχει από αλωπεκία.

Επίσης δεν έχουμε όλοι την ικανότητα να ζωγραφίζουμε συμμετρικά τα φρύδια μας.
Ειδικά αν το θύμα της αλωπεκίας είναι άντρας.
Τα φρύδια των ανδρών δεν πρέπει να έχουν μια τακτοποιημένη θηλυκή μορφή.

Και από όσο ήδη γνωρίζετε το να σχεδιάσετε τα φυσικά και τα τέλεια φρύδια με απλό μολύβι είναι σχεδόν αδύνατο. Σε αντίθεση με το ημιμόνιμο μακιγιάζ- ιατρικό τατουάζ, που θα σας δώσει ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα. Το micropigmentation – ημιμόνιμο μακιγιάζ έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να έχουν μια μοντέρνα, καλλωπισμένη και νεανική εμφάνιση, ανεξάρτητα από το βαθμό τριχόπτωσης.

Το ιατρικό τατουάζ – ημιμόνιμο μακιγιάζ για ανθρώπους με αλωπεκία θα κάνει τη ζωή σας πιο επιτυχημένη, θα ξεχάσετε το πρόβλημα της έλλειψης μαλλιών το οποίο μπορεί να σας στοιχειώσει όλα αυτά τα χρόνια.

Θα χαμογελάτε πιο συχνά, η ψυχολογία σας θα ανέβει.
Θα ανεβεί η αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση σας.
Θα ζήσετε πλήρως και επιτυχώς – και αυτό είναι ευτυχία!

Όσο για εμένα, κατά τη διάρκεια των χρόνων της πρακτικής μου ως ειδικός του ημιμόνιμου μακιγιάζ – ιατρικού τατουάζ, έχω βοηθήσει επανειλημμένα ανθρώπους, οι οποίοι έχουν διαγνωστεί με αλωπεκίαση. Κάνοντας ημιμόνιμο μακιγιάζ- ιατρικό τατουάζ είτε στα φρύδια είτε στα μάτια (γραμμή ακροβλέφαρο) ή το scalp pigmentation, – βοηθάει γυναίκες και άντρες να αισθάνονται ψυχολογικά πιο άνετοι, και πιο χαλαροί.

Τι χρωστικές ουσίες χρησιμοποιούμε στη εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ – ιατρικού τατουάζ στους ανθρώπους με αλωπεκία;

Είναι πολύ σημαντικό με ποια χρωστική σας κάνουν το ημιμόνιμο μακιγιάζ. Η χρωστική καλής ποιότητας ποτέ δεν θα αλλάξει χρώμα, όσος χρόνος και αν περάσει! Στο ινστιτούτο μου χρησιμοποιώ ΕCO χρωστικές- υποαλλεργικές, υψηλής ποιότητας, από Ευρωπαϊκες εταιρίες και παράγονται με αυστηρούς κανόνες της ευρωπαϊκής νομοθεσίας (Eco Color, Biotek, Swiss Color, Nouveau Contour).

Ποια είναι η διαδικασία της εφαρμογής για το ιατρικό τατουάζ – ημιμόνιμο μακιγιάζ για ανθρώπους με αλωπεκία;

Πρώτον ο ειδικός θα σχεδιάσει με μολύβι το κατάλληλο σχήμα ανάλογα με την περιοχή της εφαρμογής του ημιμόνιμου μακιγιάζ που ταιριάζει με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας, την ηλικία και τα πρόσωπό σας. Επίσης θα σας προτείνει το χρώμα ανάλογα με το χρωματότυπό σας.
Φυσικά λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες σας. Μόλις το σχέδιο είναι έτοιμο κι εσείς είστε ικανοποιημένη-ος με αυτό, θα ξεκινήσει η εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ ή ιατρικού τατουάζ.

Πως εφαρμόζεται το ημιμόνιμο μακιγιάζ για ανθρώπους με αλωπεκία – ιατρικό τατουαζ;

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ ή αλλιώς μικροχρωμάτωση είναι μια επαγγελματική τεχνική που εκτελείται με μηχανική μικρο – εμφύτευση χρωστικών ουσιών στην επιδερμίδα. Κατά την εφαρμογή χρησιμοποιούνται ειδικά μηχανήματα τα οποία μέσω μιας πολύ λεπτής (νάνο βελόνας) εισάγουν τη χρωστική ουσία κάτω απ’ το δέρμα, σε έσω-επιδερμικό επίπεδο «χόριο», με ακίνδυνο και ανώδυνο τρόπο.

Το μηχάνημα που διαθέτουμε και με το όποιο γίνεται η μικροχρωμάτωση (ημιμόνιμο μακιγιάζ) είναι τελευταίας νάνο-τεχνολογίας. Μάλιστα είναι από τα καλύτερα του κόσμου, της κορυφαίας Ιταλικής φίρμας ‘BIOTEK’. Οι βελόνες που χρησιμοποιούνται είναι μιας χρήσης, αποστειρωμένες σε ειδικά σφραγισμένη συσκευασία.

Πόση ώρα διαρκεί η διαδικασία της εφαρμογής του ημιμόνιμου μακιγιάζ – ιατρικού τατουαζ;

Μιά με μιάμιση ώρα. Κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα είστε ξαπλωμένη-ος, σε άνετο επαγγελματικό εξοπλισμό με συνοδεία μουσικής.

Η εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ – ιατρικού τατουάζ πονάει;

Η διαδικασία της εφαρμογής δεν είναι επώδυνη ή ο πόνος είναι ελάχιστος. Χρησιμοποιείται ειδική κρέμα(επιφανειακή αναισθησία), που μουδιάζει το σημείο και αμβλύνει τον πόνο.

Θα έχω την άμεση δυνατότητα, μετά την εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ – ιατρικού τατουάζ να εκτεθώ στον ήλιο, να αθληθώ και να πηγαίνω στην δουλειά μου;

Ναι, όλα κανονικά. Με την εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ ή ιατρικού τατουάζ δεν τραυματίζεται το δέρμα σας. Γι’ αυτό και η επούλωση γίνεται πολύ γρήγορα (σε 6-8 ημέρες). Δεν θα μπορέσετε να πάτε στην παραλία μέσα στην πρώτη βδομάδα. Σε αυτό το χρονικό διάστημα το χρώμα σας θα παραμένει λίγο πιο σκούρο αλλά μην ανησυχείτε. Μόλις επουλωθεί το χρώμα θα ανοίξει και θα γίνει πιο φυσικό.

Θέλει περιποίηση αμέσως μετά;

Η περιποίηση είναι πολύ απλή! Τις πρώτες μέρες θα αποφεύγετε την επαφή με το νερό και θα χρησιμοποιείτε την ειδική κρέμα την οποία θα σας προτείνει η ειδικός.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται για να δούμε το αποτέλεσμα και πόσο κρατάει;

Η διαδικασία της εφαρμογής του ημιμόνιμου μακιγιάζ ολοκληρώνεται πάντα σε 1-2 συνεδρίες μέσα σε 30- 45 μέρες.
Το αποτέλεσμα κρατάει ένα με δύο χρόνια, ανάλογα με την επιδερμίδα σας, ορμόνες σας και την ηλικία σας. Για να κρατήσετε το χρώμα φρέσκο, συνήθως σε ένα χρόνο, σας προτείνω να κάνετε ένα ρετούς.

Αγαπάω πολύ αυτό που κάνω, το κάνω με άψογη επαγγελματικότητα και την ψυχή μου.
Αν μπορώ να σας βοηθήσω καλέστε με. Θα χαρώ να λύσω κάθε απορία σας!
Σας περιμένω στο ινστιτούτο μου με αγάπη.

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών Σκίαση
Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών Σκίαση
Αντρικό Ημιμόνιμο Μακιγιάζ
Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών Σκίαση
Ημιμόνιμο Μακιγιάζ
Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών Σκίαση
Αντρικό Ημιμόνιμο Μακιγιάζ
ημιμονιμο μακιγιαζ microblading 11
Αντρικό Ημιμόνιμο Μακιγιάζ
Αντρικό Ημιμόνιμου Μακιγιάζ
Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών Σκίαση
Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών Σκίαση
ημιμονιμο μακιγιαζ φρυδιων τριχα τριχα 1
Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Ματιών
Αντρικό Ημιμόνιμο Μακιγιάζ
Αντρικό Ημιμόνιμου Μακιγιάζ Φρυδιών