Αλωπεκία και ημιμόνιμο μακιγιάζ

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι η λύση για  όσους  πάσχουν από αλωπεκία. 

Το γεγονός είναι ότι, δυστυχώς, οι γιατροί δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν πλήρως την αλωπεκία. Μερικές φορές είναι δυνατόν να υποστηρίξει τον ασθενή σε ένα ορισμένο στάδιο για μεγάλο χρονικό διάστημα, συχνά η τριχόπτωση δεν μπορεί να σταματήσει. Αλλά ένα άτομο-δεν έχει σημασία αν είναι άντρας ή γυναίκα, μένει με το πρόβλημα του να αντιλαμβάνεται τον εαυτό του γύρω από ένα-προς-ένα. 

Αυτό δεν τον κάνει λιγότερο πολύτιμο από το αν είναι με παχιά μαλλιά, αλλά η δική σας αυτοεκτίμηση μπορεί να αλλάξει δραματικά στην αρνητική πλευρά. Και η κοινωνία μας, δυστυχώς, δεν είναι έτοιμη να επικοινωνήσει με ανθρώπους που διαφέρουν από την πλειοψηφία.

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ σε αυτή  περίπτωση της αλωπεκίας βοηθά αυτούς τους ανθρώπους να μην αισθάνονται διαφορετικοί.

 Όχι, το ημιμόνιμο μακιγιάζ δεν μπορεί να σταματήσει την τριχόπτωση μαλλιών ή των βλεφαρίδων, αλλά μπορεί να βοηθήσει στην κάλυψη και να κρύψει το πρόβλημα.

Στην περίπτωση μιας γυναίκας, κάνοντας ημιμόνιμο μακιγιάζ- τατουάζ φρυδιών σε τεχνική τρίχα-τρίχα, δεν  θα έχετε πλέον ανάγκη θα ζωγραφίσει τα φρύδια της κάθε μέρα! Δυστυχώς δεν έχουμε όλοι την ικανότητα να ζωγραφίζουμε συμμετρικά τα φρύδια μας. Ειδικά αν το θύμα της αλωπεκίας είναι άντρας. 

Τα φρύδια των ανδρών δεν πρέπει να έχουν μια τακτοποιημένη θηλυκή μορφή. Για να σχεδιάσετε τα φρύδια σας με απλό  μολύβι είναι σχεδόν αδύνατο, σε αντίθεση με το ημιμόνιμο μακιγιάζ που θα σας δώσει ένα απολύτος φυσιολογικό αποτέλεσμα.

Ονομάζομαι Μαρίνα Παρχομένκο. Κατά  τη διάρκεια των χρόνων της πρακτικής ως ειδικός του ημιμόνιμου μακιγιάζ, έχω βοηθήσει επανειλημμένα τους ανθρώπους όποιοι έχουν διαγνωστεί με αλωπεκίαση. Κάνοντας ημιμόνιμο μακιγιάζ στα φρύδια σας ή στα μάτια (γραμμή ακροβλέφαρο),γυναίκες και άντρες αισθάνονται ψυχολογικά πιο άνετοι, πιο χαλαροί. 

Αν μπορώ να σας βοηθήσω καλέστε με. Θα χαρώ να λύσω κάθε απορία σας! 

Ημιμόνιμο μακιάζ φρυδιών ή ματιών για ανθρώπους με αλωπεκία Τιμή:

Οι τιμές μας ξεκινάνε από τα 100€. Επίσης βγάζουμε προσφορές σε μόνιμη βάση.

Ρωτήστε μας! 
Η τιμές μας θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη!