ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΦΡΥΔΙΩΝ (ΣΚΙΑΣΗ-ΝΑΝΟ ΣΠΡΕΙ)

Εμείς οι γυναίκες αξίζουμε να είμαστε πάντα όμορφες και περιποιημένες! Τα φρύδια μας είναι βασικό στοιχείο του προσώπου. Η «Σκιαση» στα φρύδια είναι μια φυσική επιλογή. Το τελικό αποτέλεσμα της οποίας θα είναι σαν έχετε ελαφρώς τονίσει τα φρύδια σας με μολύβι. Το πρόσωπό σας θα δείχνει πιο εκφραστικό και το βλέμμα πιο όμορφο! 

 Ξέρουμε όλοι το πόσο κουραστικό είναι κάθε πρωί για να βάφεις τα φρύδια σου, να βρεις το κατάλληλο σχήμα και μετά στην διάρκεια της ημέρας το μολύβι θα σβήσει κιόλας! Τώρα πλέον με ημιμόνιμο μακιγιάζ -τατουάζ φρυδιών σε τεχνική «Σκίαση»  μπορείς να ξεχάσεις το μολύβι για πάντα ! Η «Σκίαση» φρυδιών είναι το μυστικό σου μακιάζ. Κάνοντας ημιμόνιμο μακιγίαζ μπορείτε να πάτε σε διακοπές και να έχετε ενα ελαφρύ καλοκαιρινό μακιγιάζ στον ήλιο και στην παραλία. Μπορείτε να πηγαίνετε επίσης στο σολάριουμ ,σάουνα και στο γυμναστήριο χωρίς φόβο ότι το μακιάζ σας θα σβηστεί. Επιλέγοντας τεχνική σκίαση στα φρύδια σας, μπορείτε να έχετε υπογραμμένα φρύδια με απόλυτο φυσικό αποτέλεσμα πάντα και παντού! Το ημιμόνιμο μακιάζ δεν είναι απλά η σημερινή μόδα, είναι κάτι που θα διευκολύνει την καθημερινότητά σας.

Τι ακριβώς είναι το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών με Νάνο-Σπρέι; 

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών με  νάνο σπρέι ή αλλιώς Σκίαση φρυδιών είναι η ονομασία της μιας τεχνικής του ημιμόνιμου μακιάζ . Πρόκειται για μια πραγματικά μοναδική τεχνική, ο πόνος, το αίμα και oi ουλές, ανήκουν στο παρελθόν! Η  διαφορά με το κλασικό τατουάζ πρώτον απ’ όλα ότι δεν μένει για πάντα και δεν αλλάζει χρώμα με το καιρό . Επίσης έχει καταπληκτικό – φυσικό αποτέλεσμα .

Η μέθοδος εισαγωγής χρωστικών ουσιών  κάτω από το δέρμα , είναι εντελώς διαφορετική από το κλασικό τατουάζ. Η τεχνική Νάνο Σπρέι – Σκίαση Φρυδιών απαιτεί εξειδικευμένη γνώση! Για αυτό έχει μεγάλη σημασία ποιον ειδικό θα επιλέξετε . Πρέπει να έχει μεγάλη εμπειρία στο ημιμόνιμο μακιγιάζ και στάιλινγκ. Η Μαρίνα Παρχομένκο έχει μεγάλη και μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα του ημιμόνιμο μακιγιάζ. Έχει σπουδάσει στις 2 καλύτερες και μεγαλύτερες σχολές της Μόσχας και Σιγκαπούρης (PMU by Elena Nechayua, Biotec Academy Moschow, Brow Master International Academy και Beauty Recipe School)

Ποια είναι η διαδικασία του ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών με Νάνο-Σπρέι;

Πριν ξεκινήσετε το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών με νάνο σπρέι ή αλλιώς Σκίαση φρυδιών θα συζητήσετε με την ειδικό τι θέλατε αλλάξετε στα φρύδια σας και έπειτα η ειδικός θα σας προτείνει και θα σχεδίασει με μολύβι το κατάλληλο σχήμα φρυδιών, που ταιριάζει με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας, την ηλικία και τα πρόσωπό σας. Επίσης θα σας προτείνει το χρώμα ανάλογα με το χρωματότυπό σας.

Φυσικά λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες σας. Μόλις το σχέδιο είναι έτοιμο κι εσείς είστε ικανοποιημένη με αυτό, θα ξεκινήσουμε την εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών με νάνο σπρέι ή αλλιώς Σκίαση φρυδιών.

Πως γίνετε η εφαρμογή ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών με Νάνο-Σπρέι;

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών με  νάνο σπρέι ή αλλιώς Σκίαση φρυδιών ή μικροχρωμάτωση είναι μια επαγγελματική τεχνική που συνιστάται στη μηχανική μικρο-εμφύτευση υποαλλεργικών και αποστειρωμένων χρωστικών ουσιών στην επιδερμίδα με ακίνδυνο και ανώδυνο τρόπο. Κατά την εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών με  νάνο σπρέι χρησιμοποιούμαι μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας ειδικά φτιαγμένο για το πρόσωπο, τα οποία μέσω μιας πολύ λεπτής βελόνας εισάγουν τη χρωστική ουσία κάτω απ’ το δέρμα, σε εσω- επιδερμικό επίπεδο.

Μόνο στο  Secret Makeup συνδυάζουμε κορυφαία ποιότητα και φιλικές τίμες! 

Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών με Νάνο-Σπρέι Τιμή:

Οι τιμές μας ξεκινάνε από τα 100€. Επίσης βγάζουμε προσφορές σε μόνιμη βάση.

Ρωτήστε μας! 
Η τιμές μας θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη!

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών με  νάνο σπρέι ή Σκίαση φρυδιών πονάει; 

 Όχι το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών με  νάνο σπρέι ή αλλιώς Σκίαση φρυδιών, δεν πονάει διότι στο Secret Makeup χρησιμοποιούμε αναισθησία σε μορφή κρεμάς η οποία μουδιάζει τελείως την περιοχή σε οποία  γίνετε η εφαρμογή. Η όλη διαδικασία πραγματοποιείται σε άνετη θέση. Είστε ξαπλωμένη ακούγοντας  την ευχάριστη μουσική, χαλαρώνετε και μερικές φορές μπορεί να σας πάρει και ο ύπνος! 

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών με Νάνο-Σπρέι επηρεάζεται η φυσική μου τρίχα;

Όχι! Το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών με  νάνο σπρέι ή αλλιώς Σκίαση φρυδιών δεν την επιρεάζει Καθόλου! Με την τεχνική του ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών (σκίαση-νανο σπρέι) οι φυσικές σας τριχούλες θα παραμένουν στα φρύδια σας. Δεν επηρεάζομαι τους θύλακες των τριχών και είναι εντελώς ακίνδυνο. 

Η χρωστική ουσία που εμφυτεύεται στο δέρμα μου με το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών με Νάνο-Σπρέι, με το καιρό, μπορεί να αλλάξει χρώμα;

Είναι πολύ σημαντικό με ποια χρωστική σας κάνουν το ημιμόνιμο μακιγιάζ. Το pigment καλής ποιότητας ποτέ δεν θα αλλάξει χρώμα! Η καλή χρωστική με το καιρό απλά ξεθωριάζει τελείως . Γι’αυτό λέγεται ημιμόνιμο και όχι μόνιμο. 

Δυστυχώς ακόμα και τώρα μπορούμε να δούμε μαύρα φρύδια με μπλε η πράσινη απόχρωση. Τέτοιες δουλειές έχουν γίνει όχι από επαγγελματία και μάλιστα με τους χρωστικές σώματος . 

Η χρωστική σώματος περιέχει ένα ειδικό οξύ που απαγορεύεται να χρησιμοποιούμε στο πρόσωπο.

Στο Secret Makeup  χρησιμοποιούμε υποαλλεργικές  χρωστικές υψηλής ποιότητας σαν (Biotek , Swiss Color ,Eco Color, Biotouch).

Πόση ώρα διαρκεί η διαδικασία του ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών με Νάνο-Σπρέι;

Η τεχνική του του ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών (σκίαση-νανο σπρέι) για να ολοκληρωθεί χρειάζεται 1,5 με 2 ώρες. Θα είστε ξαπλωμένη σε άνετο επαγγελματικό εξοπλισμό με συνοδεία μουσικής.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών με Νάνο-Σπρέι;

Η διαδικασία του του ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών (σκίαση-νανο σπρέι) ολοκληρώνεται πάντα σε δύο συνεδρίες μέσα σε 30 ημέρες. Μετά  από την πρώτη εφαρμογή μένει 40% με 70% από την χρωστική που έχουμε εμφυτεύσει . Γι’ αυτό χρειάζεται το επαναληπτικό σε ένα μήνα.

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών σκιαση με Νάνο-Σπρέι πόσο κρατάει;

Το αποτέλεσμα του του ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών (σκίαση-νανο σπρέι) διαρκεί ένα με δύο χρόνια ανάλογα με την επιδερμίδα σας και τον μεταβολισμό σας. Επίσης εξαρτάται από τις ορμόνες και την ηλικία σας. 

