ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε παρακάτω: 

Το βλέμμα μιας γυναίκας είναι το Α και το Ω, οπότε η σωστή εφαρμογή της τοποθέτησης των βλεφαρίδων μπορεί να μας χαρίσει το ιδανικό αποτέλεσμα. Ένα λαμπερό βλέμμα, όλη μέρα κάθε μέρα, χωρίς κανένα κόπο.

Κανένα άγχος για το αν θα χαλάσει το μακιγιάζ ή αν θα τρέξει η μάσκαρα.

Η σωστή τοποθέτηση βλεφαρίδων δίνει μάκρος, πάχος και πυκνότητα στις βλεφαρίδες με εντελώς φυσικό τρόπο αλλά συγχρόνως χαρίζοντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Περίπου 200 βλεφαρίδες τοποθετούνται σε κάθε μάτι με αποτέλεσμα να πυκνώνουν αλλά και να μεγαλώνουν τις ήδη υπάρχουσες βλεφαρίδες.

Τα εξτένσιον βλεφαρίδων αντέχουν στο καθημερινό ντους, σολάριουμ, ήλιο και τη γυμναστική.

Καταρχάς σκεφτείτε τι αποτέλεσμα θα θέλατε να αποκτήσετε.

1. Προτιμάτε ένα ΦΥΣΙΚΟ αποτέλεσμα και απλά να τονίσετε το βλέμμα σας; Επιλέξτε εφέ «μασκαράς», με την μέθοδο τρίχα-τρίχα (μια μια – one by one). Κανείς δεν θα καταλάβει ότι έχετε extension! Απλά θα ξυπνάτε με καταπληκτικό βλέμμα.
2. Θέλετε να είναι πιο ΕΝΤΟΝΕΣ και ΜΑΚΡΙΕΣ οι βλεφαρίδες σας ; Επιλέξτε την τεχνική (μίξη) / τρίχα-τρίχα 2-3D. Για να αποκτήσετε εντυπωσιακό βλέμμα.
3. Θέλετε τις βλεφαρίδες σας ΠΟΛΥ πυκνές; Με πολύ ΕΝΤΟΝΟ LOOK? Θα επιλέξετε μέθοδο 6-10D.

Ποια είναι η διαδικασία της τοποθετήσεις των βλεφαρίδων;

Η τεχνική τοποθέτησης των βλεφαρίδων (eyelash extension) γίνεται από επαγγελματία μία-μία. Τοποθετούνται επάνω στις δικές σας ήδη υπάρχουσες βλεφαρίδες. Η τοποθέτηση γίνετε με ισχυρή αβλαβής κόλλα η οποία είναι ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΗ και μη ερεθιστική. Της τοποθετούμε μισό χιλιοστό πέρα από τον πόρο της βλεφαρίδας. Την ώρα που δημιουργούμε το καινούργιο σας φανταστικό βλέμμα, θα είστε με κλειστά μάτια, στο επαγγελματικό εξοπλισμό, ακούγοντας ευχάριστη μουσική.

Ποια η διαφορά μεταξύ ONE BY ONE και 3D;

Όταν η τοποθέτηση βλεφαρίδων γίνεται με τεχνική one by one, το αποτέλεσμα είναι πολύ φυσικό. (Τοποθετείται μία βλεφαρίδα σε κάθε φυσική σας τρίχα), αν θέλουμε να δώσουμε πυκνότητα και να έχουμε έντονο βλέμμα χρησιμοποιούμε την τεχνική 3-Δ. Με την τεχνική 3-Δ τοποθετούνται 3 (ελαφριές) βλεφαρίδες μαζί, σε κάθε φυσική σας τρίχα.


Επιβαρύνεται η φυσική μου τρίχα με την τοποθέτηση βλεφαριδων, μπορεί να χαλάσει;


Παίζουν σημαντικό ρόλο τα υλικά!

Η τοποθέτηση βλεφαρίδων έχει γίνει πολύ διάσημη υπηρεσία, την προσφέρουν παντού. Δυστυχώς οι περισσότεροι, δεν έχουν ιδέα το πως γίνεται η σωστή τοποθέτηση – όπως στα μαγαζιά έτσι και στα σπίτια.
Πολλές φορές χρησιμοποιούνται υλικά που μάλιστα βλάπτουν τις βλεφαρίδες.
Είχα δει βλεφαρίδες τόσο ψεύτικες, που της αγγίζεις και είναι σαν σύρμα! Εκεί καταλαβαίνετε τι βάρος έχει πάνω στης δικές σας. Η βλεφαρίδες, κολλημένες πάνω στο βλέφαρο. Τραγικό! Η βλεφαρίδα πρέπει να είναι κολλημένη πιο πέρα από πόρο, έτσι αναπνέει η φυσική μας τρίχα και δεν χαλάει.
Στο χώρο μας υπάρχουν και φοβεροί επαγγελματίες, απλά είναι λίγοι.
Θέλει προσοχή που θα κάνετε την τοποθέτηση και ποια η ποιότητα των υλικών. Συνήθως πολύ φτηνή τιμή, σημαίνει, κακή ποιότητα των υλικών. Δεν κάνουν παντού την ίδια δουλειά.

