Αποκατάσταση χρώματος Θηλής – Θηλαίας Άλω – Ιατρικό τατουάζ

Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε παρακάτω: 

 

Σε ποιους απευθύνεται το ιατρικό τατουάζ;

Το ιατρικό τατουάζ είναι σωτηρία για τις γυναίκες που υποβλήθηκαν σε μαστεκτομή και στράφηκαν σε πλαστικό χειρουργό για βοήθεια για την αποκατάσταση του μαστικού αδένα.

Το medical tattoo, μας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσουμε μια μονή ή διπλή θηλή(areola) στις γυναίκες που πέρασαν καρκίνο του μαστού.

Στης γυναίκες που δεν είναι ευχαριστημένες με το πως φαίνεται αισθητικά το στήθος τους. Συγκεκριμένα δεν τους αρέσει το χρώμα στην περιοχή γύρω από την θηλή (areola). Στις γυναίκες που έχουν κάνει μαστόπλαστική. Σε όσους χρειάζονται κάλυψη των ουλών μετά από οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση στο στήθος και σε όσους έχουν ασυμμετρία των θηλών.

Διαφορά του ιατρικού τατουάζ από το κλασσικό τατουάζ.

Στο κλασσικό τατουάζ χρησιμοποιούν μην οργανικές, χημικές ουσίες οι οποίες μένουν για πάντα στο σώμα και τις οποίες πρέπει να αποφεύγεται στην περίπτωση χειρουργικής επέμβασης λόγω καρκίνου μαστού. Στο ιατρικό τατουάζ η χρωστικές ουσίες είναι φτιαγμένες από οξείδιο του σιδήρου και δημιουργούνται στην Ευρώπη, με αυστηρους κανόνες της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Το ιατρικό τατουάζ σε μερικά χρόνια δεν θα είναι ορατό οπότε μία γυναίκα αν δεν το θέλει πια δε χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη διαδικασία για να απαλλαγεί από αυτό, σε αντίθεση με το κλασσικό τατουάζ που η αφαίρεση του γίνεται μόνο με λέιζερ.

Αντενδείξεις:

  • Όταν υπάρχει τάση του οργανισμού να σχηματίζει χηλοειδή
  • Καρδιακές παθήσεις
  • Επιληψία
  • AIDS
  • Δερματικές παθήσεις σε έξαρση
  • Σακχαρώδης διαβήτης (μόνο με την άδεια από τον γιατρό σας)
  • Λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος
  • Κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας και της ακτινοθεραπείας
  • Εγκυμοσύνη

Πόσος καιρός πρέπει να περάσει μετά την χημειοθεραπεία / χειρουργική επέμβαση ώστε να μπορώ να κάνω ιατρικό τατουάζ;

Το ιατρικό τατουάζ μπορεί να εφαρμοστεί αφότου περάσει τουλάχιστον 1 χρόνο μετά την επέμβαση σας.

Ποια είναι η προετοιμασία για την εφαρμογή του ιατρικού τατουάζ στην areola;

Πρώτα απ’ όλα πρέπει να πάρετε την άδεια από τον γιατρό σας – πλαστικό χειρουργό ή από έναν δερματολόγο. Πρέπει να σας επιτρέψει να κάνετε ημιμόνιμο μακιγιάζ στην θηλή / ουλή και να επιβεβαιώσουμε ότι ο οργανισμός σας δεν έχει τάση να σχηματήσει χηλοειδή.
Μόλις έχετε την άδεια στα χέρια σας, κλείνετε ένα ενημερωτικό ραντεβού μαζί μου.
Κατά τη διάρκεια του ραντεβού μας, θα συζητήσουμε κάθε λεπτομέρεια. Θα σας εξηγήσω πλήρως τη θεραπεία και θα απαντήσω σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε. Είναι σημαντικό να νιώθετε άνετα, πριν κάνετε οποιαδήποτε θεραπεία.

Επίσης θα κάνουμε μία δοκιμή χρώματος. Γιατί το κάνουμε αυτό;

Γιατί το επουλωμένο χρωματικό αποτέλεσμα, ισούται με την απόχρωση της χρωστικής ουσίας που χρησιμοποιήθηκε σε συνδυασμό με το χρώμα του ιδίου του δέρματός σας. Μετά από τρεις εβδομάδες που θα έχουμε ενα καθαρό αποτέλεσμα, θα κλείσουμε ένα ραντεβού για την εφαρμογή του ιατρικού τατουάζ. 

Τι χρωστικές ουσίες χρησιμοποιούμε στο medical tattoo; 

Για την αποκατάσταση του χρώματος της θηλής χρησιμοποιούμε ειδικές χρωστικές φτιαγμένες για την εφαρμογή στο στήθος, και μόνο στο στήθος. Δεν έχουν καμία σχέση με τις κλασσικές χρωστικές σώματος ή το κλασσικό τατουάζ. Είναι οργανικές, ημιμόνιμες – υψηλής ποιότητας από σοβαρές Ευρωπαϊκες εταιρείες και παράγονται με αυστηρούς κανόνες της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας (Biotek, Swiss Color, Nouveau Contour). 

Τι είναι το ιατρικό τατουάζ και πως γίνεται;

Το ιατρικό τατουάζ, είναι μια σύγχρονη μέθοδος αισθητικής μεταμόρφωσης του μαστού, η οποία σίγουρα θα ανεβάσει την αυτοεκτίμηση της μιας γυναίκας! Βοηθά στην αποκατάσταση σχήματος και χρωματισμού της θηλής.
Σήμερα είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος αισθητικής που επιτρέπει σε μια γυναίκα να διορθώσει τις φυσικές ατέλειες, και να ξανακερδίσει την ελκυστικότητα και την αυτοπεποίθηση της.

