Αντρικό ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών – ματιών.

 

Το Ανδρικό Ημιμόνιμο Μακιγιάζ φρυδιών είναι ιδανικό για τους άνδρες που θέλουν απλά να τονίσουν τα φρύδια τους, αν έχουν πολύ λεπτή τρίχα, να συμπληρώσουν τα τμήματα που λείπουν ή αν έχουν ουλές. Επίσης, αν έχουν χάσει τα φρύδια τους λόγω κάποιου σοβαρού προβλήματος υγείας ( αλωπεκία) , τότε το φρύδι σχεδιάζετε και δημιουργείται από την αρχή.

Το πιο σημαντικό στο αντρικό ημιμόνιμο μακιάζ φρυδιών ή ματιών είναι το φυσικό αποτέλεσμα! Όταν ένας άντρας απόφαση  να κάνει εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ στο πρόσωπο, κανείς δεν πρέπει να καταλάβει οτι έχει κάνει τατουάζ. Τα φρύδια είναι βασικό στοιχείο του προσώπου! Τα υπογραμμισμένα φρύδια, με ωραίο σχήμα και χρώμα μπορούν να αλλάξουν τελείως την έκφραση του προσώπου και το στυλ σας! Η εφαρμογή γίνετε με το νάνο-μηχάνημα , το οποίο  μας επιτρέπει να ζωγραφίζουμε παρά πολύ λεπτές τριχούλες που δεν θα ξεχωρίσουν από τις φυσικές σας.

Επίσης όταν κάνουμε την γραμμή ακροβλέφαρο , προσπαθούμε να επιλέξουμε το χρώμα οποίο δεν θα ξεχωρίζει από το χώμα των  βλεφαρίδων .

Όταν κάνουμε ανδρικό ημιμόνιμο μακιάζ φρυδιών, συνήθως προτείνουμε την τεχνική τρίχα-τρίχα ή τρίχα-τρίχα και σκίαση μαζί. Το χρώμα σε όπια απόχρωση και να είναι, πρέπει να είναι αρκετά απαλό και φυσικό. 

Ποια είναι η διαδικασία στο αντρικό ημιμόνιμο μακιάζ φρυδιών ή ματιών;

Πρώτον θα συζητήσετε με την ειδικό τι θέλατε αλλάξετε στα φρύδια σας και έπειτα η ειδικός θα σας προτείνει και θα σχεδίασει με μολύβι το κατάλληλο σχήμα φρυδιών, που ταιριάζει με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας, την ηλικία και τα πρόσωπό σας. Επίσης θα σας προτείνει το χρώμα ανάλογα με το χρωματότυπό σας.

Φυσικά λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες σας. Μόλις το σχέδιο είναι έτοιμο κι εσείς είστε ικανοποιημένη με αυτό, θα ξεκινήσουμε την εφαρμογή σε τεχνική (τρίχα τρίχα)

Πως γίνετε η εφαρμογή του αντρικού ημιμόνιμου μακιάζ φρυδιών ή ματιών;

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ ή αλλιως μικροχρωμάτωση είναι μια επαγγελματική τεχνική που εκτελείται με μηχανική μικρο-εμφύτευση υποαλλεργικών και αποστειρωμένων χρωστικών ουσιών στην επιδερμίδα, με ακίνδυνο και ανώδυνο τρόπο.

Κατά την εφαρμογή χρησιμοποιούνται ειδικά μηχανήματα τα οποία μέσω μιας πολύ λεπτής βελόνας εισάγουν τη χρωστική ουσία κάτω απ’ το δέρμα, σε έσω-επιδερμικό επίπεδο. Η διαδικασία στο αντρικό ημιμόνιμο μακιάζ φρυδιών ή ματιών δεν είναι επώδυνη ή ο πόνος είναι ελάχιστος, διότι χρησιμοποιείται ειδική κρέμα τοπικής αναισθησίας που μουδιάζει το σημείο και αμβλύνει τον πόνο.

Το μηχάνημα που διαθέτουμε και με το όποιο γίνεται η μικροχρωμάτωση (ημιμόνιμο μακιγιάζ-τρίχα τρίχα) ,είναι τελευταίας νάνο-τεχνολογίας και μάλιστα από τα καλύτερα του κόσμου, της κορυφαίας Ιταλικής φίρμας ‘BIOTEK’.

Οι βελόνες που χρησιμοποιούνται στο αντρικό ημιμόνιμο μακιάζ φρυδιών ή ματιών είναι μιας χρήσης αποστειρωμένες σε ειδικά σφραγισμένη συσκευασία. H ποιότητα των προϊόντων επηρεάζει προφανώς την τιμή.

Φθηνά μηχανήματα, αμφίβολης ποιότητας και προέλευσης, ενέχουν κινδύνους για την υγεία σας (μετάδοση ηπατίτιδας, AIDS κλπ). Τα μηχανήματα αυτά έρχονται σε άμεση επαφή με τη βελόνα και μια απλή απολύμανση δεν είναι αρκετή να αποσοβήσει τους παραπάνω κινδύνους!!!!

Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε στην SecretMakeUp δεν έχουν επαφή με τις βελόνες μιας χρήσεως και για αυτό εξαλείφεται η οποιαδήποτε πιθανότητα μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών.

Προσοχή λοιπόν, διότι η πολύ χαμηλή τιμή ενός ημιμόνιμου μακιγιάζ σημαίνει φθηνό μηχάνημα και φθηνές χρωστικές με όλα τα αρνητικά συνεπακόλουθα.

Επηρεάζεται η φυσική μου τρίχα όταν κάνω αντρικό ημιμόνιμο μακιάζ φρυδιών ή ματιών;

Όχι!  Στο αντρικό ημιμόνιμο μακιάζ φρυδιών ή ματιών δεν επιρεάζεται καθόλου! Με την τεχνική τρίχα-τρίχα οι φυσικές σας τριχούλες θα παραμένουν στα φρύδια σας. Δεν επηρεάζομαι τους θύλακες των τριχών και είναι εντελώς ακίνδυνο.

Η χρωστική ουσία που εμφυτεύεται στο δέρμα μου, στο αντρικό ημιμόνιμο μακιάζ φρυδιών ή ματιών, με το καιρό μπορεί να αλλάξει χρώμα;

Είναι πολύ σημαντικό με ποια χρωστική σας κάνουν το αντρικό ημιμόνιμο μακιάζ φρυδιών ή ματιών. Το pigment καλής ποιότητας ποτέ δεν θα αλλάξει χρώμα! Η καλή χρωστική με το καιρό απλά ξεθωριάζει τελείως. Γι’αυτό λέγεται ημι-μόνιμο και όχι μόνιμο. 

Δυστυχώς ακόμα και τώρα μπορούμε να δούμε μαύρα φρύδια με μπλε η πράσινη απόχρωση. Τέτοιες δουλειές έχουν γίνει όχι από επαγγελματία και μάλιστα με τους χρωστικές σώματος . 

Η χρωστική σώματος περιέχει ένα ειδικό οξύ που απαγορεύεται να χρησιμοποιούμε στο πρόσωπο. Στο Secret Makeup  χρησιμοποιούμε υποαλλεργικές  χρωστικές υψηλής ποιότητας σαν (Biotek , Swiss Color ,Eco Color, Biotouch).

Ποιες είναι οι χρωστικές ουσίες που χρησιμοποιούμε στο αντρικό ημιμόνιμο μακιάζ φρυδιών ή ματιών;

Στο Secret Makeup  χρησιμοποιούμε υποαλλεργικές χρωστικές υψηλής ποιότητας σαν (Biotek , Swiss Color ,Eco Color, Biotouch). Είναι αποστειρωμένες και ακίνδυνες για το δέρμα.  

Επίσης τα “pigments” που χρησιμοποιούμε στο ινστιτούτο μας κάνοντας αντρικό ημιμόνιμο μακιάζ φρυδιών ή ματιών, είναι εγκεκριμένα από διεθνείς και ελληνικούς οργανισμούς . 