Στο μαγαζί μου, χρησιμοποιώ μόνο υψηλής ποιότητας υλικά με το αποτέλεσμα ότι σίγουρα, δεν θα χαλάσει η βλεφαρίδα σας! Η βλεφαρίδες είναι πολύ λεπτές και ελαφριές. Δεν υπάρχει επιβάρυνση στη φυσική τρίχα και του θύλακα. Όσο ποιο πυκνές θα είναι, τόσο πιο λεπτή βλεφαρίδα επιλέγετε για τοποθέτηση. Ώστε να μην επιβαρύνουν την φυσική σας βλεφαρίδα. Θα σας προτείνω την πυκνότητα ανάλογα με το σε τι κατάσταση είναι η φυσική σας τρίχα.

Από πιο υλικό είναι φτιαγμένες οι βλεφαρίδες;

Οι βλεφαρίδες είναι φτιαγμένες από συνθετικό μετάξι υψηλής ποιότητας. Η κόλλα είναι υποαλλεργική, παράγεται στην Ευρώπη, με αυστηρούς κανόνες της Ευρωπαϊκής νομοθεσίες.

Πόσο κρατάει το αποτέλεσμα των τοποθέτηση βλεφαρίδων;


Το αποτέλεσμα της τοποθέτησης των βλεφαρίδων μια-μια ή 3D συμβαδίζει με τη φυσική ανανέωση των δικών σας βλεφαρίδων, δηλαδή 4-6 εβδομάδες. Όπως όλη η τριχοφυΐα που έχουμε, ανανεώνεται, το ίδιο αφορά και στις βλεφαρίδες, κάνουν τον κύκλο τους.

Όταν πέφτει η δική μας ρίχνει και το extension.
Κάνοντας κάθε μήνα συντήρηση, αν φυσικά θέλετε να τις κρατήσετε, μπορείτε να της φοράτε για όσο θέλετε.

Κάθε πότε πρέπει να της κάνω την συντήρηση; 
Αν θέλετε να τις κρατήσετε για κάποιες μήνες, τότε προτείνουμε μια συντήρηση σε 20-25 μέρες περίπου. Να γεμίσουμε λίγο τα κενά  στα σημεία που έχουν πέσει. 

Θέλουν κάποια ειδική περιποίηση μετά;

Τις πρώτες 24 ώρες μετά την τοποθέτηση των βλεφαρίδων μια-μια ή 3D, προσέχουμε να μη βρέξουμε τα μάτια και επίσης αποφεύγουμε το κολύμπι, τη σάουνα και γενικά τον ατμό. Αυτό κάνουμε για να στεγνώσει κόλα.

Κατά το διάστημα που είναι τοποθετημένες οι βλεφαρίδες, μην τρίβετε τα μάτια σας, μην τραβάτε τις βλεφαρίδες.  
Δεν θα χρειαστεί να φοράτε την μάσκαρα. Γενικά γύρω από τα extensions δεν θα πρέπει να εφαρμόζονται προϊόντα με βάση το λάδι (καθαριστικό, γαλάκτωμα κ.τ.λ.). Θα πρέπει να εφαρμόζετε προϊόντα με βάση το νερό. Της καθαρίζουμε κανονικά με καθαρό νερό, όταν χρειάζεται, χωρίς τρίψιμο. 

Αν φοράω φακούς επαφής μπορώ να κάνω τοποθέτηση βλεφαρίδων μια-μια ή 3D;

Ναι κανονικά. Απλά στην ώρα της διαδικασίας τοποθέτηση βλεφαρίδων μια-μια ή 3D καλύτερα να τα βγάλετε.

Την ημέρα τη τοποθέτησης των βλεφαρίδων, θέλει κάποια προετοιμασία;

Δεν θέλει κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία. Πρέπει να έρθετε για την τοποθέτηση βλεφαρίδων μια-μια ή 3Δ χωρίς μακιγιάζ και να μη φοράτε κρέμα ματιών.

Πόση ώρα διαρκεί η τοποθέτηση των βλεφαρίδων μια-μια ή 3D;

Χρειάζεται μιάμιση με δύο ώρες, ανάλογα με την πυκνότητα που θα επιλέξετε. Θα είστε ξαπλωμένη με κλειστά μάτια και μερικές φορές μπορεί να σας πάρει και ο ύπνος. 


Αν έχετε οποιαδήποτε απορία, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου, θα χαρώ να σας απαντήσω!