ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ ΜΙΑ-ΜΙΑ (ΤΡΙΧΑ-ΤΡΙΧΑ) ΚΑΙ 3D 

Το βλέμμα μιας γυναίκας είναι το Α και το Ω, οπότε η σωστή εφαρμογή της τοποθέτησης των βλεφαρίδων μπορεί να σας χαρίσει το ιδανικό αποτέλεσμα. Ένα λαμπερό βλέμμα, όλη μέρα κάθε μέρα, χωρίς κανένα κόπο. 

Κανένα άγχος για το αν θα χαλάσει το μακιγιάζ ή αν θα τρέξει η μάσκαρα.

Η σωστή τοποθέτηση δίνει μάκρος, πάχος και πυκνότητα στις βλεφαρίδες με εντελώς φυσικό τρόπο αλλά συγχρόνως χαρίζοντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Περίπου 150 βλεφαρίδες σε κάθε μάτι πυκνώνουν, αλλά και μεγαλώνουν τις ήδη υπάρχουσες βλεφαρίδες.

Τα εξτένσιον βλεφαρίδων αντέχουν στο καθημερινό ντους, σολάριουμ, ήλιο και τη γυμναστική.

Καταρχάς σκεφτείτε τι αποτέλεσμα θα θέλατε να αποκτήσετε.  

Θέλετε να έχετε ενα φυσικό αποτέλεσμα και απλά να τονίσετε το βλέμμα σας;

  • Επιλέξτε το εφέ «μάσκαρας», με την μέθοδο τρίχα τρίχα (μια μια – one by one). Κανείς δεν θα καταλάβει ότι έχετε extension! Απλά θα ξυπνάτε με ενα καταπληκτικό βλέμμα.

Επιθυμείτε να είναι πιο έντονες και μακριές οι βλεφαρίδες;

  • Επιλέξτε την τεχνική (μίξη) – τρίχα τρίχα 2-3D, για να αποκτήσετε ενα εντυπωσιακό βλέμμα.

Επιθυμείτε πολύ πυκνές βλεφαρίδες;

  • Θα επιλέξετε την μέθοδο 6-10D (VOLUME) για να αποκτήσετε θαυμαστικό βλέμμα.

Ποια είναι η διαδικασία της τοποθετήσεις των βλεφαρίδων;

Η τεχνική τοποθέτησης των βλεφαρίδων (eyelash extension) γίνεται από επαγγελματία μία-μία. Τοποθετούνται επάνω στις δικές σας βλεφαρίδες. Η τοποθέτηση γίνετε με ισχυρή, αβλαβής κόλλα η οποία είναι υποαλλεργική και μη ερεθιστική. Τις τοποθετούμε μισό χιλιοστό πέρα από τον πόρο της βλεφαρίδας. Την ώρα που δημιουργούμε το καινούργιο σας φανταστικό βλέμμα, θα είστε με κλειστά μάτια, στο επαγγελματικό εξοπλισμό, ακούγοντας ευχάριστη μουσική.

Ποια η διαφορά μεταξύ ONE BY ONE και 3D; 

Όταν η τοποθέτηση βλεφαρίδων γίνεται με τεχνική one by one, το αποτέλεσμα είναι πολύ φυσικό. Τοποθετείται μία βλεφαρίδα σε κάθε φυσική σας τρίχα και αν θέλουμε να δώσουμε πυκνότητα και να έχουμε έντονο βλέμμα χρησιμοποιούμε την τεχνική 3D. Με την τεχνική 3D τοποθετούνται 3 (ελαφριές) βλεφαρίδες μαζί, σε κάθε φυσική σας τρίχα. 

Επιβαρύνεται η φυσική μου τρίχα με την τοποθέτηση βλεφαριδων, μπορεί να χαλάσει;

Παίζουν σημαντικό ρόλο τα υλικά! 

Η τοποθέτηση βλεφαρίδων έχει γίνει πολύ διάσημη υπηρεσία, την προσφέρουν παντού. Δυστυχώς οι περισσότεροι, δεν έχουν ιδέα το πως γίνεται η σωστή τοποθέτηση – όπως στα μαγαζιά έτσι και στα σπίτια. 
Ο στόχος τους είναι απλά να πάρουν τα χρήματα επειδή έχει αυξηθεί η αγορά, και δεν τους απασχολεί ότι με τα υλικά κακής ποιότητας θα χαλάσουν οι βλεφαρίδες σας. 

Στην δουλεία έχω δει βλεφαρίδες τόσο ψεύτικες, που τις άγγιζες και ήταν σαν σύρμα! Εκεί καταλαβαίνετε τι βάρος έχει πάνω στις δικές σας. Οι βλεφαρίδες κολλημένες πάνω στο βλέφαρο, τραγικό! Η βλεφαρίδα πρέπει να είναι κολλημένη πιο πέρα από τον πόρο, έτσι θα αναπνέει η φυσική σας τρίχα και δεν θα χαλάσει. 

