ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ ΜΙΑ-ΜΙΑ (ΤΡΙΧΑ-ΤΡΙΧΑ) ΚΑΙ 3D 

Αποκτήστε εντυπωσιακές βλεφαρίδες με διάρκεια ως και 1 μήνα

Το βλέμμα μιας γυναίκας είναι το Α και το Ω, οπότε η σωστή εφαρμογή της τοποθέτησης των  βλεφαρίδων μπορεί να μας χαρίσει το ιδανικό αποτέλεσμα. Ένα λαμπερό βλέμμα, όλη μέρα κάθε μέρα, χωρίς κανένα κόπο. Κανένα άγχος για το αν θα χαλάσει το μακιγιάζ ή αν θα τρέξει η μάσκαρα».

Η σωστή τοποθέτηση δίνει μάκρος, πάχος και πυκνότητα στις βλεφαρίδες με εντελώς φυσικό τρόπο αλλά συγχρόνως χαρίζοντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Περίπου 200 βλεφαρίδες σε κάθε μάτι πυκνώνουν αλλά και μεγαλώνουν τις ήδη υπάρχουσες βλεφαρίδες

Τα εξτένσιον βλεφαρίδων αντέχουν στο καθημερινό ντους, σολάριουμ, ήλιο και τη γυμναστική.

Καταρχάς  σκεφτείτε τι αποτέλεσμα θα θέλατε να αποκτήσετε.  

  1. Πως σκέφτεστε τις βλεφαρίδες σας; Θέλετε θα έχετε ΦΥΣΙΚΟ αποτέλεσμα και απλά να τονίσετε το βλέμμα σας; Επιλέξτε αποτέλεσμα μασκαράς με μέθοδος τρίχα τρίχα (μια μια – one by one) Κανείς δεν θα καταλάβει ότι εκ έχετε extension! Απλά θα ξυπνάτε με καταπληκτικό look
  2. Επιθυμείτε θα είναι πιο ΕΝΤΟΝΕΣ και ΜΑΚΡΙΕΣ βλεφαρίδες; Επιλέξτε την τεχνική (μίξη)- τρίχα τριχα και 2-3-D.
  3. Επιθυμείτε ΠΟΛΥ πυκνές βλεφαρίδες; (VOLUME) και θα έχει πολύ ΕΝΤΟΝΟ LOOK?  Θα επιλέξετε μέθοδο 4 με 6D.

 Πως γίνετε η τοποθέτηση βλεφαρίδων μια-μια; 

Η τεχνική τοποθέτησης των βλεφαρίδων (extension βλεφαρίδες) γίνεται από επαγγελματία μία-μία. Τοποθετούνται επάνω στις δικές σας βλεφαρίδες. Η τοποθέτηση γίνετε με ισχυρή αβλαβής κόλλα η οποία είναι ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΗ και μη ερεθιστική.

Ποια η διαφορά μεταξύ ONE BY ONE και 3D

Όταν  η τοποθέτηση βλεφαρίδων γίνεται με τεχνική one by one , το αποτέλεσμα είναι πολύ φυσικό. ( Τοποθετείται μία βλεφαρίδα σε κάθε φυσική σας τρίχα) Αν θέλουμε να δώσουμε πυκνότητα και να έχουμε έντονο βλέμμα χρησιμοποιούμε την τεχνική 3-D. Με την τεχνική 3-D τοποθετούνται 3 βλεφαρίδες  μαζί σε κάθε φυσική σας τρίχα. 

Επιβαρύνεται η φυσική μου τρίχα με την τοποθέτηση βλεφαριδων; 

Όχι ! Η βλεφαρίδες είναι πολύ λεπτές και ελαφριές. Δεν υπάρχει επιβάρυνση στη φυσική τρίχα και καμία φθορά του θύλακα. Όσο ποιο D θα επιλέξετε , τόσο πιο λεπτή θα είναι και η ψεύτικη βλεφαρίδα. Ώστε να μην επιβαρύνουν την φυσική σας βλεφαρίδα είναι πολύ ΕΛΑΦΡΙΕΣ! Η ειδικός θα σας προτείνει ποια τεχνική θα επιλέξετε ανάλογα σε ποια κατάσταση είναι η φυσική σας τρίχα.

Από πιο υλικό είναι φτιαγμένες οι βλεφαρίδες;  

Οι βλεφαρίδες είναι φτιαγμένες από συνθετικό μετάξι & τρίχα κάστορα. Υψηλής ποιότητας.

Πόσο κρατάει το αποτέλεσμα των τοποθέτηση βλεφαρίδων μια-μια ή 3D;

Το αποτέλεσμα της τοποθέτησης βλεφαρίδων μια-μια ή 3D συμβαδίζει με τη φυσική ανανέωση των δικών σας βλεφαρίδων δηλαδή 4-6 εβδομάδες.

Αν τις βάλουμε για πρώτη φορά μπορούμε να της έχουμε στα μάτια μας έως και τρεις μήνες που κάνουν τον κύκλο οι δικές μας βλεφαρίδες. Γιατί οι βλεφαρίδες μας όπως όλη η τριχοφυΐα που έχουμε ανανεώνεται. Οπότε πέφτοντας η δική μας βλεφαρίδα ρίχνει και το extension.

Κάθε  πότε πρέπει να κάνω την  συντήρηση όταν βάλω βλεφαρίδες μια-μια ή 3D; 

Αν θέλετε να τις κρατήσετε για κάποιες μήνες, τότε προτείνουμε μια συντήρηση σε 20 μέρες περίπου. Να γεμίσουμε λίγο τα κενά  στα σημεία που έχουν πέσει. 

Θέλουν κάποια ειδική περιποίηση μετά την τοποθέτηση βλεφαρίδων μια-μια ή 3D;

Τις πρώτες 24 ώρες μετά την τοποθέτηση βλεφαρίδων μια-μια ή 3D, προσέχουμε να μη βρέξουμε τα μάτια και επίσης αποφεύγουμε το κολύμπι, τη σάουνα και γενικά τον ατμό. 

Κατά το διάστημα που είναι τοποθετημένες οι βλεφαρίδες, μην τρίβετε δυνατά τα μάτια σας, μην τραβάτε τις βλεφαρίδες. Επίσης, μην κάνετε περμανάντ ή βαφή βλεφαρίδων. 

Τα extensions είναι πολύ δυνατά και γεμάτα, με έντονο χρώμα και δεν θα χρειαστεί να φοράτε την μάσκαρα. Γενικά γύρω από τα extensions, δεν θα πρέπει να εφαρμόζονται προϊόντα με βάση το λάδι (καθαριστικό, γαλάκτωμα κ.τ.λ.). Θα πρέπει να εφαρμόζετε προϊόντα με βάση το νερό.

Αν φοράω φακούς επαφής μπορώ να κάνω τοποθέτηση βλεφαρίδων μια-μια ή 3D;

Ναι κανονικά. Απλά στην ώρα της διαδικασίας τοποθέτηση βλεφαρίδων μια-μια ή 3D καλύτερα να τα βγάλετε.

Στην ημέρα που να γίνει η τοποθέτηση βλεφαρίδων θέλει κάποια προετοιμασία;

Δεν θέλει κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία. Πρεπει να έρθετε για την τοποθέτηση βλεφαρίδων μια-μια ή 3D χωρίς μακιγιάζ και να μη φοράτε κρέμα ματιών

Πόση ώρα διαρκεί η τοποθέτηση βλεφαρίδων μια-μια ή 3D;

 Για ολοκλήρωση της τοποθέτησης βλεφαρίδων μια-μια ή 3D θέλει περίπου 2 – 2,5 ώρες ανάλογα από την τεχνική που θα επιλέξουμε . Η όλη διαδικασία πραγματοποιείται σε άνετη θέση. Είστε ξαπλωμένη ακούγοντας  την ευχάριστη μουσική, χαλαρώνετε και μερικές φορές μπορεί να σας πάρει και ο ύπνος.