Για παντα ομορφα χειλια.

Όταν μίλαμε και χαμογελάμε τα χείλη μας τραβούν την προσοχή ! Κάνοντας ημιμόνιμο μακιάζ  θα έχετε για πάντα όμορφα και καλοσχηματισμένα χείλη , χωρίς να ανησυχείτε αν έφυγε το κραγιόν σας. Το ημιμόνιμο μακιάζ χειλιών είναι ανθεκτικό στο νερό . Δεν θα σβηστεί  ούτε όταν τρώτε ή πίνετε , ούτε όταν κολυμπάτε στην θάλασσα ή πηγαίνετε στο  γυμναστήριο .  Με ημιμόνιμο χειλιών με την τεχνική Νάνο -Σπρέι τα χείλη σας θα δείχνουν ποιο σαρκώδη και εκθαμβωτικά ! Το μηχάνημα νανοτεχνολογίας που χρησιμοποιούμε στα secret makeup , μας δίνει δυνατότητα να διορθώσουμε το σχήμα των χειλιών σας ( όταν υπάρχουν ασυμμετρίες ) και να τονίσουμε το φυσικό σας χρώμα. Εναλλακτικά βέβαια αν θέλετε να χρησιμοποιηθεί κάποια συγκεκριμένη απόχρωση πιο έντονη στην επιλογή σας. Με το ημιμόνιμο μακιγιάζ-σκίαση χειλιών με τεχνική νάνο σπρέι , θα φαίνονται πιο μεγάλα και σαρκώδη. Έτσι, βάζοντας απλά lip gloss, θα έχετε καλοσχηματισμένα και «γεμάτα» χείλια. Το ημιμόνιμο χειλιών διορθώνει ελαττωματικές,στραβές ή σβησμένες γραμμές. 

 

Απευθύνεται σε εσάς αν : 

  • Θέλετε να αποκτήσετε ένα φυσικό τονισμένο σχήμα 
  • Έχετε μικρά και άτονα χείλι 
  • Δεν έχετε καλό περίγραμμα 
  • Υπάρχουν κάποιες ατέλειες 
  • Δεν έχετε καλό σχήμα και χρώμα 
  • Απλά θέλετε να τα τονίζετε τα χείλι σας.

 

Το ημιμονιμο χειλιών – σκίαση χειλιών με νάνο σπρέι, είναι η πιο αποτελεσματική λύση για να δώσει σχήμα και χρώμα στα χείλη σας. 

Με την συγκεκριμένη τεχνική μπορούμε να αποκτήσουμε 100 στα 100 φυσικό αποτέλεσμα.  Το περίγραμμα δεν θα φαίνεται έντονα, διότι σβήνετε με τιν σκίαση ( νάνο σπρέι) σταδιακά,  προς το κέντρο των χειλιών . Και έτσι καλύπτει με την ελαφρύ (σκίαση ) όλη την επιφάνεια των χειλιών . 

Επίσης η τεχνική νάνο σπρέι (ημιμόνιμο -τατουάζ) μας δίνει δυνατότητα η σκίαση θα γίνει ποιο γεμάτη σε πιο έντονες αποχρώσεις σαν ροζ, κοραλί ή κόκκινο. Με το καιρό η χρωστική εξασθενεί ομοιόμορφα. 

Στο Secret Makeup μπορείτε να αποκτήσετε το αποτέλεσμα που θέλετε με τις πιο σύγχρονες μεθόδους! Σαν τη μέθοδο ombré. Η μέθοδος αυτή προτείνετε για αυτές που θέλουν τα χείλια τους να δείχνουν μεγαλύτερα και πιο ζουμερά. Στην ώρα της διαδικασίας η έμπειρος ειδικός θα χρησιμοποιεί τα δύο χρώματα για να δημιουργηθεί το όμπρε εφέ. Ένα τόνο πιο σκούρο το περίγραμμα και σβήνεται προς το κάτω με λίγο πιο ανοιχτό. Έχει πολύ όμορφο αποτέλεσμα τις τελευταίες μόδας . 

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές τεχνικές και ονομάζονται διαφορετικά. Για να μη σας μπερδεύομαι εδώ με τα ονόματα τους, 

Τη σωστή τεχνική θα σας βοηθήσει να επιλέξετε η έμπειρη ειδικός.

Η  Μαρίνα Παρχομένκο με την μακρόχρονη εμπειρία τις ,θα σας προτείνει μία ιδιαίτερη τεχνική οποία είναι όχι μόνο τις τελευταίες μόδας αλλά ταιριάζει και πηγαίνει προσωπικά σε εσάς! Ανάλογα με τα χαρακτηρίστηκα σας και τα  χρώματα σας.