Πότε χρειάζεται να κάνω το επαναληπτικό μετά το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών σκιαση με Νάνο-Σπρέι; 

Σε ένα χρόνο, όταν το χρώμα στα φρύδια σας ανοίγει, σας προτείνουμε να κάνετε την συντήρηση – ένα φρεσκάρισμα.

Θα έχω την άμεση δυνατότητα ,μετά την εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών (σκίαση-νανο σπρέι) ,να εκτεθώ στον ήλιο,να αθληθώ και να συνεχίσω την δουλειά μου;

Στην δουλειά σας θα πηγαίνετε κανονικά αμέσως μετά την εφαρμογη του ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών με νάνο σπρέι ή αλλιώς Σκίαση φρυδιών. Το ήλιο και το γυμναστήριο πρέπει να αποφεύγεται για την επόμενη εβδομάδα μετά την εφαρμογή. Η επούλωση όμως  γίνεται πολύ γρήγορα (σε 6 ημερες). Σε αυτό το χρονικό διάστημα τα φρύδια σας θα παραμένον λίγο πιο σκούρα αλλά μην ανησυχείτε,γιατί μόλις πέσει η κρουστά το χρώμα θα ανοίξει και θα γίνει φυσικό! 

Θέλει περιποίηση αμέσως μετά την διαδικασία του ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών με Νάνο-Σπρέι; 

Ναι, όταν κάνετε το ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών δεν πρέπει να έρθει σε επαφή με το νερό η περιοχή που έχετε κάνει Σκίαση-Νάνο Σπρέι για 3 ημέρες όπως επίσης πρέπει να αποφύγετε την χρήση μεικαπ και κρεμών στα φρύδια σας. Θα χρησιμοποιείται μόνο την κρέμα που θα σας προτείνει η ειδικός! 

Αλλά μόνο για πρώτες μέρες μέχρι να ξεφλουδίζουν (6 ημέρες) .Στην διάρκεια αυτών των ημερών μπορεί να μαδάνε και να πέφτουν. Σιγουρευτείτε ότι δεν έχετε αφαιρέσει την κηλίδα ,γιατί μπορεί κατα λάθος κάποιο μέρος της χρωστικής ουσίας να αφαιρεθεί. Αφήστε τις να πέσουν μόνες τους στην ώρα τους. Για να έχετε όμορφο αποτέλεσμα είναι σημαντικός  ο τρόπος που θα περιποιηθείτε την περιοχή μετά την διαδικασία. 

Επίσης εξαρτάται από τις ορμόνες και την ηλικία σας. 

Επιτρέπεται να κάνω ημιμόνιμο μακιγιάζ (Σκίαση Φρυδιών- Νάνο Σπρέι) το καλοκαίρι;

Η τεχνολογία της εφαρμογής του ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών (σκίαση-νανο σπρέι) δεν εξαρτάται από την εποχή σε αντίθεση από τις απαιτήσεις φροντίδες. Αν  κάνατε ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών (Σκίαση φρυδιών-Νάνο Σπρέι) το καλοκαίρι, τουλάχιστον για 15 μέρες θα πρέπει να αποφέυγετε την κολύμβηση ,θάλασσα, τον ήλιο και την ζέστη έτσι ώστε να μην επηρεάζεται η κρούστα και να μην χαλάσει το αποτέλεσμα της διαδικασίας. Σας προτείνουμε αυτή τη στιγμή να φορέσετε ένα καπέλο ή κάλυμμα, προστατεύοντας έτσι την περιοχή του τατουάζ από το ηλιακό φως για τις επόμενες τρείς εβδομάδες μετά την εφαρμογή!

Λοιπόν, αν θέλετε να πάτε στις διακοπές, θα πρέπει να προγραμματίσετε τη διαδικασία για τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν από την αναχώρηση. Να θυμάστε ότι το τατουάζ πρέπει να προστατεύονται από τις υπεριώδεις ακτίνες!

Έτσι, η χρήση της αντηλιακής κρέμας δεν πρέπει να είναι λιγότερα από SPF 30.

Αν παίρνω αντιπηκτικά φάρμακα μπορώ να κάνω ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών με Νάνο-Σπρέι; 

Δεν επιτρέπεται η χρήση αντιπηκτικών τουλάχιστον 5 μέρες πριν και 5 μέρες μετά την διαδικασία του ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών. 

Κλείσε και εσύ  τώρα το ραντεβού σου για ημιμόνιμο φρυδιών με νανο σπρέι σε τεχνική Σκίαση Φρυδιών - Νάνο Σπρέι !