Πόση ώρα διαρκεί η διαδικασία στο αντρικό ημιμόνιμο μακιάζ φρυδιών ή ματιών;

Η εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιάζ με τεχνική τρίχα τρίχα για να ολοκληρωθεί χρειάζεται 1’5 -με 2 ώρες . Θα είστε ξαπλωμένος  σε άνετο επαγγελματικό εξοπλισμό με συνοδεία μουσικής.

Αντρικό ημιμόνιμο μακιάζ φρυδιών ή ματιών Τιμή:

Οι τιμές μας ξεκινάνε από τα 100€. Επίσης βγάζουμε προσφορές σε μόνιμη βάση.

Ρωτήστε μας! 
Η τιμές μας θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη!

Η εφαρμογή τρίχα τρίχα πονάει; 

Δεν πονάει διότι στο Secret Makeup χρησιμοποιούμε αναισθησία σε μορφή κρεμάς η οποία μουδιάζει τελείως την περιοχή σε οποία  γίνετε η εφαρμογή . 

Θα έχω την άμεση δυνατότητα ,μετά την εφαρμογή τρίχα τρίχα, να εκτεθώ στον ήλιο, να αθληθώ και να συνεχίσω την δουλειά μου;

ΝΑΙ όλα κανονικά. Η συγκεκριμένη τεχνική (τρίχα-τρίχα)  είναι αρκετά απαλή και δεν τραυματίζει το δέρμα σας, γι’ αυτό και η επούλωση γίνεται πολύ γρήγορα (σε 6 ημέρες). Σε αυτό το χρονικό διάστημα τα φρύδια σας θα παραμένον λίγο πιο σκούρα αλλά μην ανησυχείτε,γιατί μόλις πέσει η κρουστά το χρώμα θα ανοίξει και θα γίνει φυσικό! 

Θέλει περιποίηση αμέσως μετά την διαδικασία του αντρικού ημιμόνιμου μακιάζ φρυδιών ή ματιών; 

Ναι, όταν κάνετε αντρικό ημιμόνιμο μακιάζ φρυδιών ή ματιών δεν πρέπει να τα έρθει σε επαφή με το νερό η περιοχή που έχετε κάνει το ημιμόνιμο (τρίχα-τρίχα)  για 3 μέρες όπως επίσης πρέπει να αποφύγετε την χρήση μεϊκαπ και κρεμών στα φρύδια σας. Θα χρησιμοποιείται μόνο την κρέμα που θα σας προτείνει η ειδικός! 

Αλλά μόνο για πρώτες 6 μέρες, μέχρι να ξεφλουδίζουν. Στην διάρκεια αυτών των ημερών μπορεί να μαδάνε και να πέφτουν. Σιγουρευτείτε ότι δεν έχετε αφαιρέσει την κηλίδα, γιατί μπορεί καταλάθος κάποιο μέρος της χρωστικής ουσίας να αφαιρεθεί. Αφήστε τις να πέσουν μόνες τους στην ώρα τους. Για να έχετε όμορφο αποτέλεσμα είναι σημαντικός  ο τρόπος που θα περιποιηθείτε την περιοχή μετά την διαδικασία. 

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται και πόσο κρατάει το αποτέλεσμα τρίχα- τρίχα;

Η διαδικασία ολοκληρώνεται πάντα σε δύο συνεδρίες μέσα σε 30 ημέρες.Μετά από την πρώτη εφαρμογή μένει 40% με 70% από την χρωστική που έχουμε εμφυτεύσει . Γι’ αυτό χρειάζεται το επαναληπτικό.

Το αποτέλεσμα διαρκεί ένα με δύο χρόνια ανάλογα με την επιδερμίδα σας και τον μεταβολισμό σας.

Πότε χρειάζεται να κάνω το επαναληπτικό μετά το στο αντρικό ημιμόνιμο μακιάζ φρυδιών ή ματιών; 

Σε ένα χρόνο, όταν το χρώμα στα φρύδια σας ανοίγει, σας προτείνουμε να κάνετε την συντήρηση – ένα φρεσκάρισμα.