ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΦΡΥΔΙΩΝ ΤΡΙΧΑ – ΤΡΙΧΑ

Τώρα μπορείτε να έχετε ένα ελαφρύ μακιγιάζ πάντα και παντού!

Μόνο στο ινστιτούτο ομορφιάς Secret Makeup  με την καινούργια Ασιατική τεχνική που έχει φέρει στην Ελλάδα η Μαρίνα Παρχομένκο, μπορείτε να αποκτήσετε τις τέλειες και λεπτές τριχούλες στα φρύδια σας!  Θα ξυπνάτε το πρωί χωρίς να σκέφτεστε πως να σχηματίζεται τα φρύδια σας πάλι! Θα πάτε διακοπές ,στην θάλασσα,στο γυμναστήριο , χωρίς το φόβο ότι το μέικαπ σας θα σβηστεί ! Κανείς δεν θα καταλάβει ότι έχετε κάνει τατουάζ .Τόσο φυσικό το αποτέλεσμα!

τεχνικη

εμπειρια

γνωση

Ποια είναι η διαδικασία για το ημιμονιμο μακιγιαζ φρυδιων τρίχα-τρίχα;

Πρώτον θα συζητήσετε με την ειδικό τι θέλατε αλλάξετε στα φρύδια σας και έπειτα η ειδικός θα σας προτείνει και θα σχεδιάσει με μολύβι το κατάλληλο σχήμα φρυδιών, που ταιριάζει με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας, την ηλικία και τα πρόσωπό σας. Επίσης θα σας προτείνει το χρώμα ανάλογα με το χρωματότυπό σας.

Φυσικά λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες σας. Μόλις το σχέδιο είναι έτοιμο κι εσείς είστε ικανοποιημένη με αυτό, θα ξεκινήσουμε την εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ τρίχα-τρίχα.

Πως γίνετε η εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ τρίχα-τρίχα;

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ ή αλλιώς μικροχρωμάτωση είναι μια επαγγελματική τεχνική που εκτελείται με μηχανική μικρο-εμφύτευση υποαλλεργικών και αποστειρωμένων χρωστικών ουσιών στην επιδερμίδα, με ακίνδυνο και ανώδυνο τρόπο. Κατά την εφαρμογή χρησιμοποιούνται ειδικά μηχανήματα τα οποία μέσω μιας πολύ λεπτής βελόνας εισάγουν τη χρωστική ουσία κάτω απ’ το δέρμα, σε έσω-επιδερμικό επίπεδο.

Η διαδικασία δεν είναι επώδυνη ή ο πόνος είναι ελάχιστος, διότι χρησιμοποιείται ειδική κρέμα τοπικής αναισθησίας που μουδιάζει το σημείο και αμβλύνει τον πόνο. Το μηχάνημα που διαθέτουμε και με το όποιο γίνεται η μικροχρωμάτωση (ημιμόνιμο μακιγιάζ) είναι τελευταίας νάνο-τεχνολογίας και μάλιστα από τα καλύτερα του κόσμου, της κορυφαίας Ιταλικής φίρμας ‘BIOTEK’. Οι βελόνες που χρησιμοποιούνται είναι μιας χρήσης αποστειρωμένες σε ειδικά σφραγισμένη συσκευασία. H ποιότητα των προϊόντων επηρεάζει προφανώς την τιμή. Φθηνά μηχανήματα, αμφίβολης ποιότητας και προέλευσης, ενέχουν κινδύνους για την υγεία σας (μετάδοση ηπατίτιδας, AIDS κλπ). Τα μηχανήματα αυτά έρχονται σε άμεση επαφή με τη βελόνα και μια απλή απολύμανση δεν είναι αρκετή να αποσοβήσει τους παραπάνω κινδύνους!!!!Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε στην Secret Makeup δεν έχουν επαφή με τις βελόνες μιας χρήσεως και για αυτό εξαλείφεται η οποιαδήποτε πιθανότητα μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών. Προσοχή λοιπόν, διότι η πολύ χαμηλή τιμή ενός ημιμόνιμου μακιγιάζ σημαίνει φθηνό μηχάνημα και φθηνές χρωστικές με όλα τα αρνητικά συνεπακόλουθα.