Τι πρέπει να προσέξω πριν κάνω το ημιμόνιμο μακιάζ χειλιών;

Το περιβάλλον στο οποίο γίνεται η εφαρμογή του ημιμόνιμο μακιγιάζ πρέπει να τηρούν αυστηρά  τους κανόνες υγιεινής  και απολυμάνσεις.  Όλα τα εργαλεία πρέπει να είναι αποστειρωμένα ! Η βελόνες πρέπει να είναι ΜΙΑΣ χρήσης και αποστειρωμένες! 

Η εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ χειλιών – σκίαση χειλιών με νάνο σπρέι, πρέπει να γίνεται από έμπειρο επαγγελματία. Σημαντικό είναι επίσης να δείτε τα « έργα» του. Δηλαδή  φωτογραφίες που συγκρίνουν πριν και το μετά.  Επίσης  μπορείτε να διαβάζετε της κριτικές. 

Ποια είναι η διαδικασία του ημιμόνιμου μακιγιάζ χειλιών – σκίαση χειλιών με νάνο σπρέι;

Πρώτα θα συζητήσετε με την ειδικό τι θα θέλετε θα αλλάξετε στα χείλη σας. Στη συνέχεια η ειδικός θα σας προτείνει και θα σχεδιάσει τα σχήμα τον χειλιών σας με ένα μολύβι, φυσικά λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες σας. Έστω μπορείτε να γνωρίζετε το τελικό αποτέλεσμα . 

Μόλις το σχέδιο είναι έτοιμο κι εσείς είστε ικανοποιημένοι με αυτό, θα ξεκινήσουμε την εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ χειλιών – σκίαση χειλιών με νάνο σπρέι. 

Πως γίνεται η εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ χειλιών – σκίαση χειλιών με νάνο σπρέι;

Η ειδικός θα εφαρμόσει στα χείλη σας μια ειδική αναισθητική κρέμα , προκειμένου για να γίνει ανώδυνα η όλη διαδικασία. Μόλις αρχίσει να δρα το αναισθητικό, ξεκινάει η έκχυση του χρώματος στις επιφανειακές στοιβάδες του δέρματος.

Η εφαρμογή γινεται με την τεχνική της μικροχρωμάτωσης, όπως και το ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών.

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ- τατουάζ  ή αλλιως μικροχρωμάτωση, είναι μια επαγγελματική τεχνική που εκτελείται με μηχανική μικρο-εμφύτευση υποαλλεργικών και αποστειρωμένων χρωστικών ουσιών στην επιδερμίδα, με ακίνδυνο και ανώδυνο τρόπο. Κατά την εφαρμογή χρησιμοποιούνται ειδικά μηχανήματα τα οποία μέσω μιας πολύ λεπτής βελόνας εισάγουν τη χρωστική ουσία κάτω απ’ το δέρμα, σε έσω-επιδερμικό επίπεδο. 

Το μηχάνημα που διαθέτουμε και με το όποιο γίνεται η μικροχρωμάτωση (ημιμόνιμο μακιγιάζ-τατουάζ-νάνο σπρέι  ) ,είναι τελευταίας νάνο-τεχνολογίας και μάλιστα από τα καλύτερα του κόσμου, της κορυφαίας Ιταλικής φίρμας ‘BIOTEK’.

Οι βελόνες που χρησιμοποιούνται είναι μιας χρήσης αποστειρωμένες σε ειδικά σφραγισμένη συσκευασία.

H ποιότητα των προϊόντων επηρεάζει προφανώς την τιμή.

Φθηνά μηχανήματα, αμφίβολης ποιότητας και προέλευσης, ενέχουν κινδύνους για την υγεία σας (μετάδοση ηπατίτιδας, AIDS κλπ). Τα μηχανήματα αυτά έρχονται σε άμεση επαφή με τη βελόνα και μια απλή απολύμανση δεν είναι αρκετή να αποσοβήσει τους παραπάνω κινδύνους!!!!

Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε στην SecretMakeUp δεν έχουν επαφή με τις βελόνες μιας χρήσεως και για αυτό εξαλείφεται η οποιαδήποτε πιθανότητα μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών.

Προσοχή λοιπόν, διότι η πολύ χαμηλή τιμή ενός ημιμόνιμου μακιγιάζ σημαίνει φθηνό μηχάνημα και φθηνές χρωστικές με όλα τα αρνητικά συνεπακόλουθα.

Μόνο στο  Secret Makeup συνδυάζουμε κορυφαία ποιότητα και φιλικές τίμες!  Επίσης βγάζουμε προσφορές σε μόνιμη βάση. Ρωτήστε μας! Η τιμές μας θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη!

Ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών – σκίαση χειλιών με νάνο σπρέι Τιμή:

Οι τιμές μας ξεκινάνε από τα 100€. Επίσης βγάζουμε προσφορές σε μόνιμη βάση.

Ρωτήστε μας! 
Η τιμές μας θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη!

