Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών τρίχα – τρίχα

Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε παρακάτω: 

Τα φρύδια είναι βασικό στοιχείο του προσώπου! Τα υπογραμμισμένα φρύδια, με ωραίο σχήμα και χρώμα μπορούν να αλλάξουν τελείως την έκφραση του προσώπου και το στυλ σας! Τώρα μπορείτε να έχετε ένα ελαφρύ μακιγιάζ πάντα και παντού! Ευτυχώς ζούμε στις καινούργιες εποχές και μπορούμε να αφήσουμε στο παρελθόν, το κλασσικό τατουάζ στο πρόσωπο, ουλές και σαν αποτέλεσμα μαύρα και μπλε φρύδια.

Σήμερα οι βιομηχανία της ομορφιάς είχε προχωρήσει πολύ μπροστά. Δημιουργούνται νέες τεχνολογίες, μηχανήματα, βελόνες και χρωστικές. Σήμερα η μόδα υποστηρίζει φυσικότητα σε όλα τα επίπεδα ακόμα και στον τομέα της ομορφιάς.

Με τις δυνατότητες που μας προσφέρουν οι καινούργιες τεχνολογίες, μπορούμε να αποκτήσουμε τόσο φυσικό αποτέλεσμα στο ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών τρίχα – τρίχα, που κανείς δεν θα καταλάβει ότι έχει εφαρμόστει στα φρύδια σας. Το νάνο-μηχάνημα της “Biotek”, μας επιτρέπει να ζωγραφίσουμε παρά πολύ λεπτές τριχούλες που δεν θα ξεχωρίζουν από τις φυσικές σας, με αποτέλεσμα 3Δ. Τα φρύδια σας θα δείχνουν πλούσια, πυκνά και χωρίς κενά.

Κάνοντας ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών τρίχα – τρίχα, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα θα ξυπνάτε το πρωί χωρίς να σκέφτεστε ότι πρέπει πάλι να σχηματίζεται τα φρύδια σας.
Στης διακοπές, στην θάλασσα, στο γυμναστήριο, θα πηγαίνετε χωρίς φόβο πια, ότι το μέικαπ σας θα σβηστεί.

Γιατί κάνουμε ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών τρίχα – τρίχα και σε ποιους απευθύνεται; 

 • Αν τα φρύδια σας έχουν αραιώσει και θέλετε θα δώσετε πυκνότητα και να γεμίσετε τα κενά 
 • Αν τα φρύδια σας δεν είναι συμμετρικά
 • Αν τα φρύδια σας στην άκρη έχουν μία πτώση προς το κάτω
 • Αν θέλετε να τα ανεβάσετε
 • Αν θέλετε να αλλάξετε σχήμα των φρυδιών σας
 • Αν θέλετε να τα παχύνετε
 • Αν θέλετε να δώσετε χρώμα
 • Αν θέλετε να διορθώσετε οποιαδήποτε ατέλεια

Φορέστε το μυστικό σας μακιγιάζ… Your Secret Makeup…

Η τεχνική του ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών τρίχα – τρίχα, είναι μία από τις πιο δύσκολες και απαιτεί εξειδικευμένη γνώση και ιδιαίτερη εμπειρία. Για αυτό έχει μεγάλη σημασία ποιον ειδικό θα επιλέξετε. Πρέπει να έχει μεγάλη εμπειρία στο ημιμόνιμο μακιγιάζ και στάιλινγκ.

Ποια είναι η διαδικασία της εφαρμογής του ημιμόνιμου μακιγιάζ με τεχνική τρίχα-τρίχα;

Πρώτον θα συζητήσουμε τι θέλατε να αλλάξετε στα φρύδια σας και έπειτα θα σας προτείνω και θα σχεδιάσω με μολύβι το κατάλληλο σχήμα φρυδιών, που ταιριάζει με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας, την ηλικία και το πρόσωπό σας. Επίσης θα σας προτείνω το χρώμα ανάλογα με το χρωματότυπό σας.
Φυσικά λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες σας. Μόλις το σχέδιο είναι έτοιμο κι εσείς είστε ικανοποιημένη-ος με αυτό, θα ξεκινήσουμε την διαδικασία εφαρμογής του ημιμόνιμου μακιγιάζ με τεχνική τρίχα-τρίχα. Θα είστε ξαπλωμένη-ος σε μία ειδική καρέκλα, ακούγοντας ευχάριστη μουσική την ώρα που δημιουργώ τα καινούργια σας φρύδια.

Πως γίνετε η εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ με τεχνική τρίχα-τρίχα;

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ ή αλλιώς μικροχρωμάτωση είναι μια επαγγελματική τεχνική. Κατά την εφαρμογή χρησιμοποιούμε ειδικά μηχανήματα τα οποία μέσω μιας πολύ λεπτής βελόνας εισάγουν τη χρωστική ουσία κάτω απ’ το δέρμα, σε έσω-επιδερμικό επίπεδο.

Το μηχάνημα που χρησιμοποιώ και με το όποιο γίνεται η μικροχρωμάτωση (ημιμόνιμο μακιγιάζ) είναι τελευταίας νάνο-τεχνολογίας και μάλιστα από τα καλύτερα του κόσμου, της κορυφαίας Ιταλικής μάρκας ‘BIOTEK’.

Οι βελόνες που χρησιμοποιούνται είναι μιας χρήσης, αποστειρωμένες, σε ειδικά σφραγισμένη συσκευασία.
Η ποιότητα των προϊόντων επηρεάζει προφανώς την τιμή.

Φθηνά μηχανήματα, αμφίβολης ποιότητας και προέλευσης, ενέχουν κινδύνους για την υγεία σας (μετάδοση ηπατίτιδας, AIDS κλπ). Τα μηχανήματα αυτά έρχονται σε άμεση επαφή με τη βελόνα και μια απλή απολύμανση δεν είναι αρκετή να αποσοβήσει τους παραπάνω κινδύνους!

Τα μηχανήματα που χρησιμοποιώ στο κέντρο μου δεν έχουν επαφή με τις βελόνες μιας χρήσεως και για αυτό εξαλείφεται η οποιαδήποτε πιθανότητα μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών. Προσοχή λοιπόν, διότι η πολύ χαμηλή τιμή του ημιμόνιμου μακιγιάζ σημαίνει φθηνό μηχάνημα, φθηνές χρωστικές, με όλα τα αρνητικά συνεπακόλουθα.

Ημιμόνιμο μακιγιάζ τρίχα-τρίχα Τιμή :

Στο κέντρο μου συνδυάζω κορυφαία ποιότητα και φιλικές τιμές!

Ρωτήστε με!
Η τιμή θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη!

Στο ημιμόνιμο μακιγιάζ τρίχα-τρίχα επηρεάζεται η φυσική μου τρίχα;

Όχι! Η εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ τρίχα-τρίχα δεν επηρεάζει την φυσική σας τρίχα! Η χρωστική ουσία, εμφυτεύεται στο μεσαίο στρώμα του δέρματος (χόριο), για αυτό δεν επηρεάζεται τους θύλακες των τριχών και είναι εντελώς ακίνδυνο.
Οι φυσικές σας τριχούλες θα παραμένουν στα φρύδια σας και πολλές φορές φυτρώνουν μέσα στο σχήμα.

Στο ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών τρίχα-τρίχα η χρωστική ουσία που εμφυτεύεται στο δέρμα μου, με το καιρό, μπορεί να αλλάξει χρώμα;

Είναι πολύ σημαντικό με ποια χρωστική σας κάνουν το ημιμόνιμο μακιγιάζ. Η χρωστική καλής ποιότητας ποτέ δεν θα αλλάξει χρώμα, όσος χρόνος και αν περάσει. Στο ινστιτούτο μου χρησιμοποιώ ΕCO χρωστικές- υποαλλεργικές, υψηλής ποιότητας, δεν έχουν καμία σχέση με κλασσικές χρωστικές σώματος ή το κλασσικό τατουάζ. Ειναι οργανικές, ημιμόνιμες, απο Ευρωπαϊκες εταιρίες και παράγονται με αυστηρούς κανόνες της ευρωπαϊκής νομοθεσίας (Eco Color, Biotek, Swiss Color, Nouveau Contour).

Δυστυχώς ακόμα και τώρα μπορούμε να δούμε μαύρα φρύδια με μπλε η πράσινη απόχρωση.
Όπως το κάνανε παλιά, δηλαδή το κανονικό, κλασσικό τατουάζ. Τέτοιες δουλειές έχουν γίνει όχι από επαγγελματία και μάλιστα με τους χρωστικές σώματος. Η χρωστική σώματος περιέχει ένα ειδικό οξύ το οποιό απαγορεύεται να χρησιμοποιούμε στο πρόσωπο.

Πόση ώρα διαρκεί η διαδικασία της εφαρμογής του ημιμόνιμου μακιγιάζ με τεχνική τρίχα-τρίχα;

Μία με μιάμιση ώρα. Κατά την διάρκεια της εφαρμογής θα είστε ξαπλωμένη-ος, σε άνετο επαγγελματικό εξοπλισμό με συνοδεία μουσικής.

Η εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ με τεχνική τρίχα-τρίχα πονάει;

Δεν πονάει, διότι στο κέντρο μου χρησιμοποιώ επιφανειακή αναισθησία σε μορφή κρεμάς η οποία μουδιάζει τελείως την περιοχή όπου γίνετε η εφαρμογή.

Θα έχω την άμεση δυνατότητα μετά την εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ με τεχνική τρίχα-τρίχα, να εκτεθώ στον ήλιο, να αθληθώ και να συνεχίσω να πηγαίνω στην δουλειά μου;

Ναι, όλα κανονικά. Η συγκεκριμένη τεχνική είναι αρκετά απαλή και δεν τραυματίζει το δέρμα σας, γι’ αυτό και η επούλωση γίνεται πολύ γρήγορα (σε 6-8 ημέρες). Δεν θα μπορέσετε να πάτε στην παραλία μέσα στην πρώτη βδομάδα. Σε αυτό το χρονικό διάστημα τα φρύδια σας θα παραμένουν λίγο πιο σκούρα αλλά μην ανησυχείτε, γιατί μόλις πέσει η κρουστά το χρώμα θα ανοίξει και θα γίνει φυσικό.

