ΛΕΠΤΟ ΑΙΛΑΪΝΕΡ – LASH LINER

Εξώφυλλο Ημιμόνιμου Μακιγιάζ

Τι είναι το Lash liner και ποια είναι τα πλεονέκτημα του;

Λοιπόν, για αρχή, αυτή είναι μία φανταστική έφευρεση στην βιομηχανίας της ομορφιάς. Εμείς οι γυναίκες χρησιμοποιούμε ένα μολύβι για να χρωματίσουμε την γραμμή των βλεφαρίδων όταν  προσπαθούμε να πετύχουμε το αϊλάινερ (το οποίο δεν βγαίνει πάντα συμμετρικό), και κάθε βράδυ πλένουμε το προσωπό μας για να αφαιρέσουμε το μακιγιάζ μας.

Στην περίπτωση που είναι αδιάβροχο αφαιρείται ακόμα πιο δύσκολα και θέλει πιο πολύ τρίψιμο για να αφαιρεθεί. Εμείς θέλουμε το βλέμμα μας να είναι τονισμένο και για αυτό το κάνουμε κάθε πρωί και βράδυ. 

Τι επιλογές λοιπόν έχουν οι γυναίκες που είναι αλλεργικές στα καλλυντικά ή έχουν μυωπί και αναγκάζονται να φοράνε γυαλιά; Όσο και αυτές που έχουν αραιές ς ή ξανθές βλεφαριδες. Το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι κατάλληλο για όλες τις γυναίκες, κάθε ηλικίας και ασφαλώς είναι μία εξαιρετική λύση για αυτές που πάσχουν από αλωπεκίαση ή κάνουν χημειοθεραπείες και όσο αφορα γυναίκες που φορούν γυαλιά η φακούς μπορεί να γίνει κανονικά, είναι απολύτως ασφαλές για την όραση.

Χρωματίζοντας την ρίζα της βλεφαρίδας, ακριβώς στο σημείο όπου αναπτύσσεται  (με σκούρο καφέ ή μαύρο χρώμα) έχουμε δυνατότητα να καλύψουμε όλα τα κενά με αποτέλεσμα οι βλεφαρίδες να φαίνονται πιο πυκνές και αν δεν υπάρχουν, το βλέμμα δείχνει πιο τονισμένο και κρύβεται η απουσία των βλεφαρίδων.

Όπως προκύπτει και πάνω είναι εξαιρετική λύση για τις γυναίκες με αλλεργίες στα καλλυντικά ή που πάσχουν από κάποια σοβαρή ασθένεια και για όλους τους υπόλοιπους που απλά, θέλουν να τονίσουν το βλέμμα τους και να πυκνώσουν της βλεφαρίδες τους.

Είναι αποτελεσματικό γιατι είναι μια μόνιμη λύση. Αν μιλάμε για το λεπτό αϊλάινερ – lash liner ή αλλιώς άκρο-βλέφαρο η διάρκεια του είναι περίπου δύο με τρία χρόνια. Σε περιπτώσεις της μεγάλης ηλικίας μπορεί να κρατήσει έως και 5 χρόνια. Επίσης όσο πιο παχύ είναι το αϊλάινερ, τοσο περισσότερο μπορεί να κρατήσει. 

Η διαδικασία της εφαρμογής αυτού του τύπου ημιμόνιμου μακιγιάζ είναι αρκετά ανεκτή διότι την ώρα της διαδικασίας χρησιμοποιούμε κρέμες με μεγάλη ποσότητα ξυλοκαΐνης καθώς και η βελόνα που εφαρμόζει το ημιμόνιμο αϊλάινερ είναι παρά πολύ λεπτή. Το ημιμόνιμο αϊλάινερ, χρειάζεται ενα επαναληπτικό, κάθε δύο με τρία χρόνια.

Η εφαρμογή ενός τόσο λεπτού αϊλάινερ, διαρκεί περίπου 1 ώρα και στα δύο μάτια. Σήμερα έχουμε την δυνατότητα να εφαρμόσουμε το Λας Λάινερ όχι μόνο στο πάνω βλέφαρο αλλά και στο κάτω. 
Το λεπτό αϊλάινερ / lash liner είναι ένα από τα πιο δημοφιλή είδη του ημιμόνιμου μακιγιάζ, καθώς ταιριάζει σε καθε στυλ είτε είναι casual, είτε βραδινό. 

Το ημιμόνιμο αϊλάινερ / Lash liner αφαιρεί την ανάγκη για συνεχή παρακολούθηση του μακιγιάζ των ματιών. Είναι μία εξαιρετική εναλλακτική λύση για το καθημερινό μακιγιάζ. Η διαδικασία δεν έχει περιορισμούς ηλικίας και το αποτέλεσμα δείχνει πολυτελές σε κάθε μάτι. Ταιριάζει για τις νεαρές κοπέλες όσο και για μεγαλύτερες γυναίκες.

Η διαδικασία εξοικονομεί το πολύτιμο χρόνο σας. 
Ένα μακροχρόνιο αποτέλεσμα του ημιμόνιμου μακιγιάζ ματιών, θα σας εξοικονομήσει χρήματα που ξοδεύετε στα μολύβια που τελειώνουν συνεχώς, στεγνώνουν και ταυτόχρονα δεν δίνουν 100 στα 100 ανθεκτικότητα κατά την διάρκεια της ημέρας. Με ένα ημιμόνιμο μακιγιάζ ματιών δεν υπάρχουν περιορισμοί στις αγαπημένες σας δραστηριότητες, με αυτό, μπορείτε να κολυμπήσετε, να κάνετε ηλιοθεραπεία και να φαίνεστε πάντα θαυμάσιες. Το αϊλάινερ σας δεν θα λιώσει σε καμία περίπτωση, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γι’ αυτό.
Η διαδικασία είναι απολύτως ακίνδυνη και δεν έχει δυνητικό κίνδυνο για την υγεία. 

Λοιπόν εν κατακλείδι ας τονίσουμε όλα τα πλεονεκτήματα του αϊλάινερ / Lash liner:

Οι βλεφαρίδες οπτικά φαίνονται πιο πυκνές και πιο μακριές.

Είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό, δεν χάνει το χρώμα του.

Οι χρωστικές είναι υποαλλεργικής και κάνουν για αυτές που έχουν αλλεργία στα καλλυντικά.

Το αϊλάινερ ειναι συμμετρικό και δεν φαίνεται ψεύτικο.

Αν πάσχετε από αλωπεκία η κάνετε χημειοθεραπείες και έχετε χάσει τις βλεφαρίδες σας, αν φοράτε γυαλιά, έχετε μυωπία ή φοράτε φακούς, είναι η κατάλληλη λύση για εσας.

Για περισσότερες πληροφορίες, τιμές και ραντεβού, επισκεφθείτε την σελίδα μου όπου μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας είτε να βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας μου.

Written by pemanent makeup artist Maryna Parkhomenko.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *