Μια γραμμή στις ρίζες των βλεφαρίδων μπορεί να τονίσει και να αλλάξει το βλέμμα σου.

Ημιμόνιμο μακιγιάζ ματιών – γραμμή ακροβλέφαρο – lash-liner είναι η καλύτερη επιλογή για να ξεχάσετε το μολύβι για πάντα.

Μια γραμμή στις ρίζες των βλεφαρίδων μπορεί να τονίσει και να αλλάξει το βλέμμα σου.

  • Θα δώσει το βάθος και εκφραστικότητα!
  • Δεν θα ανησυχείτε ποια ότι η γραμμή  ακροβλέφαρο – lash liner θα αλλοιωθεί κατά της διάρκεια της ημέρας!
  • Τονίζει τα μάτια σας ελαφρώς και κάνει τις βλεφαρίδες σας να δείχνουν πιο πυκνές!
  • Η γραμμή ακροβλέφαρο – lash-liner έχει παρά πολύ φυσικό αποτέλεσμα! Σαν να έχετε τονίσει τα μάτια σας με μολύβι . Κανείς δεν θα καταλάβει ότι κάνατε το τατουάζ! 

Πως γίνετε η εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ ματιών – γραμμή ακροβλέφαρο;

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ ματιών – γραμμή ακροβλέφαρο είναι μια επαγγελματική τεχνική που συνιστάται στη μηχανική μικρο-εμφύτευση υποαλλεργικών και αποστειρωμένων χρωστικών ουσιών στην επιδερμίδα με ακίνδυνο και ανώδυνο τρόπο. Το ημιμόνιμο μακιγιάζ ματιών – γραμμή ακροβλέφαρο απαιτεί εξειδικευμένη γνώση και η ιδιαίτερη εμπειρία. Προσέξτε ποια ειδικό θα επιλέξετε . Το νάνο-μηχάνημα με οποίο γίνετε η εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ ματιών – γραμμή ακροβλέφαρο,, στο Secret Makeup, μας επιτρέπει η γραμμή θα βγει πολύ λεπτή και διακριτική! 

Κατά την εφαρμογή χρησιμοποιούμαι μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας ειδικά φτιαγμένο για το πρόσωπο!  τα οποία μέσω μιας πολύ λεπτής βελόνας εισάγουν τη χρωστική ουσία κάτω απ’ το δέρμα, σε εσω – επιδερμικό επίπεδο. Θα πάτε διακοπές ,στην θάλασσα,στο γυμναστήριο , χωρίς το φόβο ότι το μέικαπ σας θα σβηστεί! Κανείς δεν θα καταλάβει ότι έχετε κάνει ημιμόνιμο μακιγιάζ ματιών – γραμμή ακροβλέφαρο. Τόσο φυσικό το αποτέλεσμα! Φορέστε το μυστικό σας μακιγιάζ… Your Secret Makeup .. μπορείτε να έχετε ένα ελαφρύ μακιγιάζ πάντα και παντού !

Μόνο στο  Secret Makeup συνδυάζουμε κορυφαία ποιότητα και φιλικές τιμές!

Ημιμόνιμο μακιγιάζ ματιών – γραμμή ακροβλέφαρο Τιμή:

Οι τιμές μας ξεκινάνε από τα 100€. Επίσης βγάζουμε προσφορές σε μόνιμη βάση.

Ρωτήστε μας! 
Η τιμές μας θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη!

 

Πόση ώρα διαρκεί η διαδικασία του ημιμόνιμου μακιγιάζ ματιών – γραμμή ακροβλέφαρο;

Η εφαρμογή στο ημιμόνιμο μακιγιάζ ματιών – γραμμή ακροβλέφαρο, γίνετε με μηχάνημα νάνο τεχνολογίας (μόνο στο Secret Makeup) και ολοκληρώνετε σε μια ώρα . Θα είστε ξαπλωμένη σε άνετο επαγγελματικό εξοπλισμό με συνοδεία μουσικής.

Η εφαρμογή του ημιμόνιμο μακιγιάζ ματιών – γραμμή ακροβλέφαρο πονάει;

το ημιμόνιμο μακιγιάζ ματιών – γραμμή ακροβλέφαρο δεν πονάει διότι στο Secret Makeup χρησιμοποιούμε αναισθησία σε μορφή κρεμάς η οποία μουδιάζει τελείως την περιοχή σε οποία  γίνετε η εφαρμογή . Ποιο πολύ γαργαλιέται .

Θα έχω την άμεση δυνατότητα, μετά την εφαρμογή ακροβλεφαρου, να εκτεθώ στον ήλιο, να αθληθώ και να συνεχίσω την δουλειά;

Για πρώτη 1 μέρα  τα μάτια σας μπορεί να είναι λίγο πρησμένα. Το παίξιμο συνήθως φεύγει μέσα σε 24 ώρες. 

Θέλει περιποίηση αμέσως μετά το ημιμόνιμο μακιγιάζ ματιών – γραμμή ακροβλέφαρο;

Ναι, δεν πρέπει να τα έρθει σε επαφή με το νερό η περιοχή που έχετε κάνει το ημιμόνιμο μακιγιάζ ματιών – γραμμή ακροβλέφαρο  για 3 μέρες όπως επίσης πρέπει να αποφύγετε την χρήση μεικαπ και κρεμών στα μάτια σας. Θα χρησιμοποιείται μόνο την κρέμα που θα σας προτείνει η ειδικός! 

Στην διάρκεια αυτών των ημερών μπορεί να μαδάνε και να πέφτουν. Σιγουρευτείτε ότι δεν έχετε αφαιρέσει την κηλίδα ,γιατί μπορεί κατα λάθος κάποιο μέρος της χρωστικής ουσίας να αφαιρεθεί. Αφήστε τις βλεφαρίδες να πέσουν μόνες τους στην ώρα τους. Για να έχετε όμορφο αποτέλεσμα είναι σημαντικός  ο τρόπος που θα περιποιηθείτε την περιοχή μετά την διαδικασία. 

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται και πόσο κρατάει το αποτέλεσμα του ημιμόνιμου μακιγιάζ ματιών – γραμμή ακροβλέφαρο;

Η διαδικασία του ημιμόνιμο μακιγιάζ ματιών – γραμμή ακροβλέφαρο ολοκληρώνεται πάντα σε δύο συνεδρίες μέσα σε 30 ημέρες. Μετά από την πρώτη εφαρμογή μένει 40% με 70% από την χρωστική που έχουμε εμφυτεύσει. Για αυτό χρειάζεται το επαναληπτικό.

Το αποτέλεσμα διαρκεί 1 χρόνο  ανάλογα με την επιδερμίδα σας και τον μεταβολισμό σας.

Πότε χρειάζεται να κάνω το επαναληπτικό όταν κάνω ημιμόνιμο μακιγιάζ ματιών – γραμμή ακροβλέφαρο;

Σε ένα χρόνο, όταν το χρώμα ανοίγει, σας προτείνουμε να κάνετε την συντήρηση – ένα φρεσκάρισμα.