 

Η χρωστική ουσία που εμφυτεύεται στο δέρμα μου με το ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών – σκίαση χειλιών με νάνο σπρέι, με το καιρό, μπορεί να αλλάξει χρώμα;

Είναι πολύ σημαντικό με ποια χρωστική σας κάνουν το ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών – σκίαση χειλιών με νάνο σπρέι.  Το pigment καλής ποιότητας ποτέ δεν θα αλλάξει χρώμα! Η καλή χρωστική με το καιρό απλά ξεθωριάζει τελείως . Γι’αυτό λέγεται ημι-μόνιμο και όχι μόνιμο. 

Ποιες είναι οι χρωστικές ουσίες που χρησιμοποιούμε στο ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών – σκίαση χειλιών με νάνο σπρέι;

Στο Secret Makeup  χρησιμοποιούμε υποαλλεργικές  χρωστικές υψηλής ποιότητας Biotek , Swiss Color ,Eco Color, Biotouch. Είναι αποστειρωμένες και ακίνδυνες για το δέρμα.  

Επίσης τα “pigments” που χρησιμοποιούμε στο ινστιτούτο μας κάνοντας ημιμόνιμο μακιάζ-τατουάζ χειλιών ,είναι εγκεκριμένα από διεθνείς κι ελληνικούς οργανισμούς . 

Πόση ώρα διαρκεί η διαδικασία του ημιμόνιμου μακιγιάζ χειλιών – σκίαση χειλιών με νάνο σπρέι;

Η εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ χειλιών – σκίαση χειλιών με νάνο σπρέι για να ολοκληρωθεί χρειάζεται 2 ώρες. Θα είστε ξαπλωμένη σε άνετο επαγγελματικό εξοπλισμό με συνοδεία μουσικής

Υπάρχει πρήξιμο μετά το ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών με τεχνική νάνο-σπρέι ;

Μετά την εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ χειλιών – σκίαση χειλιών με νάνο σπρέιτα χείλη σας θα είναι ελαφρός πρησμένα περίπου για δύο μέρες και μετά θα επανέλθουν.

Χρειάζεται ανάρρωση μετά την εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ χειλιών – σκίαση χειλιών με νάνο σπρέι; 

Της πρώτες 2 μέρες αφού τα χείλη σας θα είναι ερεθισμένη από την βελόνα , θα θέλει λίγο προσοχή με το ζεστό και το καυτό. Με την σωστή φροντίδα σύμφωνα με τις οδηγίες του ειδικού σας , το οίδημα θα φύγει πολύ γρήγορα .  Θα χρησιμοποιείται μία κρέμα οποία θα σας προτείνει η ειδικός για μία εβδομάδα περίπου.  Επίσης  θα σας δοθούν επιπλέον κάποιες συμβουλές για την φροντίδα και την περιποίηση αμέσως μετά την εφαρμογή.  

Για πρώτη εβδομάδα μετά την εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιάζ χειλιών, το χρωμα θα είναι ελαφρός ποιο έντονο από το τελικό αποτέλεσμα όπιο θα απολαύσετε μετά από 30-40 μέρες. 

Πότε πρέπει να κάνω το επαναληπτικό όταν κάνω ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών – σκίαση χειλιών με νάνο σπρέι;

Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία το πρώτο επαναληπτικό κάνουμε 30-40 ημέρες. 

Πρέπει να ακολουθηθεί προσεκτικά μια σειρά υποδείξεων για να εμφυτευτεί οριστικά η χρωστική ουσία και να παραμείνει για περίπου 2 χρόνια.

Μετά από ένα χρόνο σας προτείνουμε να κάνετε το επαναληπτικό (ρετούς) σας για να φρεσκάρεται το χρώμα. 

Πότε χρειάζεται να κάνω το επαναληπτικό μετά το ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών – σκίαση χειλιών; 

Σε ένα χρόνο, όταν το χρώμα στα χείλη σας ανοίγει, σας προτείνουμε να κάνετε την συντήρηση – ένα φρεσκάρισμα.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα του ημιμόνιμου μακιγιάζ χειλιών – σκίαση χειλιών με νάνο σπρέι;

Το πόσο διαρκεί  το αποτέλεσμα του ημιμόνιμου μακιγιάζ χειλιών – σκίαση χειλιών με νάνο σπρέι, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Το μακιγιάζ σας θα κρατήσει περίπου ένα με δύο χρόνια, ανάλογα με την επιδερμίδα σας, ηλικία σας και ορμόνες σας. Στις νέες ηλικίες διαρκεί λιγότερο, λόγω την συχνή ανανέωση των κυττάρων του δέρματος. Επίσης πρέπει να θυμάστε ότι ο χειρότερος εχθρός του ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι ο ήλιος. Αποχρωματίζει το χρώμα. Για αυτό το λόγο πρέπει να γίνει χρήση αντηλιακής προστασίας όχι λιγότερο από 30 SPF όλο το καλοκαίρι.