ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΦΡΥΔΙΩΝ ΤΡΙΧΑ-ΤΡΙΧΑ

Το βιολογικό τατουάζ είναι κάτι καινούργιο στην Ελλάδα. Μόνο στο ινστιτούτο ομορφιάς Secret Makeup με την καινούργια Eco τεχνική που έχει φέρει στην Ελλάδα η Μαρίνα Παρχομένκο, μπορείτε να αποκτήσετε τις τέλειες και λεπτές τριχούλες στα φρύδια σας!

Καταρχάς γιατί λέγεται βιολογικό; Λοιπόν οι χρωστικές που χρησιμοποιούμε στο Secret Makeup, είναι οικολογικές, προέρχονται από τη Γαλλία. Σε  ενάμιση με δύο χρόνια ,με την ανανέωση κυττάρων εξαφανίζουν τελείως από το δέρμα σας. Οι αποχρώσεις είναι τόσο πλούσιοι, από τα πιο ανοιχτά μέχρι τα πολύ σκούρα, που μας αφήνει να επιλέξουμε το χρώμα αυτό που ταιριάζει ειδικά σε εσάς και στα χαρακτηριστικά σας. Επίσης  η εφαρμογή γίνεται με την ΝΑΝΟ βελόνα. Η ΝΑΝΟ βελόνα είναι 10 φορές πιο λεπτή από την κανονική! Αυτό σημαίνει ότι οι τρίχες που ζωγραφίζουμε βγαίνουν πάρα πολύ λεπτές, δεν ξεχωρίζουν καθόλου από την δική σας τρίχα στα φρύδια και έχει πολύ φυσικό αποτέλεσμα! Χωρίς πόνο!  Αν έχετε τρίχες στα φρύδια σας θα παραμένουν εκεί και απλά θα δώσουμε ένα ωραίο σχήμα και να γεμίσουμε τα κενά. Αν δεν έχετε καθόλου τρίχες, σχηματίζουμε και ζωγραφίζουμε καινούργιο φρυδάκι από την αρχή οποίο θα είναι πάρα πολύ φυσικό! Αφήνουμε στο παρελθόν της ουλές και τα μαύρα φρύδια! 

Φορέστε το μυστικό σας μακιγιάζ… Your Secret Makeup… 

Τώρα μπορείτε να έχετε ένα ελαφρύ μακιγιάζ πάντα και παντού! 

Η  τεχνική του βιολογικού ημιμόνιμου μακιγιάζ τρίχα-τρίχα είναι μία από τις πιο δύσκολες και απαιτεί εξειδικευμένη γνώση και η ιδιαίτερη εμπειρία. Το νάνο-μηχάνημα μας επιτρέπει να ζωγραφίζουμε παρά πολύ λεπτές τριχούλες που δεν θα ξεχωρίσουν από τις φυσικές σας. Αυτό αφήνει αποτέλεσμα 6 D. Τα φρύδια σας θα δείχνουν πλούσια,πυκνά και χωρίς κενά . 

Τα φρύδια είναι βασικό στοιχείο του προσώπου! Τα υπογραμμισμένα φρύδια, με ωραίο σχήμα και χρώμα μπορούν να αλλάξουν τελείως την έκφραση του προσώπου και το στυλ σας! Για αυτό έχει μεγάλη σημασία ποιον ειδικό θα επιλέξετε . Πρέπει να έχει μεγάλη εμπειρία στο ημιμόνιμο μακιγιάζ και στάιλινγκ. Η Μαρίνα Παρχομένκο έχει μεγάλη και μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα του ημιμόνιμο μακιγιάζ. Έχει σπουδάσει στις 2 καλύτερες και μεγαλύτερες σχολές της Μόσχας και Σιγκαπούρης (PMU by Elena Nechayua, Biotec Academy Moschow, Brow Master International Academy και Beauty Recipe School). 

Ποια είναι η διαδικασία στο βιολογικό ημιμόνιμο μακιγιάζ τρίχα-τρίχα; 

Πρώτον θα συζητήσετε με την ειδικό τι θέλατε αλλάξετε στα φρύδια σας και έπειτα η ειδικός θα σας προτείνει και θα σχεδιάσει με μολύβι το κατάλληλο σχήμα φρυδιών, που ταιριάζει με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας, την ηλικία και τα πρόσωπό σας. Επίσης θα σας προτείνει το χρώμα ανάλογα με το χρωματότυπό σας.

Φυσικά λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες σας. Μόλις το σχέδιο είναι έτοιμο κι εσείς είστε ικανοποιημένη με αυτό, θα ξεκινήσουμε την εφαρμογή του βιολογικού  ημιμόνιμου μακιγιάζ τρίχα-τρίχα.

Πως γίνετε η εφαρμογή στο βιολογικό ημιμόνιμο μακιγιάζ τρίχα-τρίχα;

Το βιολογικό ημιμόνιμο μακιγιάζ ή αλλιώς μικροχρωμάτωση είναι μια επαγγελματική τεχνική που εκτελείται με μηχανική μικρο-εμφύτευση υποαλλεργικών και αποστειρωμένων χρωστικών ουσιών στην επιδερμίδα, με ακίνδυνο και ανώδυνο τρόπο.

Κατά την εφαρμογή χρησιμοποιούνται ειδικά μηχανήματα τα οποία μέσω μιας πολύ λεπτής ( νάνο βελόνας) εισάγουν τη χρωστική ουσία κάτω απ’ το δέρμα, σε έσω-επιδερμικό επίπεδο. Η διαδικασία δεν είναι επώδυνη ή ο πόνος είναι ελάχιστος, διότι χρησιμοποιείται ειδική κρέμα τοπικής αναισθησίας που μουδιάζει το σημείο και αμβλύνει τον πόνο.

Το μηχάνημα που διαθέτουμε και με το όποιο γίνεται η μικροχρωμάτωση (βιολογικό ημιμόνιμο μακιγιάζ) είναι τελευταίας νάνο-τεχνολογίας και μάλιστα από τα καλύτερα του κόσμου, της κορυφαίας Ιταλικής φίρμας ‘BIOTEK’.

Οι βελόνες που χρησιμοποιούνται είναι μιας χρήσης αποστειρωμένες σε ειδικά σφραγισμένη συσκευασία. H ποιότητα των προϊόντων επηρεάζει προφανώς την τιμή.

Φθηνά μηχανήματα, αμφίβολης ποιότητας και προέλευσης, ενέχουν κινδύνους για την υγεία σας (μετάδοση ηπατίτιδας, AIDS κλπ). Τα μηχανήματα αυτά έρχονται σε άμεση επαφή με τη βελόνα και μια απλή απολύμανση δεν είναι αρκετή να αποσοβήσει τους παραπάνω κινδύνους!!!!

Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε στην Secret Makeup δεν έχουν επαφή με τις βελόνες μιας χρήσεως και για αυτό εξαλείφεται η οποιαδήποτε πιθανότητα μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών.

Προσοχή λοιπόν, διότι η πολύ χαμηλή τιμή ενός βιολογικού ημιμόνιμου μακιγιάζ σημαίνει φθηνό μηχάνημα και φθηνές χρωστικές με όλα τα αρνητικά συνεπακόλουθα.

Μόνο στο  Secret Makeup συνδυάζουμε κορυφαία ποιότητα και φιλικές τιμές! 

Βιολογικό ημιμόνιμο μακιγιάζ τρίχα-τρίχα Τιμή:

Οι τιμές μας ξεκινάνε από τα 100€. Επίσης βγάζουμε προσφορές σε μόνιμη βάση.

Ρωτήστε μας! 
Η τιμές μας θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη!

Στο βιολογικό ημιμόνιμο μακιγιάζ τρίχα-τρίχα επηρεάζεται η φυσική μου τρίχα;

Όχι  ! Το βιολογικό ημιμόνιμο μακιγιάζ τρίχα-τρίχα δεν επηρεάζει! Οι φυσικές σας τριχούλες θα παραμένουν στα φρύδια σας. Δεν επηρεάζομαι τους θύλακες των τριχών και είναι εντελώς ακίνδυνο.

Στο βιολογικό ημιμόνιμο μακιγιάζ τρίχα-τρίχα η χρωστική ουσία που εμφυτεύεται στο δέρμα μου, με το καιρό, μπορεί να αλλάξει χρώμα;

Είναι πολύ σημαντικό με ποια χρωστική σας κάνουν το βιολογικό ημιμόνιμο μακιγιάζ. Το pigment καλής ποιότητας ποτέ δεν θα αλλάξει χρώμα! Η Γαλλικές- ΕCO χρωστικές που χρησιμοποιούμε στο SECRETMAKEUP με το καιρό, απλά ξεθωριάζει τελείως.

Δυστυχώς ακόμα και τώρα μπορούμε να δούμε μαύρα φρύδια με μπλε η πράσινη απόχρωση. Όπως το κάνανε παλιά ,δηλαδή το κανονικό κλασσικό τατουάζ.Τέτοιες δουλειές έχουν γίνει όχι από επαγγελματία και μάλιστα με τους χρωστικές σώματος. Η χρωστική σώματος περιέχει ένα ειδικό οξύ που απαγορεύεται να χρησιμοποιούμε στο πρόσωπο.

Στο Secret Makeup  χρησιμοποιούμε υποαλλεργικές  χρωστικές υψηλής ποιότητας σαν( Ecolor,Biotek , Swiss Color ,Eco Color, Biotouch).

Πόση ώρα διαρκεί η διαδικασία στο βιολογικό ημιμόνιμο μακιγιάζ τρίχα-τρίχα;

Μιάμιση με δυο ώρες. Κατά την διάρκεια στο βιολογικό ημιμόνιμο μακιγιάζ τρίχα-τρίχα θα είστε ξαπλωμένη σε άνετο επαγγελματικό εξοπλισμό με συνοδεία μουσικής.

Το βιολογικό ημιμόνιμο μακιγιάζ τρίχα-τρίχα πονάει;

Το βιολογικό ημιμόνιμο μακιγιάζ τρίχα-τρίχα δεν πονάει διότι στο Secret Makeup χρησιμοποιούμε αναισθησία σε μορφή κρεμάς η οποία μουδιάζει τελείως την περιοχή σε όπου γίνετε η εφαρμογή . 

Θα έχω την άμεση δυνατότητα ,μετά την εφαρμογή του βιολογικού ημιμόνιμου μακιγιάζ τρίχα-τρίχα, να εκτεθώ στον ήλιο,να αθληθω και να συνεχίσω την δουλειά μου;

ΝΑΙ όλα κανονικά. Η συγκεκριμένη τεχνική στο βιολογικό ημιμόνιμο μακιγιάζ τρίχα-τρίχα είναι αρκετά απαλή και δεν τραυματίζει το δέρμα σας , γι’ αυτό και η επούλωση γίνεται πολύ γρήγορα (σε 6 ημέρες). Σε αυτό το χρονικό διάστημα τα φρύδια σας θα παραμένον λίγο πιο σκούρα αλλά μην ανησυχείτε,γιατί μόλις πέσει η κρουστά το χρώμα θα ανοίξει και θα γίνει φυσικό! 

Θέλει περιποίηση αμέσως μετά την διαδικασία στο βιολογικό ημιμόνιμο μακιγιάζ τρίχα-τρίχα;

Ναι, μετά το βιολογικό ημιμόνιμο μακιγιάζ τρίχα-τρίχα δεν πρέπει να τα έρθει σε επαφή με το νερό η περιοχή που έχετε κάνει το ημιμόνιμο για 3 μέρες όπως επίσης πρέπει να αποφύγετε την χρήση μεικαπ και κρεμών στα φρύδια σας. Θα χρησιμοποιείται μόνο την κρέμα που θα σας προτείνει η ειδικός! 

Αλλά μόνο για πρώτες μέρες μέχρι να ξεφλουδίζουν (6μέρες) Σιγουρευτείτε ότι δεν έχετε αφαιρέσει την κηλίδα ,γιατί μπορεί κατά λάθος κάποιο μέρος της χρωστικής ουσίας να αφαιρεθεί. Για να έχετε όμορφο αποτέλεσμα είναι σημαντικός  ο τρόπος που θα περιποιηθείτε την περιοχή μετά την διαδικασία. 

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται στο βιολογικό ημιμόνιμο μακιγιάζ τρίχα-τρίχα και πόσο κρατάει το αποτέλεσμα;

Η διαδικασία στο βιολογικό ημιμόνιμο μακιγιάζ τρίχα-τρίχα ολοκληρώνεται πάντα σε δύο συνεδρίες μέσα σε 30 ημέρες.Μετά από την πρώτη εφαρμογή μένει 40% με 70% από την χρωστική που έχουμε εμφυτεύσει . Γι’ αυτό χρειάζεται το επαναληπτικό.

Το αποτέλεσμα στο βιολογικό ημιμόνιμο μακιγιάζ τρίχα-τρίχα διαρκεί ένα με δύο χρόνια ανάλογα με την επιδερμίδα σας και τον μεταβολισμό σας. Επίσης εξαρτάται από τις ορμόνες και την ηλικία σας. 

Πότε χρειάζεται να κάνω το επαναληπτικό μετά το βιολογικό ημιμόνιμο μακιγιάζ τρίχα-τρίχα; 

Σε ένα χρόνο, όταν το χρώμα στα φρύδια σας ανοίγει, σας προτείνουμε να κάνετε την συντήρηση – ένα φρεσκάρισμα.

Επιτρέπεται να κάνω βιολογικό ημιμόνιμο μακιγιάζ το καλοκαίρι;

Η τεχνολογία της εφαρμογής στο βιολογικό ημιμόνιμου μακιγιάζ τρίχα-τρίχα δεν εξαρτάται από την εποχή σε αντίθεση από τις απαιτήσεις φροντίδες. Αν  κάνατε ΗΜ το καλοκαίρι, τουλάχιστον για 15 μέρες θα πρέπει να αποφεύγετε την κολύμβηση ,θάλασσα, τον ήλιο και την ζέστη έτσι ώστε να μην επηρεάζεται η κρούστα και να μην χαλάσει το αποτέλεσμα της διαδικασίας. Σας προτείνουμε αυτή τη στιγμή να φορέσετε ένα καπέλο ή κάλυμμα, προστατεύοντας έτσι την περιοχή του τατουάζ από το ηλιακό φως για τις επόμενες τρεις εβδομάδες μετά την εφαρμογή!

Λοιπόν, αν θέλετε να πάτε στις διακοπές, θα πρέπει να προγραμματίσετε τη διαδικασία για τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν από την αναχώρηση. Να θυμάστε ότι το τατουάζ πρέπει να προστατεύονται από τις υπεριώδεις ακτίνες!

Έτσι, η χρήση της αντηλιακής κρέμας δεν πρέπει να είναι λιγότερα από SPF 30.

Αν παίρνω αντιπηκτικά φάρμακα μπορώ να κάνω βιολογικό ημιμόνιμο μακιγιάζ; 

Δεν επιτρέπεται η χρήση αντιπηκτικών τουλάχιστον 5 μέρες πριν και 5 μέρες μετά την διαδικασία του βιολογικού ημιμόνιμου μακιγιάζ τρίχα-τρίχα.

Αν έχετε πολύ λιπαρό δέρμα καλύτερα να επιλέξετε την μέθοδο σκίασης.