Μόνο στο  Secret Makeup συνδυάζουμε κορυφαία ποιότητα και φιλικές τιμές! 

Στο ημιμόνιμο μακιγιάζ τρίχα-τρίχα επηρεάζεται η φυσική μου τρίχα;

Όχι ! Το ημιμονιμο μακιγιαζ φρυδιων τρίχα-τρίχα δεν επηρεάζει! Οι φυσικές σας τριχούλες θα παραμένουν στα φρύδια σας. Δεν επηρεάζομαι τους θύλακες των τριχών και είναι εντελώς ακίνδυνο.

Στο ημιμόνιμο μακιγιάζ τρίχα-τρίχα η χρωστική ουσία που εμφυτεύεται στο δέρμα μου, με το καιρό, μπορεί να αλλάξει χρώμα;

Είναι πολύ σημαντικό με ποια χρωστική σας κάνουν το ημιμονιμο μακιγιαζ φρυδιων.  Το pigment καλής ποιότητας ποτέ δεν θα αλλάξει χρώμα! Η καλή χρωστική με το καιρό απλά ξεθωριάζει τελείως. Γι’αυτό λέγεται ημι-μόνιμο και όχι μόνιμο. 

Δυστυχώς ακόμα και τώρα μπορούμε να δούμε μαύρα φρύδια με μπλε η πράσινη απόχρωση όπως το κάνανε παλιά, δηλαδή το κανονικό, κλασσικό τατουάζ. Τέτοιες δουλειές δεν έχουν γίνει από επαγγελματία και έχουν γίνει με χρωστικές σώματος. Το ίδιο ισχύει και για τις χρωστικές σώματος. Η χρωστική σώματος περιέχει ένα ειδικό οξύ που απαγορεύεται να χρησιμοποιούμε στο πρόσωπο.

Στο Secret Makeup  χρησιμοποιούμε υποαλλεργικές  χρωστικές υψηλής ποιότητας σαν (Biotek , Swiss Color ,Eco Color, Biotouch).

Πόση ώρα διαρκεί η διαδικασία του ημιμόνιμου μακιγιάζ τρίχα-τρίχα;

Μιάμιση με δυο ώρες . Κατά την διάρκεια το ημιμονιμο μακιγιαζ φρυδιων τρίχα-τρίχα θα είστε ξαπλωμένη σε άνετο επαγγελματικό εξοπλισμό με συνοδεία μουσικής.

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ τρίχα-τρίχα πονάει;

Το ημιμονιμο μακιγιαζ φρυδιων τρίχα-τρίχα δεν πονάει διότι στο Secret Makeup χρησιμοποιούμε αναισθησία σε μορφή κρέμας η οποία μουδιάζει τελείως την περιοχή σε όπου γίνετε η εφαρμογή. 

Θα έχω την άμεση δυνατότητα ,μετά την εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ τρίχα-τρίχα, να εκτεθώ στον ήλιο,να αθληθώ και να συνεχίσω την δουλειά μου;

Μετά το ημιμονιμο μακιγιαζ φρυδιων θα μπορείτε να επιστρέψετε κανονικά στην καθημερινότητά σας. Η συγκεκριμένη τεχνική είναι αρκετά απαλή και δεν τραυματίζει το δέρμα σας, γι’ αυτό και η επούλωση γίνεται πολύ γρήγορα (σε 6 ημέρες). Σε αυτό το χρονικό διάστημα τα φρύδια σας θα παραμένον λίγο πιο σκούρα αλλά μην ανησυχείτε,γιατί μόλις πέσει η κρουστά το χρώμα θα ανοίξει και θα γίνει φυσικό!