Στο επάγγελμα μας υπάρχουν και φοβεροί επαγγελματίες, απλά είναι λίγοι. 
Θέλει προσοχή που θα επιλέξετε να τις κάνετε και ποιά θα είναι η ποιότητα των υλικών. Συνήθως πολύ φτηνή τιμή, σημαίνει, κακή ποιότητα των υλικών. Δεν κάνουν παντού την ίδια δουλειά.

Στο μαγαζί μου, χρησιμοποιώ μόνο υψηλής ποιότητας υλικά με αποτέλεσμα ότι σίγουρα, δεν θα χαλάσουν οι βλεφαρίδες σας! Οι βλεφαρίδες είναι πολύ λεπτές και ελαφριές. Δεν υπάρχει επιβάρυνση στη φυσική τρίχα και τοn θύλακα. Όσο πιο πυκνές θα είναι, τόσο πιο λεπτή βλεφαρίδα επιλέγετε για τοποθέτηση, ώστε να μην επιβαρύνουν την φυσική σας βλεφαρίδα. Θα σας προτείνω την πυκνότητα ανάλογα με το σε τι κατάσταση είναι η φυσική σας τρίχα.

Από πιο υλικό είναι φτιαγμένες οι βλεφαρίδες;  

Οι βλεφαρίδες είναι φτιαγμένες από συνθετικό μετάξι. Υψηλής ποιότητας. Η κόλλα είναι υποαλλεργική, παράγεται στην Ευρώπη, με αυστηρούς κανόνες της Ευρωπαϊκής νομοθεσίες.

Πόσο κρατάει το αποτέλεσμα της τοποθέτηση βλεφαρίδων;

Το αποτέλεσμα της τοποθέτησης των βλεφαρίδων μια-μια ή 3D συμβαδίζει με τη φυσική ανανέωση των δικών σας βλεφαρίδων, δηλαδή 4-6 εβδομάδες. Όπως όλη η τριχοφυΐα που έχουμε, ανανεώνεται, το ίδιο αφορά και στις βλεφαρίδες, κάνουν τον κύκλο τους. Όταν πέφτει η δική μας ρίχνει και το extension.
Κάνοντας κάθε μήνα συντήρηση, αν φυσικά θέλετε να τις κρατήσετε, μπορείτε να της φοράτε για όσο θέλετε.

Κάθε πότε πρέπει να κάνω την συντήρηση; 

Αν θέλετε να τις κρατήσετε για κάποιους μήνες, τότε προτείνουμε μια συντήρηση σε 20-25 μέρες περίπου. Να γεμίσουμε λίγο τα κενά στα σημεία που έχουν πέσει. 

Θέλουν κάποια ειδική περιποίηση μετά;

Τις πρώτες 24 ώρες μετά την τοποθέτηση των βλεφαρίδων μια-μια ή 3D, προσέχουμε να μη βρέξουμε τα μάτια και επίσης αποφεύγουμε το κολύμπι, τη σάουνα και γενικά τον ατμό. Αυτό το κάνουμε για να στεγνώσει η κόλλα.

Κατά το διάστημα που είναι τοποθετημένες οι βλεφαρίδες, μην τρίβετε τα μάτια σας και μην τραβάτε τις βλεφαρίδες.  
Δεν θα χρειαστεί να φοράτε την μάσκαρα. Γενικά γύρω από τα extensions, δεν θα πρέπει να εφαρμόζονται προϊόντα με βάση το λάδι (καθαριστικό, γαλάκτωμα κ.τ.λ.). Θα πρέπει να εφαρμόζετε προϊόντα με βάση το νερό. Της καθαρίζουμε κανονικά με καθαρό νερό, όταν χρειάζεται, χωρίς τρίψιμο. 

Αν φοράω φακούς επαφής μπορώ να κάνω τοποθετηση βλεφαριδων μια-μια ή 3D;

Ναι κανονικά. Απλά την ώρα της διαδικασίας της τοποθέτηση βλεφαρίδων μια-μια ή 3D καλύτερα να τους βγάλετε.

Την ημέρα που θα γίνει η τοποθετηση βλεφαριδων, θέλει κάποια προετοιμασία;

Δεν θέλει κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία. Πρέπει να έρθετε για την τοποθέτηση βλεφαρίδων μια-μια ή 3D χωρίς μακιγιάζ και να μη φοράτε κρέμα ματιών.

Πόση ώρα διαρκεί η τοποθετηση βλεφαριδων μια-μια ή 3D;

Χρειάζεται μιάμιση με δύο ώρες, ανάλογα με την πυκνότητα που θα επιλέξετε. Θα είστε ξαπλωμένη με κλειστά μάτια και μερικές φορές μπορεί να σας πάρει ύπνος. 

Αγαπάω πολύ αυτό που κάνω, το κάνω με άψογη επαγγελματικότητα και την ψυχή μου.
Αν μπορώ να σας βοηθήσω καλέστε με. Θα χαρώ να λύσω κάθε απορία σας!
Σας περιμένω στο ινστιτούτο μου με αγάπη.