ΣΚΙΑΣΗ ΦΡΥΔΙΩΝ- ΧΕΙΛΙΩΝ

Εξώφυλλο Ημιμόνιμου Μακιγιάζ

Πρόκειται για μια πραγματικά μοναδική τεχνική, ο πόνος, το αίμα και oi ουλές, ανήκουν στο παρελθόν!

Με λένε Μαρίνα Παρχομένκο , είμαι ειδικός εφαρμογών ημιμόνιμου μακιγιάζ και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τα μυστικά για ένα πετυχημένο ημιμόνιμο μακιγιάζ- τατουάζ. Καταρχήν η μέθοδος εισαγωγής χρωστικών κάτω από το δέρμα είναι εντελώς διαφορετική από το κλασικό τατουάζ.

Σήμερα να μιλήσουμε για μια πολύ όμορφη τεχνίκη που ονομάζεται ¨σκίαση΄΄ φρυδιών και χειλιών. Το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι μακιγιάζ πού διαρκεί 1 με 3 χρόνια. Το πόσο θα κρατήσει αυτό εξαρτάται από των μεταβολισμό σας την ηλικία ( Στις νεαρές ηλικίες το δέρμα ανανεώνεται πιο γρήγορα). Αν εκτίθεται η περιοχή στον ήλιο χωρίς αντηλιακή προστασία to (pigmen) απλά ξεθωριάζει. Αν το δέρμα σας είναι πολύ λιπαρό να κρατήσει λιγότερο και να χρειαστεί να κάνετε συντήρηση πιο συχνά. Αν το δέρμα σας είναι ξηρό και λεπτό να κρατήσει περισσότερο. Επίσης παίζει σημαντικό ρόλο η επιλογή τον ειδικό σας ( PMU Artist). H ποιότητα της χρωστικής ουσίας και το μηχάνημα με οποίο σας κάνουν το ΗΜ. Λοιπόν ας ξεκινήσουμε απο την αρχη. Εμείς οι γυναίκες θέλουμε να έιμαστε πάντα όμορφες και περιποίημενες. Κάθε πρωί ξεκοινάμε με ενα ελαθρύ ή πιο έντονο μακιγιάζ. Για να βαφτείς κάθε πρωί παίρνει χρόνο και έιναι και κούραστικο. Ιδιαιτερα αν δεν μπορείς να τα βρείς το σχήμα των φρυδιών που ταιριάζει ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας! Το ΗΜ έιναι κάτι που θα διευκολύνει την ζωή σας. Τα υπογραμμισμένα φρύδια δεν έιναι μόνο η σημερινή μόδα . Ελαφρά σκίαση στα φρύδια με σωστά επιλεγμένα σχήμα ανάλογα με το οβάλ προσώπου σας και το χρόμα ( να σας προτείνει ο ειδικος σας ) που να ταιριάζει με το χρώμα των μαλλιών σας και το χρωματότυπ’ο σας. Το προσωπό σας να δείχνει πιο εκφραστικό και το βλέμα πιο όμορφο! Τα φρύδια είναι ενα βασικό στοιχείο του προσώπου. Η σκίαση στα φρύδια έιναι μια φυσική επιλογή ,το τελικό αποτέλεσμα της οποίας θα είναι σαν να έχετε ελαφρώς τονίσει τα φρύδια σας με μολύβι. Ημιμινιμόνιμο μακιγιάζ, χειλιών έχει πάρα πολύ φυσικό αποτέλεσμα . Το περίγραμμα κια γέμισμα θα δημιουργεί μια φυσική σκίαση στα χείλη σας. Το χρώμα μπορεί να είναι πάρα πού απαλό ή πολύ έντονο. Εξαρτάται τι σας αρέσει και το τι έχετε συνηθίσει . Επίσης σας δίνει τη δυνατότητα να τελειοποιήσετε το σχήμα τους , να διορθώσετε τυχών ασυμμετρίες και να τους δώσετε ενα ζωηρό χρώμα. Με το ταττουάζ χειλιών μπορούμε να τους δώσουμε λίγο όγκο παραπάνω.

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ ή μικροχρωμάτωση είναι μια επαγγελματική τεχνική που συνιστάται στη μηχανική μικρο-εμφύτευση υποαλλεργικών και αποστειρωμένων χρωστικών ουσιών στην επιδερμίδα με ακίνδυνο και ανώδυνο τρόπο. Κατά την εφαρμογή χρησιμοποιούνται κάποια ειδικά μηχανήματα τα οποία μέσω μιας πολύ λεπτής βελόνας εισάγουν τη χρωστική ουσία κάτω απ’ το δέρμα, σε εσω- επιδερμικό επίπεδο. Αφού περάσει το πρώτο διάστημα φιξαρίσματος που συνήθως διαρκεί γύρω στις οκτώ ημέρες, οι χρωστικές ουσίες μένουν οριστικά κάτω από την επιδερμίδα. Ωστόσο, πρέπει να περάσουν 30 ημέρες προκειμένου να ολοκληρωθεί τελείως η διαδικασία. Συνήθως γίνεται σε δύο συνεδρίες. Κατά τη διάρκεια μικροχρωμάτωση χρησιμοποιούμε τοπική αναισθησία σε μορφή κρέμας. Μετά το χείλη σας θα είναι πρησμένα για 2 μέρες περίπου. Όχι πάρα πολύ . Με σωστή περιποίηση θα επανέλθουν αρκετά γρήγορα.

Written by pemanent makeup artist Maryna Parkhomenko.