Θέλει περιποίηση αμέσως μετά την διαδικασία του ημιμόνιμου μακιγιάζ τρίχα-τρίχα;

Ναι, μετά το ημιμονιμο μακιγιαζ φρυδιων τρίχα-τρίχα δεν πρέπει να τα έρθει σε επαφή με το νερό η περιοχή που έχετε κάνει το ημιμόνιμο για 3 μέρες όπως επίσης πρέπει να αποφύγετε την χρήση μεικαπ και κρεμών στα φρύδια σας. Θα χρησιμοποιείται μόνο την κρέμα που θα σας προτείνει η ειδικός!

Αλλά μόνο για πρώτες μέρες μέχρι να ξεφλουδίζουν (6μέρες) .Στην διάρκεια αυτών των ημερών μπορεί να μαδάνε και να πέφτουν. Σιγουρευτείτε ότι δεν έχετε αφαιρέσει την κηλίδα ,γιατί μπορεί κατά λάθος κάποιο μέρος της χρωστικής ουσίας να αφαιρεθεί. Αφήστε τις να πέσουν μόνες τους στην ώρα τους. Για να έχετε όμορφο αποτέλεσμα είναι σημαντικός ο τρόπος που θα περιποιηθείτε την περιοχή μετά την διαδικασία.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται για το ημιμόνιμο μακιγιάζ τρίχα-τρίχα και πόσο κρατάει το αποτέλεσμα;

Η διαδικασία για το ημιμονιμο μακιγιαζ φρυδιων τρίχα-τρίχα ολοκληρώνεται πάντα σε δύο συνεδρίες μέσα σε 30 ημέρες.Μετά από την πρώτη εφαρμογή μένει 40% με 70% από την χρωστική που έχουμε εμφυτεύσει . Γι’ αυτό χρειάζεται το επαναληπτικό.

Το αποτέλεσμα του ημιμόνιμου μακιγιάζ τρίχα-τρίχα διαρκεί ένα με δύο χρόνια ανάλογα με την επιδερμίδα σας και τον μεταβολισμό σας. Επίσης εξαρτάται από τις ορμόνες και την ηλικία σας.

Πότε χρειάζεται να κάνω το επαναληπτικό μετά το ημιμόνιμο μακιγιάζ τρίχα-τρίχα;

Σε ένα χρόνο, όταν το χρώμα στα φρύδια σας ανοίγει, σας προτείνουμε να κάνετε την συντήρηση – ένα φρεσκάρισμα.

Επιτρέπεται να κάνω ημιμόνιμο μακιγιάζ το καλοκαίρι;

Η τεχνολογία της εφαρμογής του ημιμόνιμου μακιγιάζ τρίχα-τρίχα δεν εξαρτάται από την εποχή σε αντίθεση από τις απαιτήσεις φροντίδες. Αν κάνατε ΗΜ το καλοκαίρι, τουλάχιστον για 15 μέρες θα πρέπει να αποφεύγετε την κολύμβηση ,θάλασσα, τον ήλιο και την ζέστη έτσι ώστε να μην επηρεάζεται η κρούστα και να μην χαλάσει το αποτέλεσμα της διαδικασίας. Σας προτείνουμε αυτή τη στιγμή να φορέσετε ένα καπέλο ή κάλυμμα, προστατεύοντας έτσι την περιοχή του τατουάζ από το ηλιακό φως για τις επόμενες τρεις εβδομάδες μετά την εφαρμογή!

Λοιπόν, αν θέλετε να πάτε στις διακοπές, θα πρέπει να προγραμματίσετε τη διαδικασία για τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν από την αναχώρηση. Να θυμάστε ότι το τατουάζ πρέπει να προστατεύονται από τις υπεριώδεις ακτίνες!

Έτσι, η χρήση της αντηλιακής κρέμας δεν πρέπει να είναι λιγότερα από SPF 30.

Αν παίρνω αντιπηκτικά φάρμακα μπορώ να κάνω ημιμόνιμο μακιγιάζ;

Δεν επιτρέπεται η χρήση αντιπηκτικών τουλάχιστον 5 μέρες πριν και 5 μέρες μετά την διαδικασία του ημιμόνιμου μακιγιάζ τρίχα-τρίχα.

Αν έχετε πολύ λιπαρό δέρμα καλύτερα να επιλέξετε την μέθοδο σκίασης.