Θέλει περιποίηση αμέσως μετά την εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ με τεχνική τρίχα-τρίχα;

Η περιποίηση είναι πολύ απλή! Τις πρώτες μέρες θα αποφεύγετε την επαφή με το νερό και θα χρησιμοποιείτε την ειδική κρέμα που θα σας προτείνω.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται για να δούμε το αποτέλεσμα και πόσο κρατάει;

Η διαδικασία της εφαρμογής του ημιμόνιμου μακιγιάζ ολοκληρώνεται πάντα σε 1-2 συνεδρίες μέσα σε 30- 45 μέρες.
Το αποτέλεσμα κρατάει ένα με δύο χρόνια, ανάλογα με την επιδερμίδα σας, ορμόνες σας και την ηλικία σας. Για να κρατήσετε το χρώμα φρέσκο, συνήθως σε ένα χρόνο σας προτείνω να κάνετε ένα ρετούς.

Επιτρέπεται να κάνω ημιμόνιμο μακιγιάζ το καλοκαίρι;

Η τεχνολογία της εφαρμογής του ημιμόνιμου μακιγιάζ με τεχνική τρίχα-τρίχα, δεν εξαρτάται από την εποχή σε αντίθεση από τις απαιτήσεις φροντίδες. Αν κάνατε ημιμόνιμο μακιγιάζ το καλοκαίρι, τουλάχιστον για 10 μέρες θα πρέπει να αποφεύγετε την θάλασσα και τον ήλιο, έτσι ώστε να μην επηρεάζεται η κρούστα και να μην χαλάσει το αποτέλεσμα.

Αν πηγαίνετε για μπάνιο συχνά, σας προτείνω να φοράτε ένα καπέλο προστατεύοντας έτσι την περιοχή των φρυδιών σας από το ηλιακό φως, για τις επόμενες τρεις εβδομάδες μετά την εφαρμογή.

Λοιπόν, αν θέλετε να πάτε στις διακοπές, θα πρέπει να προγραμματίσετε τη διαδικασία για τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν από την αναχώρηση. Να θυμάστε ότι το ημιμόνιμο μακιγιάζ πρέπει να προστατεύονται από τις υπεριώδεις ακτίνες!

Έτσι, η χρήση της αντηλιακής κρέμας δεν πρέπει να είναι λιγότερα από SPF 30.                                                                                                                                                                                                    Αν έχετε πολύ λιπαρό δέρμα καλύτερα να επιλέξετε την μέθοδο σκίασης.

Αντενδείξεις

 • Η τάση του οργανισμού να σχηματίζει χηλοειδή 
 • Καρδιακές παθήσεις
 • Επιληψία
 • AIDS
 • Δερματικές παθήσεις σε έξαρση 
 • Σακχαρώδης διαβήτης (μόνο με την άδεια από τον γιατρό σας)
 • Λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος
 • Κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας και της ακτινοθεραπείας 
 • Εγκυμοσύνη

Αγαπάω πολύ αυτό που κάνω, το κάνω με άψογη επαγγελματικότητα και την ψυχή μου.
Αν μπορώ να σας βοηθήσω καλέστε με. Θα χαρώ να λύσω κάθε απορία σας!
Σας περιμένω στο ινστιτούτο μου με αγάπη.

Ημιμόνιμο μακιγιάζ Φρυδιών Τρίχα-Τρίχα
Ημιμόνιμο μακιγιάζ Φρυδιών Τρίχα-Τρίχα
Ημιμόνιμο μακιγιάζ Φρυδιών Τρίχα-Τρίχα
ημιμονιμο μακιγιαζ φρυδιων τριχα τριχα 42
ημιμονιμο μακιγιαζ φρυδιων τριχα τριχα 43
ημιμονιμο μακιγιαζ φρυδιων τριχα τριχα 39
ημιμονιμο μακιγιαζ φρυδιων τριχα τριχα 38
Ημιμόνιμο μακιγιάζ Φρυδιών Τρίχα-Τρίχα
Ημιμόνιμο μακιγιάζ Φρυδιών Τρίχα-Τρίχα
Ημιμόνιμο μακιγιάζ Φρυδιών Τρίχα-Τρίχα
Ημιμόνιμο μακιγιάζ Φρυδιών Τρίχα-Τρίχα
ημιμονιμο μακιγιαζ φρυδιων τριχα τριχα 5
ημιμονιμο μακιγιαζ φρυδιων τριχα τριχα 41
Ημιμόνιμο μακιγιάζ Φρυδιών Τρίχα-Τρίχα
Ημιμόνιμο μακιγιάζ Φρυδιών Τρίχα-Τρίχα
Ημιμόνιμο μακιγιάζ Φρυδιών Τρίχα-Τρίχα
ημιμονιμο μακιγιαζ φρυδιων τριχα τριχα 46
Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών Τρίχα-Τρίχα
ημιμονιμο μακιγιαζ φρυδιων τριχα τριχα 13