Το ιατρικό τατουάζ ή αλλιώς μικροχρωμάτωση είναι μια επαγγελματική τεχνική. Κατά την εφαρμογή χρησιμοποιούνται ειδικά μηχανήματα τα οποία μέσω μιας πολύ λεπτής βελόνας (νάνο – βελόνα), εισάγουν τη χρωστική ουσία κάτω απ’ το δέρμα, σε έσω-επιδερμικό επίπεδο.

Το μηχάνημα που διαθέτουμε και με το όποιο γίνεται η μικροχρωμάτωση, είναι τελευταίας νάνο-τεχνολογίας και μάλιστα από τα καλύτερα του κόσμου, της κορυφαίας Ιταλικής μάρκας ‘BIOTEK’.

Οι βελόνες που χρησιμοποιούνται είναι μιας χρήσης, αποστειρωμένες, σε ειδικά σφραγισμένη συσκευασία. 

Πόση ώρα θέλει η εφαρμογή του medical tattoo; 

Είναι μια λεπτή δουλειά και για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα η διαδικασία της εφαρμογής θέλει περίπου 2 ώρες.

Η εφαρμογή του ημιμόνιμο μακιγιάζ στην θηλή πονάει; 

Η περιοχή είναι αρκετά ευαίσθητη και μπορεί να υπάρξει μία μικρή ενόχληση. Κατά την διάρκεια της εφαρμογής χρησιμοποιούμε επιφανειακή αναισθησία σε μορφή κρέμας η οποία μουδιάζει την περιοχή όπου γίνετε η εφαρμογή και βοηθάει στο να μην πονέσετε. 

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται για να δούμε το αποτέλεσμα και πόσο κρατάει;

Αυτά εξαρτόνται απο την επιδερμίδα, τις ορμόνες και την ηλικία σας. Μπορεί να χρειαστεί μόνο μία συνεδρία, μπορεί και τρεις συνεδρίες. Αυτό δεν μπορούμε να γνωρίζουμε σίγουρα. Κάθε συνεδρία γίνεται σε διάστημα ενός μηνός. Κάθε επίσκεψη όμως, το χρώμα βελτιώνεται και το αποτέλεσμα γίνετε πιο όμορφο. Το ίδιο αφορά και το πόσο θα κρατήσει το αποτέλεσμα, μπορεί να κρατήσει ένα με τρία χρόνια. Ναι, 1 με 3! Στο κάθε δέρμα και στη κάθε ηλικία, κρατάει διαφορετικό χρονικό διάστημα. 

Θέλει περιποίηση αμέσως μετά την εφαρμογή του medical tattoo;

Για τις πρώτες 24 ώρες θα προσπαθείτε να αποφύγετε επαφή με το νερό στην περιοχή που έγινε η μικρόχρωμάτωση. 
Επίσης θα χρησιμοποιείτε πάνω στην θηλή, μία ειδική κρέμα από το φαρμακείο, την οποία θα σας προτείνω εγώ, για την επόμενη εβδομάδα. Στην περιοχή τις εφαρμογής δημιουργούνται εσχάρες επούλωσης όπως σε μια πληγή που έχει κλείσει, η κρούστα αυτή μεσα σε μια εβδομάδα θα πέσει μόνη της. Στην αρχή το χρώμα θα ειναι πιο έντονο, όμως μετά την επούλωση το χρώμα θα ανοίξει και θα είναι φυσικό. Η επούλωση γίνεται τέσσερεις με έξι εβδομαδες. Δεν θα μπορέσετε επίσης να πάτε στην παραλία και στο σολάριουμ για τις επόμενες 10 μέρες.

Μαγνητική τομογραφία:

Αν κάνετε μαγνητική τομογραφία πρέπει να ενημερώσετε τον ακτινολόγο επειδή το τατουάζ φαίνεται σαν τεχνούργημα στην απεικόνιση.

Laser:

Αν κάνετε αποτρίχωση με laser στην περιοχή της θηλής να προσέχετε, γιατί μπορεί να αλλάξει το χρώμα του τατουάζ, το οποίο δεν θα μπορεί να διορθωθεί.

Η αποκατάσταση χρώματος της θηλής θα αλλάξει την διάθεση σας.
Θα ανεβεί η αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση σας.
Θα ζήσετε πλήρως και επιτυχώς – και αυτό είναι ευτυχία!

Αγαπάω πολύ αυτό που κάνω, το κάνω με άψογη επαγγελματικότητα και την ψυχή μου.
Αν μπορώ να σας βοηθήσω καλέστε με. Θα χαρώ να λύσω κάθε απορία σας!
Σας περιμένω στο ινστιτούτο μου με αγάπη.

Αποκατάσταση Θυλής Ημιμόνιμου Μακιγιάζ
Αποκατάσταση Θυλής Ημιμόνιμου Μακιγιάζ
Αποκατάσταση Θυλής Ημιμόνιμου Μακιγιάζ
Αποκατάσταση Θυλής Ημιμόνιμου Μακιγιάζ
Αποκατάσταση Θυλής Ημιμόνιμου Μακιγιάζ
Αποκατάσταση Θυλής Ημιμόνιμου Μακιγιάζ
Αποκατάσταση Θυλής Ημιμόνιμου Μακιγιάζ
Αποκατάσταση Θυλής Ημιμόνιμου Μακιγιάζ
Αποκατάσταση Θυλής Ημιμόνιμου Μακιγιάζ
Αποκατάσταση Θυλής Ημιμόνιμου Μακιγιάζ